2020.11.14.

Ez a figyelmeztetés ÉLETBEVÁGÓ minden ÉLETET támogató személy részére, kortól, nemtől, pártállástól és vallási hovatartozástól függetlenül, mert hamarosan mindezeknek már nem lesz jelentősége!

A jövőben csak az EMBERSÉG fog számítani!

 ILARA 2015 óta tanít és figyelmeztet minket, hogy milyen szörnyűségek várnak ránk az elkövetkező időkben és hogy miképpen kell felkészülnünk. Sokan sandán néztek rá emiatt, pedig Ő csak megóvni szeretne minket.  (Nyáron a táborunk címe is „felkészítő tábor” volt, és nagyon sok mindent hallottunk az előttünk álló időszakról)

Nem az Ő hibája, hogy nem figyelünk a szavaira, mert szakrális lényegéhez méltóan fátyol mögött van, nem mutogatja magát és nem is ontotta a videókat. S ha Őt méltatnánk, az alábbi idézet írná le hűen:

(„A bölcs észrevehetetlen: tudásával nem hivalkodik, csak érezzük jelenlétét; mértéktartó: mélységeit nem herdálja kis dolgokra; szerény: e mélység számára, akár egy vízcsepp; méltósága senkit nem bánt: nem örül, ha ünneplik, és nem fáj neki, ha gúnyolják; természetes, akár a felkelő nap: tudása tiszta égbolt, melyet nem zavar a felhők átvonulása; hallgatással többet ér el, mint száz beszéddel: nem szava, hanem lénye a példaadó; élő tükör: ha a szemébe nézel, megpillanthatod a mindenséget; ajtaja mindig nyitva áll: ha belépsz rajta, kitárul előtted a világ.” Hioszi Taitosz)

A többség a hazudozókra, bérmegmondókra, a harsogókra, a bloggerekre figyelt/figyel és elfoglalta/foglalja magát az egymás elleni szellemi-ideológiai csatározással, és csak a lényeggel – A VALÓ ÉLETTEL és a megoldásokkal – nem foglalkozott/foglalkozik.

ILARA nem csak az ősi múltat fedte fel előttünk, hanem az élet minden területéről megoldásokat, kiutat is mutat a kort uraló káoszból.                S minden, amit eddig mondott, tett, maximálisan Őt igazolta. Konkrét dátumokat, konkrét események bekövetkeztét jelezte és jelzi előre, Semmi okunk kételkedni abban, hogy a jövőre vonatkozóan is minden úgy lesz, ahogy mondja.  

Mi, akik ismerjük, hallgattuk száz órákat a tanításait, a saját életünk vonatkozásában is számtalanszor megbizonyosodtunk róla, hogy csodák valósulnak meg a környezetében, és amire bólint az megvalósul és áldás van rajta, amire legyint, abból semmi jó nem származhat.

Úgy véljük, hogy a jövő vonatkozásában jobban tennénk, ha mellette mögötte csoportosulnánk, és hallgatnánk Rá, mert amellett, hogy olyan szellemi tartalmakat tett le számunkra, amely a világ szellemi vezető hatalmává teheti a magyarságot, a világ szellemi-lelki-erkölcsi felemelkedésén  munkálkodik. Az Ő műve akkor válhat igazán gyümölcsözővé, és mi magyarok akkor emelkedhetünk igazi magasságokba, ha egységben mellette/mögötte állunk! 

Mi emeljük Őt és Ő emeli a világot, és így, ezáltal válnak valóra a próféciák!!! Nagyon itt az ideje!!!

NÉHÁNY VIDEO ILARÁTÓL:

Aki végigolvassa és hallgatja az alábbi írásokat és videókat,  összerakhatja belőle a jövőt. Ilara mindent elmond, mindenre figyelmeztet. SZÁNJ RÁ IDŐT, és MINDEN ÖSSZEÁLL!!!

Csíksomlyói prófécia – 2018. március 21-én készült felvétel alapján

Törvény vagy ítélet  – 2018. július 16-án került a youtubra

A videóban szereplő törvény

https://www.sacrahungarorum.com/elet-kanon/

ÜZENET A VILÁG POLGÁRAINAK  – 2019. március 21.

Korábbi prófécia

https://www.sacrahungarorum.com/az-eu-csatlakozas-margojara-2004-majus-1/

ÉS EGY NYÍLT LEVÉL…

https://www.sacrahungarorum.com/nyilt-level-a-vilag-legmagasabb-szintu-vezetoihez/

Sorolhatnánk, de továbbiakban inkább nézzük azokat a videókat és honlapokat, mutatókat, prognózisokat, amelyek minden szempontból alátámasztják ILARA próféciáit!

—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

Az NWO/deep state/globalista sátánisták professzionálisan megtervezett globális „projektje” országok gazdaságai és népességének „átrendezési terve” valós adatok, statisztikák alapján. Nem is titkolták, mert tudták, hogy a tömeg nem olvas ilyet, a TV előtt ül…

Erre mondta Trump, hogy „Nem engem akarnak, hanem TITEKET. Én csak az útjukba állok.”

Törölték is a 2025-ös adatokat deagel.com-on másnapra ahogy felkerült a videó!!! Deagel, a real intelligence organization for the U.S. government, predicts massive global depopulation (50-80%) by 2025 https://steemit.com/…/deagel-a-real-intelligence…https://www.deagel.com/forecast – Elképesztő dokumentumok! Az emberiség ellen vívott háború eszközei mind valóságosak ! https://www.facebook.com/photo.php?fbid=644546679614441&set=pb.100021773438086.-2207520000..&type=3
 
 
CION BÖLCSEINEK JEGYZŐKÖNYVE
—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

https://www.deagel.com/forecast

A BETILTOTT VIDEO

https://www.phytomint.hu/tudasfa/tervezett-jarvany-plandemic-magyar-felirattal.html?fbclid=IwAR34NTPDBAEcPrRh_2QRhYFwHAYh6pq0yIPIAr8QfpNio6LMSx4GHCE1QgU

AZ 5G ATYAISTENE:

https://www.icnirp.org/

https://www.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=gU2cZojSQpI&fbclid=IwAR3ZRrQwY9VB0tHPyio-a5Ugumavd1d5MPg5YjJt6IkpSnpI45ltvq24v_s&app=desktop&ab_channel=BeataBajusz

Claire Edwards megdöbbentő összefoglalója a “Corona járvány”-ról

MÁR 2016-BAN LÁTSZOTT!

https://steemit.com/

NÉMET NYELVŰ
A SABLON ÁLTALÁNOS.
https://www.youtube.com/watch?v=f0R_6kDYum4&feature=emb_logo&ab_channel=NeLegyen%C3%81ldozat
A KALERGI TERV

https://www.coe.int/en/web/youth/agenda-2020

vajon miért nem?

Dr. Pócs Alfréd előadása Székesfehérváron

Elon Musk tényleg ledobta az igazságbombát a koronavírus tesztekkel kapcsolatban?

“Valami nagyon hamis dolog folyik itt. Ha velem megtörténik, akkor másokkal is.”

Elon Musk futurista vállalkozó kétségeit fejezte ki a koronavírus tesztek pontosságával kapcsolatban, miután azt állította, hogy ugyanazon a napon többször is tesztelték, melyek egyszer pozitív, máskor negatív eredményt mutattak. A SpaceX és a Tesla alapítója a Twitteren azt írta, hogy 24 órán belül négy vizsgálatot is elvégeztek a vírus kimutatására, ami ellentmondásos eredményeket hozott.

“Két teszt negatív, kettő pozitív lett. Ugyanaz a gép, ugyanaz a teszt, ugyanaz a nővér. Gyors antigénteszt a BD-től,” – mondta Musk.

A bejegyzése heves vitát váltott ki a közösségi médiában, és egyesek azzal vádolták a milliárdos üzletembert, hogy Musk “felelőtlen,”. Ezzel ugyanis akaratlanul is azt sugallja, hogy a Covid-19 tesztek megbízhatatlanok. Musk azonban figyelmen kívül hagyta a kritikákat és további szkepticizmusát fejezte ki a tesztfolyamattal kapcsolatban a követő bejegyzéseiben. Az egyik Twitter felhasználó azt találgatta, hogy Musk látszólagos hamis pozitív eredménye talán azt szemlélteti, hogy miért láthatóak a világ országaiban a “kiugró” számok a betegséggel kapcsolatban…

Aamire a Tesla vezérigazgatója így válaszolt: “Ha velem megtörténik, akkor másokkal is.”

A milliárdos egyetértett egy megjegyzéssel, miszerint “a tesztekből származó bevételek valószínűleg nem hamisak és nagyon is következetesek”. 

Musk elmondta, hogy külön laboratóriumokból származó polimeráz láncreakció (PCR) teszteket vett, és az eredmények körülbelül egy nap alatt elkészülnek. Kifejtette, hogy “tipikus megfázásos” tünetei vannak, de egyébként nem mutat semmilyen egészségügyi problémát, amely állítólag a Covid-19-hez kapcsolódik.

A 49 éves Musk kifejezetten kritizálta a vírus terjedésére adott kormányzati reakciókat.

Korábban elítélte a világ országaiban alkalmazott lezárási politikát, azzal érvelve, hogy csak a veszélyeztetett embereket szabadna karanténba helyezniük “a vihar elmúltáig”. Azt is elmondta, hogy valószínűleg sem ő, sem családja nem fogja a jövőben beoltatni magát koronavírus ellen, amint elérhetővé válnak a vakcinák mondván, hogy a világjárványra adott válasz “csökkentette az emberiségbe vetett hitét”.

NAGYON HOSSZÚ LEHETNE MÉG A FELSOROLÁS, DE INKÁBB HALLGASSUK A DALT!

ÉBRESZTŐ!!!

CSATLAKOZZATOK HOZZÁNK, KERESSETEK MINKET, MERT EGYEDÜL AZ ILARA ÁLTAL KÍNÁLT ÚT VEZET KI A KÁOSZBŐL!

ILARA szavaival elköszönve:

„ÁLDÁS AZ IGAZ ÚTON JÁRÓKRA!” – és csakis az igaz úton járókra!