2020.07.24.

Szakrális Magyarország

A SZAKRÁLIS MAGYARORSZÁG CSAK EGY ÉLŐ KERET, MINŐSÉGI TARTALOMMAL TI TÖLTITEK MEG.

PARTNEREINKTŐL

KALMÁR MELINDA – PLEJA CIKKE

Az az álláspontom, hogy a világ nagy része egyszerűen megbolondult és ezt szó szerint vegyétek. Rákötötték őket az Elmeprogramra, akiket meg nem, azok meg kiszolgálják a Nagy Testvér által kitalált tervet. Vagy: a Lélektöltetük nem elég nagy. Ezen segít a Szeretetküldés, hogy legyen bátorság kiállni és az Igazságért cselekedni.
A cél: még nincs veszve az emberek agya és ítélőképessége, ezért minél több embert meg kell győzni arról, hogy amilyen rendelkezéseket bejelentett a miniszterelnök 09.12-én – vagyis amire készül- az abszolút nem normális dolog.
A józan ítélőképességével neki is nagyon nagy bajok vannak szerintem, (vagy a Lélektöltete nem elég nagy, hogy érezze, mi az Igazság vagy cselekedni merjen mellette) még ha úgy indult, hogy nem akar(t) rosszat.
De valami nagyon nagy baj lehet, mert ez maga a Torz Világlátásmód netovábbja.
Nagyon szeretnék segíteni, az általam eddig is használt Tudattechnológiai módszerekkel meg kell próbálnom nekem is és másoknak is hatni más emberekre, telepatikusan, távolból is és valami plusz lépés is kellene, erősen gondolkodom és képalkotok, mert valamit tenni kell.
Judithoz hasonlóan én is pontokba szedem nektek ötleteimet, hogy kisebb szinteken most és azonnal mit kellene elkezdenünk, ki-ki a maga hatókörében.
A helyzet ugyanis durvulni látszik és ezt nem hagyhatjuk.
Küzdeni kell az életért, az igazságért, a szabadságért. Nem viccből vagy heccből vallunk mást, mint a miniszterelnök, hanem mert lehet, hogy ő meg mondjuk én már egy másik dimenzióban vagyunk és teljességgel máshogy érzékeljük a Valóságot.
Mert Igazság csak egy van, Istené és ő szereti a logikusan, bátran gondolkodó embereket, akik szabadok és szeretik a lélegzetet és tudják például azt is, hogy a maszkokon átmennek a vírusok. Minden típusa, mindig, ezért a maszk nem véd meg semmitől, csak elveszi az egyéniséged, uniformizál és rabszolgává nevel.
Szóval, nagyon szeretnék segíteni és agyalok, ötletelek, ki fogok írni pár pontot, mit javaslok én is.
Illetve magam részéről mindent megteszek, hogy az Igazságra ráébredjenek jelenlegi vezetőink és/vagy utólag is merjék vállalni hibáikat vagy legalább innentől ésszerű intézkedéseket hozzanak.
Igen, ki kell mondjam, hogy az utálat csak sokkal mélyebbre fog vinni mindent, így meg kell próbálni egyszerűen szeretni, kiterjeszteni a szeretetet rá, rájuk is. Mindenki a maga módján. Legalább egy kicsit. Mert lehet, hogy a sok utálkozás, méreg, harag helyett, ami lassan megöli az embereket a maszktéma okán, épp ez hiányzik.
Lehet, hogy épp ez a feladat most, csak nem jöttünk rá. Nem biztos, de lehet.
Mert afelől nincs kétségem, hogy a Szeretet Interdimenzionális Nyelv, amely órási adathordozó és óriási információcsomagokat rejt. A Világról, Isten Álmáról, a Teremtésről, az Igaz Valóságokról.
Az, hogy ez a vezető(k)höz mennyire ér el, attól függ, ki mennyire tudja befogadni a szívébe és nyitni rá. Ez el fog dőlni. De ehhez az is kell, hogy legyen, aki egyáltalán szeretetenergiát küld, akár benne tetszőleges, hasznos információcsomagokat is.
Tudom, el kéne magyaráznom jobban is, meg fogom tenni nemsokára. Bár nagyon egyszerű az egész.
Hiszek az álmokban, a jóságban, a belátásban, mert hinni kell, hinni.
Igazából most SOS lépésként mindenkinek csak annyit tudok javasolni, hogy küldjön Szeretetet- sokaknak bármilyen nehéz- a miniszterelnöknek. A szeretet energiája a Lélekben, ereje azonnal eljut a célszemélyhez és azonnal hat és azonnali világosító, tisztító, a Valóságlátás kialakítását célzó hatással bír! Ezzel kapcsolatban dr. Grabovoi-tól fogok kitenni idézeteket!
Tudom, furcsa kérés lehet, de mi lenne, ha napi 1 percben ezt mindenki megtenné? Biztosan nagyon nagy hatása lenne, hiszen a pszichokinézis, a Keylonta Tudomány és a Fekete lyukak intertérkommunikációja alapján (Hipertérben a fekete lyukakban nincs tér és idő, így azok csillagkapuk) ez az Erő oly hatalmas, hogy hegyeket mozgat.
Először meg kéne próbálni ezt.
Ill. azt is gyorsan le kell írni, hogy egyetlen ember nem dönthet egy egész nép sorsáról, de még 5 vagy 10 sem, így a magyar embereket tájékoztatni kell arról, hogy az Alaptörvénybe is belefoglalt Szent Korona Tan értelmében szabad állampolgárok vagyunk a Szent Korona országában és a nép felhatalmazása nélkül semmilyen egész országra/népre kiterjedő, a nép jóllétét veszélyeztető, a józan ítélőképességet nélkülözni látszó intézkedés nem hozható és ráadásul egy bizonyos létszámú aláírt petíció birtokában NÉPSZAVAZÁST KELL ELRENDELNI egy szabály/jogszabály/törvény bevezetése előtt. Ámbár az Alaptörvényben ott szerepel a Szent Korona Tan egy része, sajnos nem látjuk azt, hogy betartanák. A Történelmi Alkotmány (az eredetiről beszélek) soha nem szűnt meg létezni, ma is benne van az Alaptörvényben egy része, teljes egészében is jogfolytonos ezáltal, így mi mind a Szent Korona Országának tagjai vagyunk és a Legfőbb Közjogi Méltóság a Szent Korona, amely egy műszer, egy eszköz, Isten akaratának Tolmácsa. Ezt gróf Széchenyi István vagy Bethlen Gábor még jól tudta és félték azon német-római császárok és királyok is, akik a magyar nép ellehetetlenítését tűzték ki céluk. Féltek a Szent Korona igazságtételétől. A szokás eltűnt, a viselkedésmód megváltozott, de a Szent Korona ma is él és működik. 2020.09.26-i előadásomban Lurdy Házban beszélni fogok erről !!! Fontos felvilágosítást adni! nem vagyunk bábok, sem rabszolgák.
Pleja ❤
 
 

TEGYÜK SZÉPPÉ A VILÁGOT

http://tegyukszeppeavilagot.hupont.hu/57/fooldal

MESZLÉNYI MARIANN

http://meszli.uw.hu/

ÖNBIZALOMRÓL CSAK NŐKNEK

http://noi-onbizalom.hu/

SZENT KORONA ORSZÁGA MAGYAR KIRÁLYSÁG

https://apostolimagyarkiralysag.info/