2020.06.24.

HÍREK

 

 

TÜNTETÉS ÉS TILTAKOZÁS

A WHO ELLEN 2023. 10.01. BÉCS

11,30-tól  – HELDEN PLATZ

VIDEO A WHO BŰNSZERVEZETÉRŐL 

nagyon tanulságos…. 

(a linket be kell másolni a keresősorba, innen valamiért nem lehet megnyitni)

https://huntv.info/video/a-who-t-fel-kell-szamolni/


 CSATLAKOZTUNK A SEGÍTŐLÁNCHOZ…

SZERETETTEL AJÁNLJUK MINDEN KEDVES

ISMERŐSÜNKNEK BARÁTUNKNAK A KEZDEMÉNYEZÉST!

https://www.facebook.com/SEGITOLANC/

JELENTKEZNI LEHET: [email protected]

VÉSZHELYZETI FELKÉSZÜLÉS LAKÓHELYEITEKEN:

KEDVES SZMO TAGOK!

Az időjárás és a bármilyen egyéb helyzet hatékony kezelésére akkor van mód és lehetőség, ha előzetesen FELKÉSZÜLÜNK BÁRMILYEN VÉSZHELYZETRE. Akármilyen katasztrófa esetén nagyon nagy áldozatot és kárt okoz a felkészületlenség és a fejetlenség. Ahol és akik csak az alább felsorolt dolgokat komolyan veszik, akár természeti katasztrófa, akár egyéb sajnálatos társadalmi konfliktus esetén rendelkeznek azokkal a készségekkel, rutinnal és erőforrásokkal, amelyek a bajok hathatós elhárításhoz szükségesek. Így kisebb károkat szenvednek, mint azok, akiket sokként ér a helyzet és azt sem tudják mihez kapjanak. Egyáltalán nem mindegy, hogy egy bekövetkezett helyzetben van-e forgatókönyv, van-e személyzet és erőforrás. Előfordulhat az az eset, amikor senki nem számíthat állami segítségre, beavatkozásra, vagy aránytalanul nagy áldozatot jelentene a várakozás és a nem cselevés. Nem félni kell, hanem felkészültnek és erősnek lenni, hogy bármilyen helyzetben megállhassuk a helyünket!

A következő felsorolás a legalapvetőbb dolgokról szól. Településenként az eltérő területi sajátosságok okán számos egyéb intézkedésre is sort kell keríteni. Pl. árkolás, vízelterelők kialakítása, stb…Ne várjanak az önkormányzatokra és az államra, azt csak bónusznak tekintsék!

Kérjük NE HALOGASSÁK AZ ÓVINTÉZKEDÉSKET,

mert A SZERENCSE is SZERETI A FELKÉSZÜLTEKET!

HÁZTARTÁS:

víz és élelmiszer tartalék – nem a lakásban

melegítéshez camping felszerelés, konyhai eszközök

vízszűrők, vízvételi lehetőség

ffp2 szájmaszk

vékony cérna- és gumikesztyűk

kéz- és egyéb fertőtlenítőszerek eszközökhöz

sebkezelő -fertőtlenítő és kötszerek, fecskendők és tűk

esetleg szike, sebvarrócérna és olló

fokhagyma tinktúra, antibiotikus hatóanyagú szerek,cukor

féreghajtószerek -pl ivermectin

BARKÁCS, KERT, ÁLLAGMEGŐRZÉS

lámpák, elemek, üveglencse, nagyító, tűzoltó berendezések

fűrész, kalapács, fejsze, szegek, csavarok, kézi fúró, csavarhúzó stb…

deszkák, pallók, fémlapok üvegfelületek védelmére

ásó, kapa, gereblye, lombgereblye, talicska

kasza, sarló + élező eszközök -reszelő, stb …

bújtatáshoz, fóliasátorhoz szükséges cikkek – keretek, rögzítők, fólia

vető magvak több évre elegendő, alapvető növényvédőszerek

tetőjavításhoz vastag fekete fólia, tetőpótláshoz elemek pl cserép

fém és műanyag vödrök, kötelek, láncok -minden feliratozva névvel

(víz és egyéb szivattyú kis- és nagyteljesítményű)

ÖNVÉDELEM

fokozott fizikai és lelki felkészülés

paprika, gázspray stb.

gumilövedékes pisztoly, gázpisztoly

elektromos sokkoló

élezett fémcső, hegyezett betonvas

vadásztőr, egyéb tartható fegyver, térfigyelő

lakossági önkéntes figyelőszolgálat

TÁRSADALOM

helyi lakossági vészhelyzeti forgatókönyv

segélycsapatok kialakítása (kárelhárítás, egészségügy)

település és mező 24 h figyelőrendszer kialakítás és gyakorlás

erőforrások felmérése, számontartása, beosztása

családok, szomszédság, közösségek egységbe rendeződése

pénzügyi és egyéb segélyközösségek kialakítása

alternatív egészségügyi és oktatási rendszer kialakítása

alternatív energiaellátás, fűtés egyéb technika

sátrak és meleg takarók, matracok beszerzése

őrzés és védelem megszervezése

települészár előkészítése

… ÉS LEGYEN MINDIG KÉSZPÉNZED!


FELHÍVÁS az Életért!
Agrár szakemberek, gazdálkodók részére!
 
Kedves Agrár szakemberek, Gazdálkodók, a magyar jövőért tenni akaró vidéki és városi Magyar Emberek!
 
 
Közös munkára hívjuk és várjuk Önöket az Új Magyar Agrárium,  a mezőgazdaság, környeztgazdálkodás, vízgazdálkodás, élelmiszertermelés, feldolgozás és kereskedelem új rendszerének kidolgozásában!
Halasztást nem tűrő feladattá vált a talajaink és vizeink védelme, a vidék és a vidéki gazdálkodó emberek védelme, megbecsülésük és önbecsülésük helyreállítása.
Agrár nagyhatalom lehetnénk, e helyett ma önellátásra képtelen, támogatásokon tengődő, a „mindenható“ kereskedelemnek kiszolgáltatott, a földet, vizet, állatokat, embereket kizsigerlő, önnmagát emésztő rendszert működtetünk gazdasági „szövetségeseink“ érdekeinek megfelelően.
 
Nincs fontosabb alapköve az életnek, mint a tiszta víz és a természetes, egészséges élelmiszer, ezt kell biztosítanunk honfitársainknak és ezen keresztül elérhető egy gazdaságilag stabil ország, ahol az emberek bőségben élhetnek.
 
A Szakrális Magyarország szervezésében 2022. áprilisában a Békesség Asztala mellett megalakult a mezőgazdasági munkacsoportunk, e csoportba várjuk az Ön jelentkezését, hogy közösen dolgozhassuk ki  rövid és hosszútávú mezőgazdasági koncepciónkat.
 
Rövid távon sűrgős szükség van egy vészhelyzeti cselekvési, együttműködési program megszervezésére, ami egy lehetséges gazdasági, politikai össszeomlás esetén azonnal, működőképesen fel tud állni és el tudja látni az embereket vízzel és alapvető élelmiszerekkel. Ehhez odaadó, hozzáértő, rátermett hazafiakra van szükség, akik nem félnek és képesek megszervezni regionálisan és országosan a túlélés alappiléreit.
 
A Szakrális Magyarország távolabbi jövőképében az agrár termelés természetes termelési módszerek alkalmazásával (biológiai, ökológiai gazdálkodás, biodiverz  mezőgazdaság, permakultúra, no till  stb…..) táplálja az embereket, növényeket, állatokat és talajainkat egyaránt, védi és megtartja vizeinket, nem engedi az időjárás befolyásolását, az emberek mérgezését. Jövőképünkben becsülete van a munkának, erős gazdasága az országnak, Hazánk önellátó élelmiszer ellátásban, ennek érdekében védjük piacainkat az általunk is megtermelhető áruk tekintetében. Az élelmiszert saját feldolgozó iparunk állítja elő, saját élelmiszerbolt hálózatunkon keresztül tisztességes kereskedelemmel értékesítjük azt.
Ételed az életed! – szól a mondás. Egészséges, tiszta, harmónikus élelem és víz fogyasztásával újra erőssé és egészségessé válhat nemzetünk és méltó, megbecsült helyére kerülhet az azt megteremtő magyar Agrárium.
Merjük együtt megálmodni és megtervezni a szebb jövőnket, készítsük el közösen egy ideálisabb világ képét, hogy ahhoz tudjuk igazítani a valóságot!
Célunk, hogy az életet támogató, a természet rendje szerint működő, a fenntartható élethez szükséges tudást és készségeket nyújtó Agrárium alapjait lerakjuk, s majdani intézményrendszerét kiépítsük, harmóniában az Egészségüggyel, Oktatással és a Gazdasággal.
Szeretettel várjuk azokat a Kollégákat, akik hívást éreznek magukban arra, hogy tegyenek nemzetünk boldogabb jövőjéért. Közös gondolkodásra és cselekvésre hívunk mindenkit, aki szeretne egy egyszerű, rendezett, békés életet. Várjuk azokat, akik szaktudásukkal hozzájárulhatnak e koncepció kidolgozásához!
 
www.sacrahungarorum.com
e- mail: [email protected]
 
 
Szeretettel,
Váradi Zsuzsa
 
A kapcsolatok menüpont alatti címeken vagyunk elérhetőek.
Kedves Pedagógusok, Kollégák!
Az évtizedek óta foltozgatott, javítgatott magyar oktatási rendszer áldatlanságát mindannyian tapasztaljuk diákként, pedagógusként vagy szülőként. A köznevelési törvényben megfogalmazott gyönyörű célok sajnos csak betűk maradtak a papírlapon. Nem sikerült megvalósítani belőle szinte semmit.
Számos tanulmány kongatja a vészharangot, hogy fiataljaink szoronganak, cél és jövőkép nélküliek, testi-fizikai állapotuk siralmas, ismereteik, képességeik, kompetenciáik sorra alul maradnak a nemzetközi összehasonlító mérésekben. Az integrációt zászlóra tűzve masírozunk előre, miközben valójában a lemorzsolódók, lemaradók száma növekszik, tehetségeink pedig többnyire felfedezetlenül tengődnek a rendszerben, mert nem kapják meg a megfelelő minőségű támogatást.
Az a bizonyos olló meg csak egyre nyílik. A meggyötört pedagógus társadalom elöregedett, kifulladt, lelkileg kifáradt. A szülők elégedetlenek, csalódottak.
Ebben a helyzetben két dolgot tehetünk. Vagy kiszolgáljuk az omladozó rendszert és tartjuk fejünk fölött a roskadozó falakat, míg a fejünkre nem omlik az egész. Vagy hagyjuk elenyészni a romlottat és helyette újat építünk.
A Szakrális Magyarország csapata ez utóbbit választja. 2022. áprilisiban a Békesség Asztala mellett született meg az az oktatási koncepció,
https://www.sacrahungarorum.com/koncepciok/
mely alapul szolgálhat egy olyan rendszer kialakítására, mely ténylegesen elérheti, hogy olyan fiatalokat neveljen, akik képesek a boldogságra, a kreatív, önálló élet megvalósítására, a testi-lelki- szellemi jóllét fenntartásra, értékek teremtésére és továbbadására.
Célul tűztük ki, hogy az életet támogató, a természet rendje szerint működő, a fenntartható élethez szükséges tudást és készségeket nyújtó oktatási rendszer alapjait lerakjuk, s majdani
intézményrendszerét kiépítsük.
Szeretettel várjuk azokat a Kollégákat, akik hívást éreznek magukban arra, hogy tegyenek
gyermekeink boldogabb jövőjéért. Közös gondolkodásra és cselekvésre hívunk mindenkit, aki szeretne egy egyszerű, rendezett, békés életet nem csak az óvodákban és iskolákban, hanem a társadalomban is. Várjuk azokat, akik szaktudásukkal hozzájárulhatnak e koncepció bővítéséhez, pontosításához.

A kapcsolatok menüpont alatti címeken vagyunk elérhetőek.
  1. Larry C. Johnson: „Az ukrán hadsereget legyőzték. Ami maradt, azt felmossák”


A kabalisták (sátánisták) úgy gondolják, hogy újradefiniálhatják a valóságot, hogy megfeleljenek a napirendjüknek. Elhiszik a saját hazugságukat, azaz a férfi az nő.

Úgy tettek, mintha az influenza halálos világjárvány lenne, ha 99,5%-a túléli.

Most úgy tesznek, mintha Oroszország megtorpant, miközben valójában Oroszország nyerte meg a háborút.

Úgy tesznek, mintha Oroszország mindenféle atrocitást követne el.

Olyan átlátszó. Olyan szégyentelen. Nem csoda, hogy Putyin „hazugság birodalmának” nevezi az Egyesült Államokat

 
1. kérdés – Meg tudná magyarázni, miért gondolja, hogy Oroszország nyeri meg az ukrajnai háborút?

Larry C. Johnson – Az ukrajnai orosz hadművelet első 24 órájában az összes ukrán földi radar elfogó képességet törölték. E radarok nélkül az ukrán légierő elvesztette a levegő-levegő lehallgatási képességét. A közötti három hétben Oroszország de facto repüléstilalmi zónát hozott létre Ukrajna felett . Bár továbbra is sebezhető az Egyesült Államok és a NATO által az ukránoknak szállított, vállról kilőtt Surface to Air rakétákkal szemben, nincs bizonyíték arra, hogy Oroszországnak korlátoznia kellett volna a harci légi műveleteket.

Az is felkeltette a figyelmemet, hogy Oroszország az inváziót követő három napon belül megérkezett Kijevbe. Emlékeztem rá, hogy a náciknak a Barbarossa hadműveletben hét hétbe telt, mire eljutottak Kijevbe, és további 7 hétbe telt, hogy leigázzák a várost. A náciknak megvolt az az előnyük, hogy nem ütöttek ütéseket, hogy elkerüljék a polgári áldozatokat, és szívesen megsemmisítették a kritikus infrastruktúrát. Mégis sok úgynevezett amerikai katonai szakértő azt állította, hogy Oroszország elakadt. Amikor egy 24 mérföldet (a hírforrástól függően 40 mérföldet) Kijevtől északra helyeztek el több mint egy hétig, egyértelmű volt, hogy Ukrajna nem volt képes jelentős katonai műveleteket indítani.Ha a tüzérségük sértetlen volt, akkor azt az oszlopot könnyű volt kiválasztani a hatalmas pusztításhoz. Ez nem történt meg. Vagy ha rendelkeztek volna működőképes cirkálórakéta-képességgel, pokolba kellett volna záporozniuk az állítólagos megrekedt orosz oszlopra. Ez nem történt meg. Az ukránok még az újonnan szállított amerikai fegyverekkel sem csaptak le jelentősebb gyalogságra.

Az orosz támadás mértéke és hatóköre figyelemre méltó. Három hét alatt olyan területet foglaltak el, amely nagyobb, mint az Egyesült Királyság szárazföldi tömege. Ezután célzott támadásokat hajtottak végre kulcsfontosságú városok és katonai létesítmények ellen. Egyetlen példát sem láttunk arra, hogy egy ukrán ezred vagy dandár méretű egység megtámadna és legyőzött volna egy ehhez hasonló orosz egységet. Ehelyett az oroszok feldarabolták az ukrán hadsereget, és megszakították kommunikációs vonalaikat. Az oroszok megszilárdítják ellenőrzésüket Mariupol felett, és minden megközelítést biztosítottak a Fekete-tengeren. Ukrajna most el van vágva délen és északon.

Megjegyezném, hogy az USA-nak nehezebb dolga volt ekkora terület elfoglalása Irakban 2003-ban, miközben egy sokkal alacsonyabb rendű, kevésbé alkalmas katonai erő ellen harcolt. Ha valami, akkor ennek az orosz hadműveletnek a pokolba kell ijesztenie az Egyesült Államok katonai és politikai vezetőit.

Az igazán nagy hír ezen a héten az orosz rakétacsapások kapcsán érkezett a NATO de facto javorivi és zsitomiri bázisaira. A NATO 2018 szeptemberében kiberbiztonsági kiképzést tartott Zsitomirban, és Ukrajnát „NATO-partnerként” minősítette. Zsitomirt hiperszonikus rakétákkal semmisítették meg szombaton. Yavoriv múlt vasárnap hasonló sorsra jutott. Ez volt az elsődleges kiképző és logisztikai központ, amelyet a NATO és az EUCOM használt vadászgépek és fegyverek szállítására Ukrajnának. A bázison a katonai és polgári személyzet nagy része elesett.

Oroszország 2015 óta rendszeresen csapást mér és megsemmisíti a NATO által használt bázisokat, de nem volt légiriadó, és nem állították be a támadó rakétákat.

2. kérdés – Nem értem, miért akarja a média félrevezetni az embereket egy ilyen komoly dologban. Mi a véleményed az üggyel kapcsolatban?

Larry C. Johnson – Ez a tudatlanság és a lustaság kombinációja. A valódi tudósítások helyett a média (nyomtatott és elektronikus) túlnyomó többsége, valamint a Big Tech egy hatalmas propagandakampányt támogat. Emlékszem, amikor George W. Bush Hitler volt. Emlékszem, amikor Donald Trump Hitler volt. És most új Hitlerünk van, Vlagyimir Putyin. Ez egy fáradt, sikertelen játékkönyv. Aki jogos kérdéseket mer feltenni ezzel kapcsolatban, azt azonnal Putyin-bábnak vagy oroszországi bálnak kátrányozzák. Ha nem tud vitatkozni a tényekkel, az egyetlen lehetőség a névhívás.

3. kérdés – A múlt héten Douglas MacGregor ezredes a Tucker Carlson Show vendége volt. A háborúról alkotott nézetei feltűnően hasonlítanak az önéhez. Íme, amit az interjúban mondott :

„A háború valóban véget ért az ukránok számára. Darabokra lettek darálva, ez nem kérdés annak ellenére, amit a mainstream médiából hallunk. Tehát ebben a szakaszban az igazi kérdés számunkra az, hogy Tucker, együtt fogunk-e élni az orosz néppel és a kormányukkal, vagy folytatjuk ezt a fajta rendszerváltást, ukrán háborúnak öltözve? Felhagyunk azzal, hogy Ukrajnát ütőerként használják Moszkva ellen, amit tulajdonképpen meg is tettünk? ( Tucker Carlson–MacGregor interjú )

Egyetértesz MacGregorral abban, hogy Oroszország ukrajnai háborúba kergetésének valódi célja a „rendszerváltás” volt?

Másodszor, egyetért-e azzal, hogy Ukrajnát az Egyesült Államok színtereként használják Oroszország elleni proxyháború végrehajtására?

Larry C. Johnson – Doug nagyszerű elemző, de nem értek vele egyet – nem hiszem, hogy van valaki a Biden-adminisztrációban, aki elég okos lenne ahhoz, hogy ilyen stratégiai szempontok szerint gondolkodjon és tervezzen. Véleményem szerint az elmúlt 7 év a NATO status quo tehetetlensége volt. Ez alatt azt értem, hogy a NATO és Washington azt hitte, továbbra is kelet felé kúszhat Oroszország határain anélkül, hogy reakciót váltana ki. A NATO és az EUCOM rendszeresen végzett gyakorlatokat – beleértve a „támadó” kiképzést is – és felszereléseket szállított. Hitelesnek tartom azokat az Egyesült Államokban megjelent híreket, amelyek szerint a CIA félkatonai kiképzést nyújtott a Donbászban működő ukrán egységeknek. De nehezen hiszem el, hogy az iraki és afganisztáni kudarcaink után hirtelen Sun Tzu szintű stratégák húzzák meg a húrt Washingtonban.

Washingtonban kétségbeesés árad. Amellett, hogy megpróbál minden orosz dolgot betiltani, a Biden-kormányzat megpróbálja zaklatni Kínát, Indiát és Szaúd-Arábiát. Nem látom, hogy ezen országok egyike sem illeszkedne a sorba. Úgy gondolom, hogy a Biden legénysége végzetes hibát követett el, amikor megpróbált mindent és minden embert oroszul démonizálni. Ha valami, akkor ez egyesíti az orosz népet Putyin mögött, és készek egy hosszú küzdelemre.

Megdöbbentett az a téves számítás, amikor azt hittem, hogy az Oroszországgal szembeni gazdasági szankciók térdre kényszerítenék őket. Ennek az ellenkezője igaz. Oroszország önellátó és nem függ az importtól. Exportja kritikus a Nyugat gazdasági jóléte szempontjából . Ha visszatartják a búzát, a hamuzsírt, a gázt, az olajat, a palládiumot, a kész nikkelt és más kulcsfontosságú ásványi anyagokat a Nyugattól, akkor az európai és az Egyesült Államok gazdasága megsemmisül. Ez a kísérlet pedig arra, hogy Oroszországot szankciókkal kényszerítsék ki, mára nagyon valószínűvé tette, hogy az amerikai dollár nemzetközi tartalékvaluta szerepe felbukkan majd a történelem szemeteskukájában.

4. kérdés – Putyin 2007-ben, híres müncheni beszéde óta panaszkodik a „globális biztonság felépítésére”. Ukrajnában láthatjuk, hogy ezek a kínzó biztonsági kérdések hogyan fejlődhetnek teljes háborúvá. Mint ismeretes, Putyin decemberben számos követelést támasztott az orosz biztonsággal kapcsolatban, de a Biden-kormány vállat vont, és nem válaszolt. Putyin írásos biztosítékot akart arra vonatkozóan, hogy a NATO-bővítés nem érinti Ukrajnát (tagságot), és nem telepítenek atomrakétarendszereket Romániába vagy Lengyelországba. Ön szerint ésszerűtlenek Putyin követelései?

Larry C. Johnson – Szerintem Putyin követelései meglehetősen ésszerűek. A probléma az, hogy az amerikaiak 99%-ának fogalma sincs arról, hogy a NATO és az USA milyen katonai provokációt hajtott végre az elmúlt 7 évben. A közvéleménynek mindig azt mondták, hogy a hadgyakorlatok „védelmi jellegűek”. Ez egyszerűen nem igaz. Most olyan hírünk van, hogy a DTRA biolaborokat finanszírozott Ukrajnában. Feltételezem, Putyin beleegyezhet abba, hogy engedélyezze az amerikai nukleáris rakétarendszereket Lengyelországban és Romániában, ha Biden beleegyezik, hogy hasonló orosz rendszereket telepítsenek Kubában, Venezuelában és Mexikóban. Ha így nézzük, kezdhetjük megérteni, hogy Putyin követelései nem őrültek és nem ésszerűtlenek.

5. kérdés – Az orosz média jelentése szerint az orosz „nagy pontosságú, légi indító” rakéták egy nyugat-ukrajnai létesítményt csaptak le, „több mint 100 helyi katonát és külföldi zsoldost öltek meg”. Úgy tűnik, a Különleges Műveletek kiképzőközpontja Ovruch város közelében volt, amely mindössze 25 mérföldre van a lengyel határtól. Mit tud mondani nekünk erről az esetről? Oroszország üzenetet akart küldeni a NATO-nak?

Larry C. Johnson – Rövid válasz – IGEN! Az elmúlt héten Nyugat-Ukrajnában lezajlott orosz katonai csapások sokkolták és megrémítették a NATO-tisztviselőket. Az első ütés március 13-án, vasárnap érte az ukrajnai Yavorivban. Oroszország több rakétával is eltalálta a bázist, amelyek közül néhány hiperszonikus. Több mint 200 ember vesztette életét, köztük amerikai és brit katonai és hírszerzési személyzet, és több száz megsebesült. Sokan katasztrofális sebeket, például amputációt szenvedtek, és kórházban vannak. A NATO és a nyugati média azonban kevés érdeklődést mutatott a katasztrófáról szóló tudósítások iránt.

Yavoriv fontos előretolt bázis volt a NATO számára (lásd itt). Februárig (az orosz ukrajnai invázió előtt) az Egyesült Államok 7. hadseregének kiképző parancsnoksága Javorivból, egészen február közepéig működött. Oroszország nem állt meg itt. Az ASB katonai híradásai szerint Oroszország egy másik helyszínt is elért, Deljatyint, amely Javorivtól 60 mérföldre délkeletre van (szerintem csütörtökön). Tegnap Oroszország eltalálta Zitomirt, egy másik helyszínt, ahol korábban a NATO jelen volt. Putyin nagyon világos üzenetet küldött: az ukrajnai NATO-erőket harcosnak tekintik és kezelik. Időszak.

6. kérdés – Volodimir Zelenszkij ukrán elnököt a nyugati média „háborús vezetőként” és a mai „Winston Churchillként” emlegették. A média nem tudja elmondani olvasóinak, hogy Zelenszkij számos lépést tett, hogy megerősítse hatalmát, miközben károsította a törékeny ukrajnai demokratikus intézményeket. Zelenszkij például „tizenegy ellenzéki tulajdonú hírszervezetet tiltott be”, és megpróbálta megakadályozni Ukrajna legnagyobb ellenzéki pártjának, Viktor Medvedcsuknak a tisztségért való indulását, hamis „terrorizmusfinanszírozás” vádjával. Ez nem egy olyan vezető magatartása, aki komolyan elkötelezett a demokrácia iránt.

Mi a véleményed Zelenskyről? Valóban ő az a „hazafias vezető”, akinek a média teszi?

Larry C. Johnson – Zelensky komikus és színész. Nem túl jó ebben az én meglátásom szerint. A Nyugat cinikusan használja azt a tényt, hogy ő zsidó, hogy elterelje a nagy létszámú neonácik kontingensét (és az igazi nácikra gondolok, akik még mindig ünneplik az ukrán Waffen SS egység eredményeit, miközben a nácikkal harcolnak a II. világháborúban). A tények világosak – betiltja az ellenzéki politikai pártokat és bezárja az ellenzéki médiát. Azt hiszem, ez a „demokrácia” új meghatározása.

7. kérdés – Hogyan végződik ez? Van egy kiváló bejegyzés a Moon of Alabama webhelyen „Mi lesz a háború földrajzi véghelyzete Ukrajnában ” címmel . A bejegyzés írója, Bernard úgy tűnik, hogy Ukrajnát végül felosztják a Dnyeper folyó mentén, „és délre a part mentén, ahol a többségben orosz nemzetiségű lakosság él”. Ezt is mondja:

„Ez megszüntetné Ukrajnának a Fekete-tengerhez való hozzáférését, és szárazföldi hidat hozna létre a moldávai szakadár Transznisztria felé, amely orosz védelem alatt áll. Ukrajna többi része szárazfölddel bezárt, többnyire mezőgazdasági állam lesz, lefegyverzett és túl szegény ahhoz, hogy hamarosan új Oroszországot fenyegesse. Politikailag a galíciai fasiszták uralnák, ami aztán komoly problémát jelentene az Európai Unió számára.”

Mit gondolsz? Vajon Putyin saját területi rendezést kényszerít Ukrajnára az orosz biztonság megerősítése és az ellenségeskedések véget vetése érdekében, vagy más forgatókönyv valószínűbb?

Larry C. Johnson – Egyetértek Moonnal. Putyin elsődleges célja, hogy megvédje Oroszországot a külföldi fenyegetésektől, és váljon a Nyugattal. Oroszországnak megvannak a fizikai erőforrásai ahhoz, hogy független szuverén legyen, és folyamatban van ennek az elképzelésnek a megvalósítása.

Bio– Larry C Johnson a CIA és a Külügyminisztérium Terrorelhárítási Hivatalának veteránja. Az 1998-ban alapított BERG Associates alapítója és ügyvezető partnere. Larry 24 éven át képzésben részesítette az amerikai katonai különleges műveletek közösségét. A jobb- és a baloldal gyalázta, ami azt jelenti, hogy valamit biztosan jól csinál. Elemzése és kommentárja megtalálható a blogján,

https://sonar21.com/

AHOL NEM JELENIK MEG VIDEÓ A LINKEKRE KATTINTVA LÁTHATÓAK A TARTALMAK!

https://www.alternativhirek.com/2020/11/nature-nincs-bizonyitek-arra-hogy.html


A TISZTÁNLÁTÁS ÉRDEKÉBEN

https://www.facebook.com/laszlo.goo/videos/2751088461839118

NE AGGÓDJ, KERESS MINKET! KATTINTS A KAPCSOLAT FÜLRE!
Sidney Powell, a Trump jogi csapatának frontembere kizárólag azokat az állításokat kommentálja, amelyeket az elnökválasztási eredményekért folytatott jogi csatában fognak megfogalmazni. – Mark Halperin politikai elemzővel és a Newsmax TV Rob Schmittjével beszél

https://www.facebook.com/100002651085831/videos/pcb.3352137151551288/3352134914884845/

nézzük csak, hogy is ment a csalás!

https://www.facebook.com/christi.person/videos/10218317608872724

Így lehet meghackelni 7 perc alatt a Dominion, amerikai választási szavazógépeket – tárta fel 2016-ban a Princeton professzora

A Princeton egyetem professzora, Andrew Appel már 2016-ban arra hívta fel a figyelmet, hogy mennyire könnyen meghackelhető az amerikai választási rendszert lebonyolító DOMINION szoftver és szavazógép! 
Ahogy a videó végén mondja: nem kell oroszokhoz menni ahhoz, hogy ezt bárki elkövesse, mert sajnos helyileg meg lehet tenni. Sőt ha bedugul a rendszer (paper jam), muszáj kinyitni a hátulját a javításhoz és máris hozzáférünk az egyik legfontosabb részéhez, ahol csak rá kell tennünk a saját chipet. A félő az egész Dominion -rendszer esetében, hogy ezt nagyon könnyen meg lehet tenni: mindössze 7 perc elegendő hozzá!! 

20160928213645002_hd
 

Ráadásul minden bizonyíték arra utal, hogy ez a jelenlegi 2020-as választáson meg is történt. Mitöbb 100 ezres mennyiségben szavazatok kerültek át egy szempillantás alatt Donald Trumptól Joe Bidenhez…, konkrétan Pennsylvaniában.

Donald Trump most hétvégén, 2020. november 13-án szintén ugyanerről számolt be:


Georgia államban egy héttel a választások előtt szintén aggodalomra okot adó hiányosságokat találtak a rendszer vizsgálói:

 

Egy egészen tanulságos interjú Donald Trumppal! 🙂

https://www.alternativhirek.com/2020/11/donald-trump-60-minutes-interju.html

—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

Elon Musk tényleg ledobta az igazságbombát a koronavírus tesztekkel kapcsolatban?

“Valami nagyon hamis dolog folyik itt. Ha velem megtörténik, akkor másokkal is.”

Elon Musk futurista vállalkozó kétségeit fejezte ki a koronavírus tesztek pontosságával kapcsolatban, miután azt állította, hogy ugyanazon a napon többször is tesztelték, melyek egyszer pozitív, máskor negatív eredményt mutattak.  A SpaceX és a Tesla alapítója a Twitteren azt írta, hogy 24 órán belül négy vizsgálatot is elvégeztek a vírus kimutatására, ami ellentmondásos eredményeket hozott.

Két teszt negatív, kettő pozitív lett. Ugyanaz a gép, ugyanaz a teszt, ugyanaz a nővér. Gyors antigénteszt a BD-től,” – mondta Musk.

A bejegyzése heves vitát váltott ki a közösségi médiában, és egyesek azzal vádolták a milliárdos üzletembert, hogy Musk “felelőtlen,”. Ezzel ugyanis akaratlanul is azt sugallja, hogy a Covid-19 tesztek megbízhatatlanok. Musk azonban figyelmen kívül hagyta a kritikákat és további szkepticizmusát fejezte ki a tesztfolyamattal kapcsolatban a követő bejegyzéseiben.  Az egyik Twitter felhasználó azt találgatta, hogy Musk látszólagos hamis pozitív eredménye talán azt szemlélteti, hogy miért láthatóak a világ országaiban a “kiugró” számok a betegséggel kapcsolatban…

Aamire a Tesla vezérigazgatója így válaszolt: “Ha velem megtörténik, akkor másokkal is.”

A milliárdos egyetértett egy megjegyzéssel, miszerint “a tesztekből származó bevételek valószínűleg nem hamisak és nagyon is következetesek”.

Musk elmondta, hogy külön laboratóriumokból származó polimeráz láncreakció (PCR) teszteket vett, és az eredmények körülbelül egy nap alatt elkészülnek.  Kifejtette, hogy “tipikus megfázásos” tünetei vannak, de egyébként nem mutat semmilyen egészségügyi problémát, amely állítólag a Covid-19-hez kapcsolódik.

A 49 éves Musk kifejezetten kritizálta a vírus terjedésére adott kormányzati reakciókat.

Korábban elítélte a világ országaiban alkalmazott lezárási politikát, azzal érvelve, hogy csak a veszélyeztetett embereket szabadna karanténba helyezniük “a vihar elmúltáig”. 

Azt is elmondta, hogy valószínűleg sem ő, sem családja nem fogja a jövőben beoltatni magát koronavírus ellen, amint elérhetővé válnak a vakcinák mondván, hogy a világjárványra adott válasz “csökkentette az emberiségbe vetett hitét”.

—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

Az EU-támogatás soha nem ajándék, hanem pénznyomtatási engedély! Hogyan lehetséges ez? – Nagyon fontos cikk!

 
Ha nagyon elegünk lenne az EU-ból, akkor nem kellene félnünk az „EU-támogatás” elvesztésétől. Nyomtathatunk pénzt magunknak valamilyen más címen.
Szabó Gergely, a Pénzriport szerzőjének írása.
 

Az „EU támogatás” valójában pénznyomtatási engedély

2004 óta kb. 8 ezermilliárd forintnyi „EU-támogatás érkezett az országba”. Ez az összeg egy főre vetítve 800 ezer forint. Az „EU-támogatásra” legtöbben úgy tekintenek, mintha egy adomány lenne az EU részéről.

Talán meglepő, de ez a „támogatás” valójában jelenleg semmibe nem kerül az EU-nak. Magyarország pedig „EU-támogatás” nélkül is tudná csinálni ugyanazt, mint eddig: pénzt teremteni a semmiből és szétosztani azt.

Hogyan lehetséges ez? Mi is az az „EU támogatás”?

Ahhoz, hogy a bevezető gondolatok igazságtartalmát megítéljük, szükséges valamennyire belemenni a technikai részletekbe.

shutterstock_442353652

Mit jelent az, hogy „bejön az országba” az „EU-támogatás”?

A magyar állam bankja a Magyar Nemzeti Bank. Az MNB-nek eurószámlája van több nyugati bankban, például a bázeli Nemzetközi Fizetések Bankjánál.

Amikor Brüsszel átutalja az „EU-támogatást”, akkor az euró például erre a bázeli számlára kerülhet.

Ezzel párhuzamosan a jegybank a Magyar állam jegybanknál lévő eurószámlájára beírja ezt az összeget. A magyar állam így eurókövetelésre tesz szert a jegybankkal szemben.

A magyar állam az „EU-támogatásokat” nem euróban, hanem forintban osztja ki. Ezért megkéri a jegybankot, hogy váltsa át az eurót forintra. A hétköznapi gondolkodás azt sugallná, hogy az átváltás azt jelenti, hogy a jegybank – a példában Bázelben lévő – euróját eladja és ezért forintot vesz a devizapiacon. Valójában a jegybank nem ezt csinálja, hanem „házon belül váltja át” az eurót. A „házon belüli átváltás” azt jelenti, hogy a jegybank a magyar állam euró-számlájáról lehúzza az ott lévő euró összeget, és ezzel párhuzamosan forintot teremt a semmiből, aztán ezt ráírja a magyar állam forint-számlájára.

 

Tehát a jegybank forintot teremtett a semmiből a magyar állam számára.

Nézzünk egy példát: 1 milliárd euró „EU-támogatás jön be”, az árfolyam pedig 300 forint per euró. Ebben az esetben a jegybank teremt 300 milliárd forintot a semmiből az állam számára, ezzel párhuzamosan pedig 1 milliárd eurót parkoltat Bázelben.

Ezt követően a magyar állam az „EU-támogatást”, azaz a frissen teremtett forintot kiutalja a pályázatokon nyert vállalkozásoknak. 

One%2Bmillion%2BEuro%2Bnote%2Bobverse

A vállalkozások az elnyert összeget a bankszámlájukra kapják, így a kiosztott forint a bankrendszerben jelenik meg. De mivel a bankrendszernek nincs igazán szüksége erre a pénzre, a bankok ezt visszateszik a jegybankba és lekötik betétként. Így a frissen nyomtatott jegybankpénz, miután tett egy kört a gazdaságban – mondhatjuk – alvó jegybankpénzzé alakul.

Mi történik azzal a – példában 1 milliárd – euróval, amely az MNB bázeli számláján van?

A bemutatott „házon belüli átváltás” során a jegybank ehhez az euróhoz eddig nem nyúlt. A jegybank később ezt az eurót „befekteti”, ezért „értékes”, kamatozó eurózónás államkötvényeket vesz. Például francia, német, olasz, stb. államkötvényeket. Ez azt jelenti, hogy a jegybank visszautalja az eurót eurózónás országoknak, és ezért cserébe eurózónás államkötvényeket kap.

Aztán ez a visszautalt euró adhatja az új kör kezdetét. Ezt aztán az eurozónás államok újra átutalhatják a brüsszeli közös kalapba.

Ebből Brüsszel újra adhat „EU-támogatást”, azaz az euró mehet újra Bázelbe. A bázeli euró ürügyén újra nyomtathat a jegybank forintot. Aztán pedig az eurót újra visszautalhatja a jegybank az eurózónás országokba, amikor azt „befekteti” eurózónás államkötvényekbe.

Az egész végeredménye, hogy
1. az MNB az egyik oldalon egyre több eurózónás államkötvényre tesz szert,
2. a másik oldalon pedig egyre több forintot nyomtat a semmiből.

2004 óta kb. 8 ezer milliárd forint „EU-támogatás jött be” az országba. Valójában ennek az összegnek a túlnyomó része ma is ott hever a jegybank eszközoldalán „devizatartalék” címen. Ennyi többlet (francia, német, olasz stb.) államkötvénnyel rendelkezik a jegybank 2004 óta. Ezzel párhuzamosan a jegybank kb. ugyanennyi, azaz kb. 8 ezermilliárd forintnyi jegybankpénzt teremtett a semmiből 2004 óta.

Tényleg kincs a devizatartalék?

Korábban már feszegettük azt a kérdést, hogy vajon a devizatartalék tényleg kincs-e, és van-e lehetősége erős katonasággal nem rendelkező országnak a devizatartalékát beváltani valamilyen értékre.

Nézzünk egy példát a helyzet szemléltetésére. Van egy település, ahol a helyi maffiózó állandóan „hitelbe” vásárol a helyi kisboltban. A boltosnál egyre nagyobb követelésállomány halmozódik fel a maffiózóval szemben. De mit tud ezzel csinálni? Mennyit érnek ezek a követelések? Ha végül ezeket a követeléseket nem lehet pénzre beváltani, akkor valójában az történik, hogy a maffiózó folyamatosan ingyen vásárol.

Ha a „devizatartalék” olyasmi, mint a maffiózóval szembeni követelésállomány, akkor az EU-nak valójában semmibe nem kerül az „EU-támogatás”.

Ugyanis az eurót, amit „EU-támogatás” címen kapunk, azt visszaadjuk „devizatartalékolás” címen, a „devizatartalékot” pedig végül nem tudjuk beváltani semmire. Így az egész bonyolult műveletsorra érdemes inkább egyfajta pénzteremtési engedélyként tekinteni.

Ha már nyomtatunk, miért ne nyomtathatnánk magunknak pénzt?

1a4e8b32ac425623dcb7698764110c57

Felmerül a kérdés, hogy a pénznyomtatáshoz miért van szükség erre az egész hókusz-pókuszra? A jegybank miért ne tehetné meg, hogy egyszerűen pénzt nyomtat az állam számára?

A magyar államnak ezt jelenleg jogszabályok tiltják meg. Az ország 1996-ban az IMF és a Világbank „segítségével” alakította át a pénzügyi rendszerét úgy, hogy ne tudjon saját maga számára pénzt teremteni, csak devizával szemben.

Ezt követően, kezdetben elsősorban dollárral szemben képezhetett pénzt magának az ország. Majd a 2004-es EU-csatlakozás óta dollár helyett elsősorban euróval szemben teremthet az ország forintot. Ha nem lenne ez a jogszabályi korlát, akkor a jegybank minden további nélkül tudna nyomtatni pénzt az állam számára.

Talán sokak első reakciója, hogy saját pénznyomtatásnak biztosan nem lenne jó vége, ezért ne csináljuk. Érdemes két különböző problémát megkülönböztetni:

– Jó dolog-e, hogy pénzt nyomtatunk a semmiből?

– Jó dolog-e, hogy átadjuk a jogot az EU-nak, hogy kontrollálja, mikor mennyi pénzt nyomtatunk a semmiből?

Jó dolog-e, hogy pénzt nyomtatunk a semmiből?

Korábban volt arról szó, hogy a pénzteremtő hatóság vásárlóerőt vesz el mindenki mástól. Akinél a friss pénz megjelenik, az ingyen vásárlóerőhöz jut. Ezzel párhuzamosan nő a pénzmennyiség, ezért a pénz értéke kicsit lecsökken, azaz mindennek felmegy az ára egy kicsit. Így minden pénztulajdonos vásárlóerőt veszít. Szintén volt arról szó, hogy amennyiben a pénznyomtatás mértéke nem túl nagy, úgy ezzel együtt lehet élni. Amennyiben az állam a nyomtatott pénzt a társadalom számára hasznosan, hatékonyan és tisztán költi el, akkor a pénzteremtés egyfajta fair adóként fogható fel.

Mind az EU égisze alatt történő, mind az önálló pénzteremtés esetén a pénznyomtatás helyességével kapcsolatban ugyanazok a kérdések merülhetnek fel: tényleg fair-e ez az adó, jól költi-e el az állam a nyomtatott pénzt stb.

Jó dolog-e, hogy átadtuk a jogot az EU-nak, hogy kontrollálja, mikor mennyi pénzt nyomtatunk a semmiből?

2828272

A különbség a két változat között az, hogy a pénznyomtatási engedély átadásával hatalmat adtunk az EU-bürokraták kezébe. Az EU állandóan zsarolhatja Magyarországot, hogy amennyiben Magyarország nem úgy táncol, ahogy az EU fütyül, akkor az EU megvonja az „EU-támogatást”.

Amennyiben nem tudnánk, hogy az „EU-támogatás” csak egy pénzteremtési engedély, és a vonatkozó jogszabályokat, ha akarjuk, megváltoztathatjuk, úgy ez a zsarolás igen fenyegető érzést keltene bennünk.

Ebben az esetben elhinnénk azokat a szlogeneket, hogy „az EU finanszírozza Magyarországot”, „EU-támogatások nélkül nem lenne sehol a gazdaság” és hasonlók.

Ha a jelenlegi keretrendszerből ki akarunk lépni, akkor ennek egyik módja, hogy megváltoztatjuk a pénzteremtéssel kapcsolatos jogszabályokat és saját magunk számára teremtünk pénzt. Emellett bombabiztos és átlátható szabályokkal korlátozzuk, hogy minden évben mennyi pénzt nyomtathat a jegybank az állam számára.

Valójában az önálló pénzteremtés kérdését nem lehet hermetikusan elzártan kezelni. A jelenlegi „szövetségi” rendszerben, azaz EU-tagországként valószínűleg kötelező elem a kisebb tagok számára az önálló pénzteremtés feladása.

Viszont abban a hipotetikus esetben, ha nagyon elegünk lenne az EU-ból, akkor az „EU-támogatás” elvesztésétől való félelem nem kell, hogy eltántorítson minket szándékainktól. Nyomtathatunk pénzt magunknak valamilyen más címen.

—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

 
A COVID HÁTTERÉRŐL CLAIRE EDWARDS AD EGÉSZEN KIMERÍTŐ FELVILÁGOSÍTÁST.
https://www.youtube.com/watch?v=S6S9SNJlcmQ&feature=share&fbclid=IwAR2sv8EvnN0A6dPTNI_QKsb-bapXmZzoXRbtnSnUqa8OncLQ81b9IeLmS3g&ab_channel=J%C3%B3Bar%C3%A1t

Nem izgatja őket a covid: A svéd kormány az idős személyeknek is azt üzeni, nincs szükség óvintézkedésekre

Pontosabban: a polgárokra bízzák, óhajtanak-e védekezni a covid ellen.

A legújabb információ arról szól, hogy

a svéd kormány az idős személyeket és a krónikus betegeket is arra biztatja, éljenek szabadon, élvezzék az életet, mert a bezártság nem tesz jót a mentális állapotuknak.

Ezt maga a egészségügyi miniszter, Lena Hallengren közölte.

Az említett kategóriákhoz tartozó személyeknek eddig azt javasolták (nem parancsolták), kerüljék a tömegközlekedést és tartsák be a fizikai távolságtartást, de úgy fest, már erre sincs szükség.

(Reuters nyomán) Délhír info

A képen: Lena Hallengren

Pert indítanának holland orvosok és nővérek az állam ellen

Dr Elke de Klerk: Meg kell védeni a gyermekeinket!

Holland orvosok és nővérek a holland állammal szemben készülnek pert indítani – erről beszélt Elke De Klerk orvos, a holland Doctor for Truth szervezet alapítója.

Nem támogatják az oltásokat. Mint mondja, 87 ezer nővérrel vannak kapcsolatban, akik nem akarják az oltást.

„Nem vagyunk kísérleti nyulak.”

A doktornő azt sem érti, miért kell a gyerekeknek olyan maszkot hordani az iskolában, aminek semmi értelme.

Meg kell védeni a gyerekeinket

mondja a doktornő, és véget kell vetni a pániknak, amit a hamis pcr tesztek keltették. Állítása szerint ezek 89-94 % megbízhatatlan, ezért sok orvos már nem is veszi figyelembe Hollandiában. E témáról immár a holland sajtó is hajlandó írni. Vagyis van remény – mondja a doktornő.

⁣A beszéd a Word Doctors Allience (WDA) rendezvényén hangzott el Berlinben 2020. október 10-én.

 
A képen a következők lehetnek: 1 személy, mém, , szöveg, amely így szól: „The Corona Scandal: "The Greatest Crime Against Humanity Ever Committed" KRANINI NIKE 0 Dr. Reiner Füllmich”
 
 
 
„Annak a valószínűsége, hogy a látszólag pozitív eset hamis pozitív, 89-94 százalék között van, vagy majdnem biztos .”
Dr. Yeadon, a német Kamera, a holland Kappel és az ír Cahill immunológiai professzorokkal, valamint az ausztriai Dr. Arve mikrobiológussal egyetértésben, akik valamennyien a német Corona Bizottság előtt tettek vallomást, kifejezetten rámutattak, hogy a pozitív teszt nem azt jelenti, hogy ép vírust találtak.
A szerzők elmagyarázzák, hogy a PCR-teszt valójában mit mér – és idézem:
„Egyszerűen az ép vírusban jelen lévő részleges RNS-szekvenciák vannak, amelyek egy elhalt vírus darabjai lehetnek, amelyek nem betegíthetik meg, nem terjedhetnek át, és senkit sem tudnak megbetegíteni .”
A büntetőjogi szabályok alapján hamis tények állítása a PCR-tesztekkel vagy a szándékos félrevezetéssel kapcsolatban, (amit megnevezhető emberek követnek el Magyarországon is – a szerk.), csak csalásnak kell értékelni. A polgári kártérítési jog szabályai alapján ez szándékos károkozásként jelentkezik. Martin Schwab, a német polgári jogi professzor nyilvános interjúkban támogatja ezt a megállapítást. Körülbelül 180 oldalas átfogó jogi véleményben megismerte a témát, mint eddig egyetlen más jogtudós sem, és különösen részletesen beszámolt arról, hogy a mainstream média teljes mértékben elmulasztotta beszámolni az igazról ennek az úgynevezett járványnak a tényeivel kapcsolatban.
(Bizonyos emberek Magyarországon is – a szerk.) … mind saját, mind intézményeik szakértelmére támaszkodva tudták, hogy a PCR-vizsgálatok nem szolgáltatnak információt a fertőzésekről, de újra és újra azt állítják a lakosság számára, hogy tudnak, a világ minden tájáról érkező társaikkal ezt megismételve. És mindannyian tudták és elfogadták, hogy ajánlásaik alapján a világ kormányai döntenek az elzárásokról, a társadalmi távolságtartás szabályairól és az álarcok kötelező viseléséről, amelyek utóbbi nagyon súlyos egészségügyi veszély, amint azt egyre több független tanulmány és szakértői nyilatkozat mutatja. A polgári kártérítési törvény szabályai szerint mindazok, akiket károsítanak ezek a PCR-teszt által kiváltott lezárások, teljes kártérítésben részesülhetnek veszteségeikért.
… nemzetközi ügyvédi hálózaton keresztül, amely napról napra növekszik, a német ügyvédi csoport minden más ország kollégáinak ingyen nyújtja az összes releváns információt, beleértve a szakértői véleményeket és a szakértők vallomásait is, amelyek azt mutatják, hogy a PCR-vizsgálatok nem képesek kimutatni a fertőzéseket. Ezenkívül minden lényeges információt megadnak számukra arról, hogy miként készíthetik el és összevonhatják ügyfeleik kártérítési igényeit, hogy ők is érvényesíthessék ügyfeleik kártérítési igényeit.
Ezek a botrányos koronatények, amelyeket főként a Corona Bizottság gyűjtött össze és a fentiekben összefoglaltak, ugyanazok a tények, amelyek hamarosan igaznak bizonyulnak akár egy bíróságon, akár a világ számos bíróságán.
Ezek a tények fogják lehúzni az álarcokat mindazokról, akik felelősek ezekért a bűncselekményekért. Azoknak a politikusoknak, akik hisznek azoknak a korrupt embereknek, ezeket a tényeket felajánlják mentőövként, amelyek segíthetnek a cselekvés menetének kiigazításában, és elindíthatják a régóta esedékes nyilvános tudományos vitát, és nem léphetnek le azokkal a sarlatánokkal és bűnözőkkel.
(Részletek: A német Corona Nyomozó Bizottság 2020. július 10. óta számos nemzetközi tudós és szakértő vallomását összegező megállapításaiból.)
 
 
A képen a következők lehetnek: , szöveg, amely így szól: „Miről ismerem fel, ha rosszul vagyok a maszkban? Folyamatosan ásítozom es nagyon fáradt (álmos) vagyok! Hevesen dobog a szivem. Izzadni kezdek, holott nincs tesióra. Zúg a fülem. Furán látok. Furcsán vagy nagyon sürün kell levegöt vennem. A lábaim reszketnek vagy olyanok, mintha rágógumiból lennének. PAj a fejem. Szédülök. Ha csak egy ilyen tünetet tapasztalsz magadon, azonnal vedd le a maszkot!”
 
 
 
—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-
 

 

 
Elkészültek az első tankönyvek, amelyek a finnugor helyett a hun rokonságot tanítják
 
 
INDEX.HU

Elkészültek az első tankönyvek, amelyek a finnugor helyett a hun rokonságot tanítják

 
—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-
 
ROBERT F: KENNEDY-…
Állítólag még be fognak indítani egy globális lezárást,
de a következő hetekben lesz egy bejelentés is ami megdöbbenti az egész világot. Erről közelebbit nem tudok, de az az érzésem, hogy nem is az számít néha hogy mit mondanak, hanem hogy KI mondja.
Egyre több a herce-hurca az oltások körül. Már nyíltan megy a balhé a magzati sejtek és egyéb mérgek miatt.
Igazából abba is bele lehet gondolni, ha az oltásokban magzati sejtek vannak, akkor több millió oltáshoz mennyi „alapanyagra” van szükség.
Hosszútávon optimista vagyok egyébként. Azt mondom lesznek nehézségek, de minden jóra fog végül fordulni.
Sőt várakozáson felüli jóra.
Nagyon sok forrásból kapok erre jelzést.
Beleértve a saját kis utazásaimat is.
De mindig ébernek (és túlélőnek) kell maradni.
További szép napot.
A képen a következők lehetnek: 1 személy, öltöny, , szöveg, amely így szól: „A kormányok imádják a járványokat. Ugyanazért szeretik a járványokat, amiért háborúkat. Mivel így van lehetőségük növelni a kontrolt a lakosság felett- melyet az emberek egyébként SOHA nem fogadnának el, Olyan intézményeket és mechanizmusokat vezetnek be, melyek mind egyre erősebb engedelmességre ösztönzik az embereket. RobertF. Kennedy Jr. Berlin 2020.08.29.”
 
 
 
—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-
 
A képen a következők lehetnek: 1 személy
 
 

Nézzük meg mi folyik jelenleg az USA-ban!

Trump, aki a SARS megjelenéséig az USA gazdaságát majdhogynem teljesen kirángatta a bajból, hazahívta szinte minden külföldi országból a katonákat, küzd az elnöki újraválasztásért egy krónikus betegségekben, memóriazavarral küzdő emberrel, aki egy tegnapi beszédében azt sem tudta, hogy miért beszél. Azt hitte éppen, hogy szenátori választás lesz. Ez már eleve ép ésszel nem felfogható dolog, mégha tudjuk is a magyarázatot. Közben előkerülnek olyan dokumentumok, amelyek azt bizonyítják, hogy az USA a demokraták elnöksége idején zsarolta Ukrajnát, hogy egy cég balhéit tussolja el. Mindezt tette alelnöki szinten. A demokrata elnökjelölt fiáról egy pornóvideó kerül elő, amiben drogozik A fiú havi 15 Millió HUF nak megfelelő kenőpénzt tett zsebre hosszú ideig, amit fizetésnek álcáztak. Majd mindezek tükrében a twitter és a facebook nem engedi a kompromittáló iratok, videók közreadását és betilt és leállít fiókokat, újságírókét és politikusokét akik megosztják a cikkeket és a videókat. Úgy tűnik ez a választás nem arról szól, hogy ki lesz az USA elnöke. Ez a választás arról szól, hogy a twitter és a facebook elkezdheti-e a hattyúdalát vagy örökre bekebelezi elsőnek az USA-t aztán a világ legnagyobb részét. Utóbbi esetben remélhetően Kina, Törökország és Oroszország megálljt fog parancsolni nekik. Meglátjuk letilt-e a facebook ezért.
Orktóbtgergc 1dSh5ipo.,en il1hsf7:mo4ohnere9chghdh
 
—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

Talán érdemes lenne a félelemkeltést abbahagyni, vagy a mi részünkről egyszerűen ignorálni… Vagy talán félelemben akartok élni 10-20-30 év múlva is?!

A vírus létezik, viszont az általa okozott megbetegedés kockázata jóval kissebb, mint amivel eddig riogattak minket.
Igen, bele lehet halni.
Ha viszont valaki a testi és lelki egészségéért mindennap tesz egy kicsit, akkor szinte semmi esélye nincs arra, hogy belehaljon.
Éppen ezért kell tenned a félelem-keltés ellen! Hiszen a …

Továbbiak
A képen a következők lehetnek: 1 személy, öltöny
 
 
 
ouOsmktmióbteusr meSp6.,oo ndmsheoreo1i2m:07otd

 

Európa TOP-Virológusa, Professzor Dr. Hendrik Streeck, aki az úgynevezett Heinzberg-tanulmányban elsőként végzett gyakorlati kutatást egy koronavírussal fertőzött gócpontban Európában, követeli a járványügyi korlátozások feloldását, és a megszokott élethez való azonnali visszatérést.
A koronavírus okozta halálozás a valóságban jóval alacsonyabb az eredetileg vártnál, a társadalom eltúlzott félelemben él: „Meg kell állítanunk a túldramatizálást”. Hendrik Streeck ezért a normális életbe való visszatérést javasolja.
A Bonni Egyetemi Kórház Virológiai Intézetének igazgatója, Európa vezeteő TOP-virológusa, Professzor Dr. Hendrik Streeck kritizálja, hogy Németországban túlzott a félelem a koronajárvány elleni küzdelemben. A COVID-19 betegség kockázata mára könnyen kiszámítható, és ma már semmi nem legitimizálja az eltúlzott és korlátozó politikai intézkedéseket – mondta Streeck Hamburgban.
Jelenleg teljesen normális a halálozási arány Németországban is.
A 2018-as hőhullámban és a 2017-es influenzahullámban sokkal egyértelműbben látszott a túlzott elhalálozás. „Komoly vírussal van dolgunk, de ezt a vírust már nem szabad túl dramatizálni.”
Streeck rámutatott, hogy a koronával fertőzött emberek halálozása jóval alacsonyabb volt, mint tavasszal attól tartottak. „Ez a vírus csak néhány ember számára végzetes. Csakúgy, mint sok más vírus is.” – mondta Streeck.
A tudomány növekvő felismerésének köszönhetően bátorságot kell merítenünk: A tárgyakon keresztül szinte egyáltalán nincsen átfertőződés. A szokásos mindennapi életben, így üzletekben – például a kiskereskedelemben – alacsony a fertőzés kockázata.
A legtöbb fertőződés teljesen tünetmentes volt. A fertőzöttek csupán öt százalékának lenne szüksége egyáltalán klinikai ellátásra, sokkal kevésbé pedig akár intenzív orvosi ellátásra.
A koronavírustól való félelem gyakran irracionális. Túl gyakran a legkisebb, másodlagos kockázati tényezők válnak a politika és média fő témáivá. „A vírus túlságosan politikaivá vált, bár valójában nem szabadna, hogy politikai eszköz legyen” – panaszolta a virológus.
Professzor Streeck a válság és a pánik mód megszüntetésére szólít fel, a vírus megközelítésében át kell térnie a normális kockázatkezelésre, mint az élet számos más kockázatával szemben is tesszük azt. A félelem keltése helytelen út, mert megosztja a társadalmat és gyengíti a felelős tudatosság elfogadását. A fertőzések számára nem lehet a fő hangsúlyt fektetni.
Szemmel kell tartani a betegség valódi kitörését is, ezzel a fekvőbeteg-ellátás foglaltságát és az intenzív terápiás ágyak elfoglaltságát. A megfelelően meghatározott küszöbértékek így szigorúbb intézkedéseket írhatnak elő a mindennapi életben.
Streeck figyelmeztet arra a tévhitre, hogy az ember valahogy legyőzhetné ezt a vírust. Ezt még a legdruvább lezárással sem lehetne elérni. A második után egy harmadik és negyedik fertőzéshullám is következik majd. Egy állandó hullámzásban leszünk. El kell fogadnunk azt, hogy ez a vírus is az életünk normális részévé válik.”
De ettől nem szabad megijednünk, a vírus egyszerűen itt van, nemcsak idén ősszel, hanem jövő nyáron is és az elkövetkező évtizedekben is velünk lesz. Streeck rámutat arra is, hogy egyetlen egy vírussal, a himlővel szemben sikerült az emberiségnek egy vírust vakcinával felszámolni.
—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

A génszerkesztett kínai CRISPR babáknak mentális „szuperképességeik” lehetnek

 
 
A múlt évben a HIV vírusnak ellenálló, genetikailag módosított kínai ikrek mentális „szupererővel” is születhettek, amit az alkotójuk eddig elhallgatott, ami olyan kognitív fölényt jelenthet, amely genetikai fegyverkezési versenyt indíthat el, egy új kutatás szerint.

Lulu és Nana, a genetikailag módosított kínai ikrek, akik állítólag HIV-rezisztensek a CRISPR génszerkesztő eszköznek köszönhetően, egyben szignifikánsan jobb mentális képességekkel születhettek, amelyek ugyanazon génszerkesztéssel állnak kapcsolatban.

Az új kutatások ugyanis megerősítették, hogy a CCR5 gén törlése – a lányok DNS-én végzett ugyanazon módosítás – jelentősen javítja az egerekben és férfiakban a megismerési, a tanulási és a memória folyamatokat.

A válasz valószínűleg igen, ez hatással volt az agyukra,” – mondta Alcino Silva Los Angeles-i Kaliforniai Egyetem neurobiológusa, miután ezen a héten közzétette a CCR5 deaktiválás előnyös szerepét a stroke utáni felépülésben. (1)

 

Ezek a mutációk valószínűleg hatással lesznek az ikrek kognitív funkcióira,” de a hatás kiszámíthatatlan, mondja, és „ezért nem szabad megtenni.

He Jiankui, a sencseni Tudományos és Technológiai Egyetem kutatója novemberben került a címlapokra, miután azt állította, hogy csapata létrehozta az első HIV-rezisztens csecsemőket azáltal, hogy CRISPR segítségével eltávolította a CCR5 gént az emberi embriókból, majd az embriókat egy nő méhébe ültette be.

Az én reakcióm (a CCR5 inaktivált ikrek születésére) a zsigeri idegenkedés és a szomorúság volt,” – vallotta be Silva megjegyezve, hogy a CCR5 és a kogníció közötti kapcsolatra vonatkozó kutatása villámhárítóvá tette őt a Szilícium-völgy típusúak számára, akik ki vannak éhezve a szuper intelligens megtervezett babákra, és aggodalmát fejezi ki amiatt, hogy már el is kezdődött a genetikai fegyverkezési verseny.

A kínai kutató azonban ragaszkodott ahhoz, hogy nem ez volt a szándéka. „Én ellenzem a genom szerkesztését az ember továbbfejlesztése érdekében,” – mondta egy héttel az ikrek születése után egy genetikai konferencián, bár elismerte, hogy tudatában van a CCR5-deaktiválás agyra gyakorolt hatásainak.

Miután a szándékait illetően spekulációk sora merült fel, állítólag nem sokkal a konferencia után eltűnt. Kísérlete úgy tűnik, hogy megsértette a génszerkesztés emberi embriókban történő reproduktív használatra vonatkozó kínai tilalmát, és a kormány megígérte, hogy megbünteti a felelőseket, miután értesültek Lulu és Nana születéséről.

Silva 2016-ban társszerzője volt a CCR5 és a kogníció közötti kapcsolatot bizonyító első közzétett tanulmánynak, amely kimutatta, hogy a CCR5 nélküli egerek esetében jelentősen javult a memória. Figyelemmel kísérte a gyors előrehaladást a stroke-os betegek és a HIV-vel kapcsolatos kognitív hanyatlással rendelkező klinikai vizsgálatok során. De azt mondja, hogy „nagy különbség van az ilyen betegek hiányosságainak kijavítása és a fejlesztés kipróbálása között.

Egyszerűen nem tudjuk, hogy mik lesz a következmények. Még nem állunk rá készen.” (2)

(1) – https://www.cell.com/cell/fulltext/S0092
(2) – https://www.technologyreview.com/s/61

—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

Vajon a biomérnökség alkalmas a járványok legyőzésére, vagy egy nagy globális kísérlet részeivé akarnak tenni mindenkit?

Az emberiség történelmének legkritikusabb időszakában élünk, mivel a bolygó átalakulóban van és a történelem során még soha nem látott, jelentős változások történnek. Ezen események hatására az emberek felébrednek és gyökeres változásnak indulnak.

Eközben mindenfelé számos geopolitikai, kormányzati, vallási és társadalmi változás következik be, amelyek az elit, a látható és árnyékkormány szövetségeseinek eltávolításához és hatástalanításához szükségesek. Számos olyan esemény történik, amelyek bár jelen vannak körülöttünk, a hivatalos média nem tudósít róluk, vagy elkendőzi őket.

Mind egyértelműbben mutatkoznak a természeti és éghajlati egyensúlytalanságok, egyre drámaibbá és kritikusabbá válik a társadalmi helyzet, számos országban provokációkra és háborúkra kerül sor, és szinte mindenhol jelen vannak a különféle krízisek és konfliktusok, ahogy a titkos összeesküvések, cselszövések, az ufó észlelések, és az egyre nyilvánvalóbbá váló különös fényjelenségek.

 
https://ujvilagtudat.blogspot.com/2020/08/vajon-biomernokseg-alkalmas-jarvanyok.html
 
—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

„Emberiség ellen elkövetett bűncselekmény”

Egy híres német ügyvéd bejelentette, hogy csoportos pereket indítanak a világon kialakult válság okozói ellen

Dr. Reiner Fuellmich, a Deutsche Bank és a Volkswagen elleni korrupciós perekről ismert vezető német ügyvéd, aki jelenleg egy német vizsgálóbizottság tagja bejelentette, hogy a világon kialakult helyzetért felelős személyeket bíróság elé kell állítani a történelem valószínűleg legnagyobb bűncselekménye miatt.
Dr. Fuellmich egy közel egyórás videófelvételt tett közzé, amelyben megvitatja a vizsgálóbizottság megállapításait, amelyet négy ügyvéd alapított 2020. július 10-én. (1)

A bizottság ügyvédekből, orvosokból és tudósokból áll, akik együtt arra a következtetésre jutottak, hogy a történelem legnagyobb bűncselekménye lehet folyamatban az emberiség ellen.

A bizottság nekilátott annak meghatározására, hogy mennyire veszélyes a jelenlegi vírus, mi a jelentősége a pozitív tesztnek, és milyen járulékos károkat okoztak a meghozott intézkedések a világ egészségére és gazdaságára nézve?

Világszerte emberek milliói áldozatai a félelemkampánynak. Pánik uralkodik. Napról napra elsöprő a média dezinformációjának folyamatos hatása a ‘gyilkos vírussal’ kapcsolatban.

A félelem és a pánik, valamint a közvetlen hazugságok megakadályozzák az embereket abban, hogy megértsék ezen messzemenő gazdasági és szociális politikák logikáját.

Egy nemzetközi ügyvédi hálózatnak szándékában áll csoportos pereket indítani. Dr. Reiner Fuellmich, aki egy kiemelkedő jogász, az alábbi videóban mutatja be ennek a projektnek részleteit.

Kilenc hónap kutatás és elemzés után megerősíthetjük, hogy az adatokat és a fogalmakat manipulálták a félelemkampány fenntartása céljából. Az RT-PCR teszten alapuló becslések értelmetlenek: Az RT-PCR teszt nem azonosítja / nem detektálja a vírust. Amit észlel, azok többféle vírus töredékei.

Kiemelt tudósok, valamint a hivatalos közegészségügyi szervek megerősítik, hogy ez nem egy veszélyes vírus.

Mostanra bőséges dokumentáció áll rendelkezésre, hogy ezt a csalási botrányt ürügyként alkalmazták a gazdasági, társadalmi és politikai szerkezetátalakítás világszerte zajló folyamatának elindításához, amely tömeges szegénységet és munkanélküliséget eredményezett világszerte, ami tönkreteszi az emberek életét.” (2)

(1) – https://corona-ausschuss.de/
(2) – https://www.nogeoingegneria.com/news

 

https://www.facebook.com/virusmentesites/videos/3454916214547935

DEBRECEN -ORVOSI KONFERENCIA 2020.10.03.

https://www.facebook.com/1075809629240122/videos/1335175936814538

TÉNYEK FELSOROLÁSA – DR PÓCS ALFRÉD

https://www.youtube.com/watch?v=1L47CQImLGs&ab_channel=AttilaHeffner

NEM TŰNIK EGY CSEPPET SEM DISZKRIMINATÍV INTÉZKEDÉSNEK?

katt a linkre

https://hvg.hu/itthon/20200926_karanten_romania_valasztas_Magyarorszag_hataratlepes?fbclid=IwAR1C1AXwjVhhC7xfahqxaJXGFPWLP5DgfOei9aAUENtOe7hqfjOBAaAagok

—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

Németország a jogállam és a diktatúra között
– Rendőrök állnak át a tüntetőkhöz –

Ezt a videót gyorsan törölték, de a szöveget itt elolvashatjátok:

Michael Fritsch nyomozó tiszt: „Megérte. Értetek és veletek ezt bármikor újra megtenném!”

A Német Szövetségi Elnök, Steimaier a mai napon rendkívüli beszédet mondott a Berliben augusztus 29.-én történt tüntetésből kiindult zavargások kapcsán.
Elmondta, hogy azon neonácik felbukkanása a tüntetésen, akik egy része ostrom alá vette a Reichstag épületét, soha nem látott zavargást keltett Németországban.
Több szolgálatot teljesítő rendőrt is fogadott ma rezidenciáján és méltatta munkájukat.
Steinmaier ugyanakkor meg sem említette, hogy Berlinben ezen a hétvégén több száz tüntetés volt bejelentve, és a tüntetés, amiből az ostrom kialakult, nem a Querdenken 711 által szervezett többszázezres, tömegből indult ki, akik a járvány-ellenes intézkedések ellen tüntettek, hanem egy kisebb mások által szervezett tüntetésből továbbá, hogy a Querdenken 711szervezői több ízben élesen elhatárolódtak a Reichstagot megtámadóktól és elítélték cselekedetüket.

Ugyanakkor a Querdenken 711 által a legfelsőbb közigazgatási bírósági végzés ellenére a békés tüntetést vegzáló majd feloszlató, ezzel jogerős végzést, így jogszabályt sértő rendőrségi fellépésről egy szóval nem beszélt, ami példátlan Németország történetében 1945 óta. A rendőrség, a berlini szenátor Geisel utasítására (volt NDK-beli, SED-s párttag) hatályos bírósági végzés ellenére több ízben megpróbálta feloszlatni a tüntetést, mi több a két hétre tervezett és bejelentett sátortábort is felszámolta erőszakkal az éjféltől-hajnalig terjedő időszakban.

A Querdenken 711 több, mint 30 főből álló ügyvédi csapata büntető feljelentést tett a több tucat rendőr ellen, feltételezett, szolgálatban elkövetett erőszakos hivatali visszaélés tényállására alapítva feljelentésüket.

Innentől kezdve a bíróságokon Németország szeme, melyek egyelőre mindvégig a tüntetőknek adtak igazat. A Querdenken 711szervezői azt remélik, hogy a gyorsított eljárásban ítélkező Német Bíróság a jogállamiság pártján áll, ami a rendőrök azonnal szolgálatból való felfüggesztését kell eredményezze és ezúton lehetővé kell tegye, hogy bejelentett békés tüntetéseket, politikai rendőri önkényből ne lehessen feloszlatni, mivel ez ellentétes Németország Alaptörvényével.

Mindeközben az eddig szinte teljes mértékben állami hatalom mellett álló média lassan kezd nyitni azok felé is, akik kritizálják a német kormány intézkedéseit. A legújabb közvéleménykutatások szerint az német polgároknak ugyanis már a közel 50%-a rájött, hogy Németországot nem érintette és nem fogja érinteni halálos járvány a SARS-2 koronavírus kapcsán. A német polgárok szabadságjogait alaptalanul és korlátozták, miközben emberek milliói veszítették el munkájukat, vállalkozásukat, jövő képük pedig teljesen kilátástalan.
Tetőzi a közhangulatot, hogy miközben a környező országok, mint Dánia vagy Hollandia lazítottak az intézkedéseken az elmúlt napokban, Németországban folyamatos szigorításoktól hangos a politika.

A tüntetők közben egyre többen vannak még hétköznap is, sorra jelentik be a spontán tüntetéseket, nem csak Berlinben, hanem országszerte máshol is. Eközben több és több rendőr mutat szolidaritást a tüntető polgárokkal, akik folyamatosan keresik a kapcsolatot a rendőrökkel és beszélnek velük. Több rendőr időközben le is tette a szolgálatot, és sok esetben együtt vonult a tüntetőkkel, hiszen Németország Alaptörvénye szerint kötelességük nekik is az ellenállás, ha tapasztalják, hogy törvénytelenségre kényszerítik őket az országban. A szabadság lavinája elindult Németországban és nem lesz senki, aki ezt meg fogja tudni állítani.

Egyre több, sokszor magas rangú rendőr mondja el véleményét a tüntetéseken, akiket rendszerint felmentenek szolgálatukból. Így történt Michael Fritsch és Brend Bayerlein rendőrtisztekkel is, akik két hete álltak színpadra, békésen elmondani véleményüket a kormány intézkedéseiről és a jogállamiság nyilvánvaló felszámolásának szándékáról. Hozzájuk időközben több tucat rendőr csatlakozott, akik Berlinben, civilben mentek fel velük a színpadra. A kétgyermekes nyomozó tiszt és családapa, Michael Fritsch, akinél házkutatást hajtottak végre kollegái annyit mondott a tüntetőknek, hogy: „Megérte. Értetek és veletek ezt bármikor újra megtenném!”

https://www.youtube.com/watch?v=qYRIz8DmRxM&ab_channel=DanMartin
LETARTÓZTATTÁK A FILM KÉSZÍTŐJÉT!!
A német-amerikai ügyvéd Dr. Reiner Fuellmich hónapok óta csúcsminőségű jogi csapatot állít össze. A tanácsadók között vannak olyan szakértők, akik soha nem látott, történelmi méretű csoportos keresetet készítenek.
Maga Fuellmich engedéllyel rendelkező ügyvéd az USA-ban és Németországban.
Habilitációs szakdolgozatát az „Anglo-American Trust and German Trust Law” -ról írta.
Fuellmich csúcskategóriás jogász, aki a vizsgálatok után meg van győződve arról, hogy Christian Drosten professzor és a körülötte élők intézkednek.
Fuellmich összefoglalja: „A PCR-vizsgálatok nem képesek és nem is igazolhatják a fertőzéseket. (…) PCR-teszt nélkül nincs járvány.

Német oltóanyag-botrány: más vakcina az elitnek, más a népnek                            MTI

 

Egyre gyakrabban különbözik össze a vírusszkeptikusok és tudományra támaszkodó szakemberek véleménye. Az egyik oldal azt állítja: az egész csak riadalomkeltés; míg a másik oldal a vírus veszélyeire és a védekezés fontosságára próbálja felhívni a figyelmet. Ennek a két oldalnak a képviselői csaptak össze az ATV Csatt című műsorába.

A saját maguk által „vírusrealistaként” definiált oldalt Dr. Tamasi József belgyógyász, természetgyógyász, és Dr. Gődény György szakgyógyszerész képviselte. Velük vitatkozott Dr. Boldogkői Zsolt biológus, a SZTE ÁOK intézet vezetője, valamint Dr. Falus Ferenc tüdőgyógyász, volt tisztifőorvos.

Járvány vagy „politikai akció”?

Tamasi József már a vita kezdetén leszögezte: egyszerű riadalomkeltésnek, politikai akciónak tartja csupán a koronavírus-járványt, melynek alapját úgynevezett „félinformációk” adják. Szerinte ugyanis fontos lenne hangsúlyozni, hogy egy tesztpozitív, de tünetmentes személy még nem számít betegnek. Tamasi és Gődény György is úgy vélik: a betegek száma elenyésző.

Falus Ferenc szerint ugyanakkor a járvány tagadása csupán egyfajta védekezés a betegségtől és a korlátozásoktól való félelem ellen, Gődényék pedig ehhez a tagadáshoz nyújtanak reményt – helytelenül –, ezzel sokakat megtévesztve és veszélyeztetve. 

Több mint influenza?

Tamasi problémásnak tartja azt is, hogy véleménye szerint a koronavírus nincs kellően elválasztva a többi hasonló felsőlégúti megbetegedéstől.

Falus szerint azonban egyértelmű a különbség: míg az influenzából az ember képes teljesen felépülni, addig a koronavírus tartós egészségkárosodást okozhat. „Az élsportolók esetében például még gyógyulás után is kardiológiai vizsgálatokra van szükség” – magyarázta az egykori tiszti főorvos.

Ezzel kapcsolatban Boldogkői Zsolt olasz és német kutatások eredményét is felhozta példaként, melyek kimutatták, hogy a koronavírusból felgyógyultak 60-80 százalékban súlyos szív- és érrendszeri betegségekkel, valamint mentális problémákkal távoztak a kórházakból.

Gödény szerint azonban ez semmit nem bizonyít, mivel a kutatásban résztvevők már korábban is szenvedhettek a feltüntetett betegségekben.

Halálos kór?

A „vírusrealista” oldal szerint az sem igaz, hogy a járvány kiugró halálozási adatokat produkálna, Gődény szerint ugyanis a statisztikák jelenlegi állása szerint nincs eltérés az elmúlt évek összhalálozási adataihoz képest.

Boldogkői ezzel szemben a szív- és érrendszeri problémák, valamint a rák után a harmadik legtöbb halálesetért felelős megbetegedésnek nevezte a koronavírust. Falus pedig hozzátette: ilyen jellegű statisztikákról – akárcsak például az influenza-járvány esetében – csak az év végével szabad beszélni.

Maszkhasználat

Kitérve a maszkhasználatra Gődény elmondta: úgy tudja, hogy bizonyos maszkok hatékonysága (így például a textil maszkoké) nem is bizonyított, így az sem mindegy, hogy milyen típusúval próbálunk védekezni. Véleménye szerint ugyanis egyes típusok több kárt tesznek, mint hasznot hoznak.

Ebben Falus Ferenc is egyetértett. Véleménye szerint is az FFP2 maszk az, ami a leghatékonyabb a védekezés szempontjából, és 8 óra használat után ezt is ki kellene dobni, mint veszélyes hulladékot. Ugyanitt hozzátette: véleménye szerint a kormány feladata lenne ezt hatósági áron biztosítani a lakosságnak.

CSATT – 1. rész 2020.09.21.

Immunitás

Gődény szerint a koronavírus ellen is védettséget jelentő úgynevezett T-sejtes immunitást már korábbi, a koronavírus-járvány előtti kutatások is kimutatták az emberek 80 százalékában.

Boldogkői ugyanakkor cáfolta ezt az állítást. Elmondása szerint ezeket az adatokat később 20 százalékra korrigálták. Valamint hozzátette: ez a fajta immunitás sem jelent teljes védelmet a vírus ellen.

Tesztelés

A teszt károsító hatásairól szóló hírektől mindkét fél elhatárolódott. Ugyanakkor Tamasiék szerint a PCR-teszt nem alkalmas a vírus kimutatására.

Boldogkői ezt az állítást is határozottan elutasította. Elmondta, hogy a teszt megbízhatósága valóban függ annak típusától, és gyártmányától, de ez sem jelenti azt, hogy egy-egy fajtája teljesen használhatatlan lenne. Csupán csak többször van szükség a megismétlésére, ami több pénzbe kerül – magyarázta. Ezért is tartja aggasztónak a véleménye szerint túl alacsonyra szabott hatósági árat, ugyanis ennek következtében sokkal inkább előtérbe kerülhetnek a gyengébb minőségű PCR-tesztek.

CSATT – 2. rész 2020.09.21.

atv.hu

KIK VANNAK A FACEBOOK TÉNY ELLENŐRZÉSEI MÖGÖTT?

A Felső Ausztriai Orvosi Kamara kiállt! – NINCS MÁSODIK HULLÁM!

Egy „labor-cunami” született!

„A vírusok mindig is léteztek, és együtt élünk velük. Ez nem elbagatellizálás, de el akarjuk venni a félelmet, és kijuttattni a lakosságot sokkból ”- mondta Peter Niedermoser, a Felső-Ausztria Orvosi Kamara elnöke. Arányosságra szólít fel: „Igen, a Covid-19 egy olyan betegség, amelyben meg lehet halni, de pragmatikus megközelítéssel szembenézzünk ezzel. Szélesebb körű vitára és több közvéleményre van szükség; ma már sokkal többet tudunk, mint a koronajárvány kezdete előtt. Úgy érezzük, hogy sokkal nyitottabbak a megbeszélések folynak más országokban az orvosokkal. ”Különösen a közelgő influenzaszezont tekintve a pánik egy teljesen helytelen megközelítési mód.
Apfalter Petra, az Ordensklinikum Linz Higiéniai, Mikrobiológiai és Trópusi Orvostudományi Intézetének vezetője világos szavakat talál. Túl sokat tesztelnek. „A teszt önmagában nem állapít meg diagnózist, ehhez orvosi diagnózisra van szükségünk. Apellálok arra, hogy a diagnosztika kerüljön vissza az orvostudományhoz. Apellálok arra, hogy hagyják abba az össze-vissza teszteléseket! ”A tesztek segítenek megkülönböztetni az egészségeseket a betegektől, de a diagnózishoz mindig szükség van a teszt eredményének és beteg klinikai állapotának egyidejű megtekintésére.
Nem minden észlelt kórokozó tesz valakit beteggé – folytatja az orvos. A teszt eredménye egy pillanatfelvétel. Ez önmagában nem azt jelenti, hogy a beteg fertőző vagy akár beteg lenne.
Az arányosságnak mindig az intézkedések középpontjában kell állnia, hogy egy intézkedéssel meghozott előny nagyobb legyen, mint a kár. „Ezt garantálni kell” – mondja Martin Sprenger Grazból, háziorvos és közegészségügyi szakértő. Az elkövetkező vírusszezon végső célja kell legyen, hogy az ebből eredő egészségügyi, pszichológiai, társadalmi és gazdasági károkat a lehető legkisebb mértékben szenvedjük el: „Nem megengedhető, hogy a kockázat minimalizálása melett az összes többi betegséget elhanyagolják és nem megfelelően kezeljék.” Ezen kívül tömeges volt tavasszal a betegek elleni etikai vétség, az idősek és idősek otthonában lakók elszigeteltségével.
Sprenger: „Szükségünk van egy paradigmaváltásra – komolyan kell vennünk a vírust és a Covid-ot betegségként, de el kell távolítanunk a reflektorfényből és minden más betegséget egyformán megvilágítani.
A képen a következők lehetnek: 7 ember, álló emberek
 
 
 

AZ IGAZSÁG ELŐBB-UTÓBB ÚGYIS KIDERÜL, DE VAJON MI TÖRTÉNIK UTÁNA? AZ IZGALMAS LESZ!

https://www.facebook.com/apasziv/videos/3601604489883903

AMIKOR MÁR A MUNKÁSEMBER IS FELÉBREDT… helló értelmiség!!!

https://www.facebook.com/teerpaakofficial/videos/2684925865090050/

TILTAKOZÁS LONDONBAN 09.19-én.

IVE: Coronavirus sceptics are gathering to demonstrate against coronavirus restrictions on Saturday, September 19 in London.
Organisers of the event say they do not consent to social distancing measures, the obligatory use of masks, potentially mandatory vaccinations, and the use of tracking and tracing systems, as well as 5G signals, among others.
The UK has seen a sharp rise of infection cases in recent days, with the government responding with a ban on social gatherings of more than six people in England, Scotland and Wales. The “rule of six” applies to people in private homes, indoors and outdoors, pubs, restaurants and other outdoor spaces. People who don’t follow the rule are subject to fines starting from £100 (€108/$128) up to £3,200 (€3,471/$4,123) for repeat offenders.

https://www.facebook.com/Ruptly/videos/367185064437478

MAGYARORSZÁGON: MASZKVISELÉSI SZIGORÍTÁS 09.21-től

Floridaban szeptember 4-én visszavonták  a vírus intézkedéseket!

Az Európai patológusok szövetsége bejelentette, senki nem halt meg a koronavírusban.

A Német Egészségügyi miniszter bejelentette, ha tudják tavasszal, hogy nincs vírus, nem zárja le az országot!

Ébresztő!!!

https://www.facebook.com/apasziv/videos/2782760691967801

A svájci, franciaországi, németországi, olaszországi, spanyolországi patológusok az Európai Patológia Szövetség szemináriumán újra összeálltak, arra a következtetésre jutottak, hogy senki sem halt meg a koronavírus miatt.
– A patológusok véleménye szerint ahhoz, hogy azt állíthassák, hogy egy személy meghalt a COVID-19 miatt, olyan gyulladásos reakciót kell kialakítani, amely más, az élettel összeegyeztethetetlen betegségek nélkül halálhoz vezetett. Eddig nem volt ilyen eset, írja a
– Az Egészségügyi Világszervezet elkövette azt a hibát, hogy járványt hirdetett, ami nem létezett.

https://www.facebook.com/apasziv/videos/246710556566655

Tamasi József: Nincs járvány, legfeljebb politikai vírustól kell tartanunk

Hazugság az, amit a koronavírusra felfűznek, és összekeverik a beteg embert a hibás teszteredmény alapján pozitívnak nyilvánított emberekkel. A PCR tesztben pozitívan szereplő vizsgálatok ugyanis nem beteg embereket mutatnak – nyilatkozta a Magyar Jelennek Tamasi József belgyógyász, aki már márciusban kételyének adott hangot a koronavírus-járványt illetően, amiért egyébként a Magyar Orvosi Kamara etikai eljárást is indított ellene. A szakember portálunknak úgy fogalmazott, a járványt az ENSZ és a WHO irányítja, miközben a tudományos bizonyítékokat figyelmen kívül hagyják. Tamasi József arról is beszélt, szerinte a maszk kötelezővé tételének sincs értelme, mert – mint mondta –  nincs járvány. A belgyógyász szerint ez az erőszakos propaganda ahhoz viszont elég, hogy az embereket rabszolgasorsba kényszerítsék.

– Ön már tavasszal, a koronavírus-hullám első fázisában erős kételyeket fogalmazott meg  a COVID valódi veszélyét illetően. Ez vírustagadás, vagy inkább vírus-szkepticizmus?

Egyik sem. Vírusok természetesen léteznek. Az, hogy van egy, a politika által túllihegett hisztériakeltés egy vírusra hivatkozva, nem függ össze azzal, hogy vírusok léteznek, vagy sem. A  SARS-CoV-2 vírus természetesen van, de a veszélyessége sehol nincs ahhoz képest, amiről beszélnek. A probléma az, hogy erre felfűztek egy orvosszakmailag hibás érvelési rendszert, amit előre kidolgoztak, és a médián keresztül hajszolják, sulykolják, megtévesztve az embereket. Ezzel kialakítottak a társadalmon belül egy elég jelentős, mondjuk úgy, butaságban hívő csoportot, akik maguk követelik a további pánikkeltő intézkedéseket. Hibás és rosszindulatú intézkedés származik ebből a sötét kommunikációból. Én ez ellen vagyok, nem pedig az ésszerű, egészséget szolgáló intézkedések ellen. Jelenleg nincs olyan veszély, ami miatt ilyen „lock down” intézkedések indokoltak lennének.

Nincs járvány. Nem is volt, és nem is várható. Legfeljebb politikai vírustól kell tartanunk. Összekeverik a beteg embert a hibás teszteredmény alapján pozitívnak nyilvánított emberekkel.

A PCR tesztben pozitívan szereplő vizsgálatok ugyanis nem beteg embereket mutatnak, sőt nem is fertőznek. Nem veszélyesek a környezetükre. Ez egy hamis, hazug propaganda.

– Mindeközben, ha hazánkban viszonylag alacsony is az igazoltan fertőzöttek száma, világszerte több millió fertőzésről beszélünk, a halálos áldozatok száma is kiugróan magas.

Ha keveset mérnek, kevés a pozitív teszt. Ha sokat mérnek, nyilván több. De ezek is sok esetben hamis pozitív esetek. A lényeg, hogy majd lehet hivatkozni a sok fertőzöttre, ami hazugságon alapul, mivel a PCR teszt alkalmatlan a szűrésre.

– Miért?

Mert nem erre találták ki. Lehet manipulálni az eredményt azzal, hogy hányszoros melegítéssel vizsgálják az adott mintát. A 37 és 40 közötti ismétlésszám pozitív, a 33-hoz közeli ismétlésszám, azaz, ahányszor újra felmelegítik, negatív eredményt hoz. És ami marad, ami létrejön, az is alkalmatlan szaporításra.

– Ezt hogy érti?

A Koch-féle posztulátum az orvostudományban azt jelenti, hogy izoláljuk a vírust, vagy a kórokozót, és azzal megfigyeljük, hogy milyen betegséget hoz létre. Így csatolódik vissza a tudomány. Ha nem tudok egy olyan vírust produkálni, amivel betegséget hozok létre, és nem tudom megfigyelni a kórképet, akkor az nincs. Akkor az hazugság. Nem a vírus a hazugság, hanem amit erre ráfűznek.

– Milyen okok állnak az ön által felvázolt hazugság hátterében?

Ennek nem én vagyok a szakértője, én orvos vagyok. Lehet spekulálni, de az nem orvostudomány.

– Összeesküvés-elméletekre gondol?

Ez már nem elmélet, ez összeesküvés. Az ENSZ és a WHO irányítja az egészet, miközben a tudományos bizonyítékokat figyelmen kívül hagyják.

Kitalált játék az egész, és már a gyakorlati szintjén vagyunk. Megy a hamis propaganda, mindenki pánikol, miközben a valós információkat elhallgatják.

Én eddig például egyetlen egy helyen nem kaptam szót. Semmilyen média nem kérdezett meg, csak a rosszindulatú propaganda ment rólam is. Pedig én évtizedek óta bármilyen életmódot érintő témában rengeteg médiamegjelenést kaptam. Most azonban nem illik bele a véleményem a fősodratú kommunikációba, ezért nem adnak teret a véleményemnek. Ami ellentétes a main streammel, azt kihagyják, lehülyézik. De nem is nekem kell hinni, hanem a tudománynak. A tudomány tételeit kellene sorolni, hogy milyen bizonyítékok vannak. Ezeket kihagyják.

– A védekezési intézkedések is feleslegesek? Gondolok itt maszk kötelező használatára, de vehetjük példaként azt a tavaszi szabályt, mikor az idősek külön idősávban vásárolhattak.

Nem csak hogy felesleges, de káros és hazug intézkedések ezek. Tavasszal az időseket különítették el, most rászállnak a gyerekekre. Az idős embereknek nem arra volt szükségük, hogy mindenki vonuljon be az odújába, ne is közlekedjen hozzájuk, mert ők veszélyben vannak.

Azokat a veszélyeztetett beteg embereket kellett volna biztonságba helyezni, akikre a vírus, mint egy utolsó adalék, veszélyt jelent.

Ez rendben lett volna, de az idősávok feleslegesek voltak, mert ezzel a kiszorított vásárlók még inkább összeszorultak abban az időben, amikor mehettek a boltba. Ez járványtanilag is nonszensz.  

– Mi a helyzet a maszkkal?

A maszkhordás is értelmetlen. Nem védi azt, aki hordja, ahogy a környezetében lévőket sem. És azért sincs értelme, mert nincs járvány. A vírus átadására van egy tízezred esély, ami nem okoz betegséget se, és ezt most a maszkkal csökkentik 0,14 század százalékkal, akkor a tízezredből lesz 90-100 ezred. Ezt csak a felbérelt propagandisták nyomatják, legyenek azok orvosok, virológusok, mert orvostudományi alapja nincs a maszknak.

– Most már az iskolában is kötelező a maszk.

Rákényszerítik a gyerekekre, akik nem is voltak soha betegek! Milyen alapon korlátozzák a gyerekeket, és szoktatják hozzá a pánikhoz?

A legesendőbb lelkeket, akiknek nincsen semmi védekezőképességük, bezárják, egzecíroztatják ezzel a maszkviseléssel. És nem is írják elő, hanem rábízzák az általuk létrehozott félelemre.

Fél a tanár, aki félti a hozzátartozóit, ezért elrendeli, hogy a gyerek hordjon az órán maszkot. Végtelenül rosszindulatú, aljas dolog az egész. Nyilvánvalóan káros a maszk, hiszen a szén-dioxid szint olyan szinten megemelkedik, hogy azt nem lehet kibírni.

– Tavasszal lehetett olvasni olyan teóriát is, miszerint a BCG-oltás által a gyerekek immunrendszere védett, így ők nem is tartoztak a veszélyes korosztályba.

Ez spekuláció, nincs valós tudományos bizonyíték rá. Volt 3-4 hónap, itt volt az egész nyár, amikor lehetett volna vizsgálatokkal előrukkolni, és módosítani az egész koncepciót. Ehelyett, ennyi idő után kezdik megint ugyanazt a cirkuszt, és már bocsánat, de hülyének néznek mindenkit. Nem hiszem, hogy ezt újra benyeli a társadalom.  

– Azért sokan félnek.

Biztosan van egy része a társadalomnak, akik a félelmet annyira felfokozták magukban, hogy most képesek követni ugyanazt a butaságot, de azért van egy réteg, aki ezt átlátja. Vizsgálatokat kellett volna végezni, és a világot meggyőzni arról, hogy mi a helyes, és a helytelen.

Embertelen, fasiszta dolog, hogy most a pedagógusokat, akik nem értenek az orvosláshoz, behúzzák a csőbe.

– Tavasszal a Magyar orvosi Kamara etikai eljárást indított ön ellen. Mi  lett ennek a vége?

Elsőfokú meghallgatáson a bizottság úgy döntött, hogy semmilyen etikai vétséget nem követtem el. Ha a MOK fellebbez, akkor lesz másodfokú eljárás. Ezzel együtt tudni kell, hogy a MOK elnöke egy politikus, aki mindenféle színekben szerepelt már, és olyan sleppel vette magát körül, akik egyáltalán nem az orvostársadalom véleményét tükrözik, hanem egy sajátságos politikai játszmát játszanak, sokszor az orvosok ellen.

Amit a MOK hivatalos álláspontként közöl, az nem az orvosok véleménye, mert őket nem kérdezik meg. Pedig egyre több orvos szeme nyílik fel, örökké nem lehet őket sem megtéveszteni.

Ilyen szakmai nonszenszeket az orvosi eskünkkel szemben hosszú időn keresztül épeszű orvos nem fog képviselni.

– Az orvosi esküt szemlátomást felülírja az egzisztencia.

Függenek az állásuktól,  a bevételüktől, jövedelmüktől, így ha másként is gondolják a dolgokat, hallgatnak. Látom, hogy sok orvos felénk megnyilvánul, egyetért velünk, de a nyilvánosságot nem vállalja, a nevét nem meri adni a véleménye mellé. Félnek. Az egészségügyi intézményekbe kimentek a parancsok, miután katonai vezetés van most, hogy nem nyilatkozhatnak semmilyen koronavírussal kapcsolatos témában. Nyilván azért, mert vannak akik felismerik, hogy ez ez szélhámosság.

– Ön miért hangoztatja mégis álláspontját?

Mert minden idegszálam tiltakozik az ellen, hogy egy hazugságba beálljak. Ilyen epidemiológiai adatokat sosem gyűjtöttünk. Egy hibás, semmire nem alkalmas teszttel összegyűjtik a pozitív eseteket naponta, és azt mondják, ennyi fertőzött van a világban. De a betegekről nem szólnak. Egyetlen tabellán, amit minden országban csinálnak, sehol nem beszélnek a betegekről. Csak a pozitív esetekről beszélnek. Pedig még a WHO kimondta, hogy a tünetmentes pozitív tesztesek nem fertőznek.

Nem 24 millió fertőző van a világban, hanem ennyi esetben találtak pozitív teszt eredményt, ami semmit nem jelent.

Influenza szezonban egy héten 15 ezer beteg van, most nincs beteg, csak fertőzött.

–Az elhunytak sem voltak betegek?

Minden elhunytnál elmondják, hogy  nem a koronavírus volt a halál oka, hanem a szív- és érrendszeri betegség, tüdőbetegség, valamilyen szövődmény.

–Meddig lehet tartani a társadalomban az ön által felvázolt pánikot?

Nem vagyok szociológus, én a saját tapasztalatból mondom, hogy egyre több embernek nyílik fel a szeme, egyre többen látják át, hogy valami nem stimmel. Európa szerte egyre többen mennek utcára, tiltakozva az agymosás ellen. Kanadában már börtönbe lehet csukni azokat, akik a rémhíreket terjesztik. Hollandiában a maszkokat betiltották, Svédországban pedig, ahol szinte semmilyen óvintézkedés nem történt, beteg emberek ugyanúgy nincsenek. Hazugsággal nem lehet egy fél világot injekcióval leoltani, és új rendet kialakítani.

– Mégis, akkor mi értelme lenne az embereket így megvezetni?

Ez az erőszakos propaganda elég lesz ahhoz, hogy az embereket rabszolgasorsba kényszerítsék. Korlátozott jogokkal becsuknak mindenkit, és a szokásos emberi jellemet igyekeznek megváltoztatni.

Fél éve azt sulykolják, ne ölelkezzünk, ne puszilkodjunk, ne mosolyogjunk, bár ezt a maszk alatt ugye nem is látni. Azaz, sérüljenek az emberi érzelmek és kapcsolatok. 

Minden rossz szándék változást képes előidézni, és én abban bízom, hogy ezeknek az eseményeknek is jó vége lesz, egy jobb világ. Változás, ami nem mindenkinek tetszik, de az embertelen nyomás alóli felszabadulást, a jó erők győzelmét hozza majd, az eseményekért felelős bűnösök pedig bűnhődni fognak.

https://magyarjelen.hu/

A szép új világ… A JÖVŐ ÜZENETE

https://www.facebook.com/dome.wocsi/videos/320424849015266

https://www.facebook.com/krisztusban.ujjaszuletett.1/videos/300176151297172

EGY VISSZAFOGOTT VÉLEMÉNY

COVID/MASZK ELLENI TÜNTETÉS ÖSSZEFOGLALÓ

ERRE MI AZ ÁLLAMI REAKCIÓ???

A koronavírus-járvány elleni védekezés megtagadása, az oltások elutasítása miatt lép fel az NNK.

A Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) elkötelezett amellett, hogy az általános átoltottság és a koronavírus-járvány terjedését megakadályozó megelőző szabályok betartása társadalmi normaként váljon elfogadottá – hangsúlyozza a központ szombati közleményében.

A koronavírus létezik, „köztünk van”, egyre jobban terjed Magyarországon és külföldön egyaránt. A fertőzés terjedésének lassítása csak úgy működhet, ha az emberek betartják azokat a megelőző, védekező higiénés szabályokat, amelyek megakadályozzák a vírus terjedését. Hozzátették: ilyen az orrot és szájat eltakaró maszk használata, amivel kapcsolatban bizonyított tény: ha a lakosság 80 százaléka hordana, a fertőzések száma a tizedére csökkenne.

Rámutattak: miközben az új koronavírus megfékezésével küzd a világ, egyre nő azok száma, akik kételyeket fogalmaznak meg a vírussal, a járvánnyal, vagy a járvány kezelésével kapcsolatban. Teóriáik orvosszakmailag megalapozatlan állításokat és tárgyi tévedéseket tartalmaznak, amelyek a járvány elleni védekezés hatékonyságát jelentősen veszélyeztetik, aláássák a kormányzati és a tudományos törekvéseket a járvány visszaszorítása érdekében. Ezen túl veszélyeztetik saját maguk és embertársaik életét is – emelte ki a szervezet annak kapcsán kiadott közleményében, hogy pénteken a maszkviselés ellen szerveztek itthon megmozdulást.

Az NNK rámutatott: a különböző oltásellenes és a koronavírus-járvány létezésében kételkedő nézetek folyamatosan terjednek az internetes oldalakon, közösségi portálokon, de eljutottak a köznevelési intézetekbe is. A magyarországi adatok is jól szemléltetik azt, hogy a védőoltásoknak köszönhetően több halálos betegség eltűnt, a fertőzések száma minimálisra csökkent, és számos, súlyos gyermekbetegségben ma nem hal meg gyermek Magyarországon.

A védőoltások elutasítása, a koronavírus-járvány tagadása társadalmilag elfogadhatatlan, ezért aktívan fellépnek minden félrevezető tájékoztatás, cselekedet ellen – szögezte le a Nemzeti Népegészségügyi Központ. Ennek kapcsán együttes fellépésre kérik a médiában dolgozókat, a gyermekorvosokat, a családorvosokat, az óvónőket és a pedagógusokat, hogy véleményformáló szerepüknél fogva csak a hiteles forrásból származó információkat továbbítsák.

HITELKARTELL???

https://privatbankar.hu/cikkek/penzugyi_szektor/hitelkartellen-innen-es-tul-mi-a-vegtorlesztesi-kartell-ugy-es-az-itelet-uzenete-2020-ban.html?fbclid=IwAR23LqoRl4L0AnhlLiizSK6B2nIPoLcBNESk7enLkqkm7EV33Xxj6fR-rU8

A PCR TESZTRŐL – ÉRDEMES VÉGIGOLVASNI!

90% lehet azok aránya, akiknél pozitív lett a Covid teszt, de alig hordoznak bármilyen vírust, és nem fertőzőek, így nehéz megérteni a járvány valódi mértékét

A cikk szerzője Peter Andrews Londonban élő ír tudományos újságíró és író. Élettudományi háttérrel rendelkezik, és a Glasgowi Egyetemen szerzett genetikai diplomát.
Kiderült, hogy az Egyesült Államok egyes részein a Covid-19 esetek diagnosztizálásához használt standard tesztek rendkívül érzékenyek, és a „pozitívnak” minősítettek túlnyomó többsége tünetmentes nem terjesztő alanynak bizonyult.

Az Egyesült Államok legjobb virológusait megdöbbentették az amerikai Covid tesztelési rendszer lazaságáról szóló kinyilatkoztatások. Kiderült, hogy az egyszerű bináris „pozitív vagy negatív” eredményt adó tesztek nem alkalmasak a célra, mivel semmit sem árulnak el az egyes emberek fertőzőképességéről, számolt be róla a The New York Times. (1)

Három amerikai állam – New York, Nevada és Massachusetts – adatai azt mutatják, hogy ha figyelembe vesszük egy emberben talált vírus mennyiségét, akkor a pozitív teszttel rendelkező személyek akár 90%-ának negatívnak kellett volna lennie, mivel ők csak a vírus apró mennyiségét hordozzák és nem fertőzőek, nem jelentenek veszélyt másokra és nincs szükség az izolálásukra.

 

Ez azt jelenti, hogy a mainstream médiában közölt napi „esetek” csak töredéke tényleges, jóhiszemű Covid-19-ben szenvedő ember, akik kezelést igényelnek és el kell magukat különíteniük másoktól.

Kényes kérdés

Tehát hogyan történhetett ez meg? A válasz a PCR (Polimeráz-láncreakció) tesztek érzékenységéhez kapcsolódik a Covid esetében, amelyről kiderült, hogy a tesztelő cégek ízlése szerint fel lehet erősíteni. A legtöbb tesztelő vállalat a felháborítóan magas 40 PCR-ciklus érzékenységi határt választotta – ez azt jelenti, hogy a mintában lévő DNS-t 40-szeresére növelik a jelének felerősítése érdekében.

Ám egy ilyen nevetségesen érzékeny teszt használata azt jelenti, hogy az elhalt vírus halványabb nyomai, vagy akár a korábbi fertőzések maradványai is pozitív eredményt adhatnak. Juliet Morrison professzor, a Kaliforniai Egyetem virológusa szerint még a 35 PCR-ciklus korlát is túl magas, nemhogy a 40. Azt mondta, hogy „megdöbbentette, hogy az emberek azt gondolják, hogy a 40 pozitívat jelenthet„. Az Egyesült Államokban azonban nyilvánvalóan jóformán mindenki ebben kezdett hinni.

Tehát a pandémiás „probléma” mértéke valójában sokkal kisebb, mint amennyire elhitették velünk – csak töredéke annak, amit az összes politikus és média a lezárások, a karanténok, a tömeges tesztek igazolására használt. Egyeseket megdöbbenthet, hogy a probléma mértéke sokkal kisebb, mint feltételezték.

De a Covid „eseteket” tartalmazó statisztikák tapasztalt figyelmen kívül hagyóinak itt nincs semmi meglepetés. Az igazság az, hogy soha nem volt okuk bízni az ilyen számokban. Az FDA (Élelmiszer‑ és gyógyszerfelügyelet) például csak most volt kénytelen elismerni, hogy fogalmuk sincs arról, hogy a különböző tesztelő cégek hogyan határozzák meg, hogy melyek a pozitív és a negatív tesztek, csak elfogadják a kapott adatokat.

Ám ennek feltárásához nem kellett volna néhány újságírónak megfelelő kérdéseket feltennie, elég lett volna egy kis józan ész. Mi kell ahhoz, hogy ezek a hivatásos virológusok felhagyjanak feltételezéseikkel és modelljeikkel, és csak a tények alapján kezdjenek el cselekedni?

Nem alkalmas a célra?

Ez felveti annak egyértelmű lehetőségét, hogy az amerikai Covid tesztelés nem alkalmas a célra. Úgy tűnik, hogy a szakértők minden döntést az esetszámra vagy annak származtatására alapoznak, annak ellenére, hogy nyilvánvalóan nincs összefüggés az ingadozó esetszámok és a kórházi felvételek és halálozások között; utóbbi kettő már hónapok óta elhanyagolható volt a tavaszi csúcsokhoz képest. De folyamatosan nyomják a csengőt: egyre több tesztelés, ami valahogy el fog vezetni az „új normalitásukba„.

Olyan halálos vírus, hogy tesztre van szükséged, hogy megtudd, fertőzött vagy-e vagy sem. Aztán ott van a sok lezárás szkeptikus, Covidióta és maszkellenes refrénje, akiknek felháborodott támogatója vagyok. Valami történt, nemcsak rossz, hanem teljesen megkergültek… amikor a világ tudományos intézményének erejét egy boszorkányvadász generális buzgóságával edzik egy adott mikroszkopikus részecskén.

Még csak nem is a legvalószínűbb, amely megölhet téged; a legfrissebb adatok azt mutatják, hogy Angliában a nyolcadik leggyakoribb halálok, Walesben pedig nem került be az első tízbe. (2)

Eközben Vuhanban, a betegség kiindulópontján javában zajlanak a medencés partik. Úgy tűnik, hogy nem aggódnak túlságosan a PCR tesztek vagy az érintkezés nyomon követése, vagy akár a vírus miatt sem.

A kínai kormány szerint a legfelsőbb zárlat olyan félelmetes volt, hogy mára nulla a Covid esetek száma, ami valószínűleg biológiai lehetetlenség. Talán csak abbahagyták a tesztelést, és úgy döntöttek, hogy folytatják az életüket. Az események ilyen fordulatát nem valószínű, hogy hamarosan láthatjuk az Egyesült Államokban vagy Európában. (3)

https://ujvilagtudat.blogspot.com/2020/09/90-lehet-azok-aranya-akiknel-pozitiv.html

COVID TÜNTETÉS 2020. 09.11-ÉN A SZABADSÁG TÉREN ( BUDAPEST )

https://www.facebook.com/DoktorGodeny/videos/243638683598333

Köszönjük mindenkinek a részvételét és azt a lelkesítést, amit kaptunk tőletek a nap folyamán!
Az elszántság még nagyobb, a tények és az idő nekünk dolgozik…
 
 

https://www.facebook.com/andras.brindza/videos/3222460027846084

https://www.facebook.com/andras.brindza/videos/3222318274526926

https://www.facebook.com/richard.kovacs.372661/videos/403682197267091

BŰZLIK A COVID PROJEKT

Valami nagyon nem stimmel a koronavírussal kapcsolatban

A patológusok megállapították: Nem a koronavírustól halnak meg az emberek

A koronavírus körül kialakult hisztéria a modern kapitalizmus legnagyobb gazdasági visszaesését idézi elő.

Egyes becslések szerint a világ lakosságának közel egyharmada kerül rosszabb anyagi helyzetbe. A mukahelyek átszervezése, a visszaeső kereslet miatt, világviszonylatban 400 millió teljes idejű munkahely szűnik meg. A munkavállalók kereset kiesését csak részben pótolja az interneten végezhető távmunka. Sok helyen ez a „home oficce” az infrastruktúra fejletlensége miatt megoldhatatlan és akkor még ott vannak azok a területek, amik megkövetelik a személyes részvételt. (gyárak, üzemek, szolgáltatások, turizmus, építőipar, stb.) 

2020. július 10-ig világszerte 12 068 034 tesztel igazolt fertőzés volt, mig ebből  550 159 fő hunyt el, akiknél a koronavírust jelölték meg a halál okaként.  Halálozási ráta 4,5%  
A kutatások szerint a koronavírus fertőzöttek 80 százaléka tünetmentes, vagy csak enyhe tüneteket produkál.
( Milyen halálos járvány az ahol a fertőzöttek 80 százaláka tünetmentes, és nem is tudja, hogy beteg?)  
Az 1918-as spanyolnátha fertőzés után egy – két napon belül jelentkeztek a tünetek. A járvány halálozási arányát jóval 10 százalék fölé becsulik. Egyes adatok szerint 21-27 millió, míg mások szerint 27-50 millió ember halt bele a járványba.

A halálozások  valós okának felderítése érdekében az Európai Patológiai Társaság még májusban egy internetes konverenciát rendezett, amin sokan vettek részt Olaszországból, Spanyolországból, Németországból, Franciaországból, és még Svájcból is.

A patológusok a kezelőorvosokkal állnak kapcsolatban. Feladatuk a betegség pontos diagnosztizálása, ezzel együtt a gyógyítást segítő beavatkozások, kezelések megtervezésében való közreműködés, tanácsadás.


Patológusok a boncasztalnál

A konferencián résztvevő orvosok beszámolói szerint az elhunytak boncolásánál nem a koronavírus, henem a már meglévő betegségek súlyosbodása volt a halál oka. A súlyosbodást kiválthatta a koronavírus fertőzés, de a halál oka nem a koronavírus. A boncolásokat a későbbiek során leállították.

Ezen a konferencián Stoyan Aleksov bolgár orvos a Bolgár Patológiai Szövetség (BPA) elnöke is részt vett. A COVID19-ről beszélgetett Dr. Stoycho Katsaroval korábbi bolgár egészségügyi miniszterhelyettessel

 
A hosszú, bolgár nyelvű interjú szó szerinti angol fordítása a cikk végén
 
 

Az orvosi kifejezések mellőzésével az interjú lényege nagyon röviden:

A boncolások egy esetben sem tudtak kimutatni koronavírustól származó halált. A teljes patológus szakma felháborodott azon a WHO iránymutatáson, hogy akiknél jelen volt a koronavírus (COVID19), nem a halál valódi okát, hanem okként a  koronavírust kell feltüntetniük. Nem értik, hogy a politika hogyan írhatja felül a szakmai megállapításaikat.

A patológusok szerint nincsenek bizonyítékok a koronavírus halálos voltára. Jelen helyzetben fertőzésről lehet beszélni, de nem halálos vírusról. Ezt igazolja a gyógyultak magas száma.

A teljes interjú szövege angolul, a fordító megjegyzéseivel   

The Biggest Scientific Fraud and Political Crime of All Times: No One Died of Coronavirus!

UN Labor Agency: Lockdown Cost Global Economy 400 Million Full-Time Jobs 

Dr. Georgi Alexandrov Stankov, MD, July 8, 2020

www.stankovuniversallaw.com

As I announced in my latest energy report on the full moon eclipse portal on July 4th, the gold-yellow flame of illumination is now bringing the long-awaited clarity of the human mind and all the lies and deceptions, with which humanity has lived for eons of time, are finally fully illuminated and revealed. As I predicted, it will begin with the exposure of the fake coronavirus epidemic or as I call it “scamdemic”.

Here is the utmost clarity presented in the most succinct form on the current global lockdown:

A fake epidemic with a non-existent “lethal” virus leads to a global lockdown and causes the biggest economic depression in the history of modern capitalism, leading to the sudden impoverishment of one-third of the world population (the loss of 400 mln breadwinner jobs affects approximately 2 billion people), while there is not a single patient who has died directly from coronavirus.

Let this insane disparity sink into your minds and then follow the facts below.

My compatriot, the Bulgarian doctor Stoyan Aleksov is the Chairman of the Bulgarian Association of Pathology (BPA) and as such participated in a remarkable webinar of the European Society of Pathology (ESP) on COVID-19 on May 8th.

In a video interview with Dr. Aleksov conducted by Dr. Stoycho Katsarov, chair of the Center for Protection of Citizens’ Rights in Sofia and a former Bulgarian deputy minister of health, published on the BPA’s website on May 13th, both medical experts highlight the main points discussed by the European experts on pathology at the ESP webinar.

Dr. Aleksov boldly sums up the main conclusion of the pathologists from Switzerland, France, Germany, Italy, and Spain:

The coronavirus is not deadly.

No one died of coronavirus!

In order to say that a person has died of a coronavirus, one must establish an inflammatory reaction that led to death, without any other life-incompatible diseases. There are no such cases.

All these conclusions were discussed widely and in-depth in all my articles on the current scamdemic, even before the first pathological and medical results were available and published. Because I know the political and transcendental background of this virus scam and also have the advantage to be the author of the only existing General Theory of Biological Regulation that exposes the coronavirus epidemic as a total fraud from an impeccable scientific point of view.

It is unfortunate that this interview is in Bulgarian language and not accessible to the broad public. Therefore, I made a huge effort to prepare an English script of this pivotal interview. This interview is at the highest professional level of scientific disquisition as also the interviewer Dr. Stoycho Katsarov is a medical doctor himself, a former deputy minister of health in Sofia, Bulgaria, and a champion of human rights; therefore, he asks the right medical and ethical questions. This is the perfect combination of how to be a true and competent expert as the current scamdemic can be only unraveled from the position of joint medical and ethical expertise.

What both interlocutors are missing though is the transcendental, gnostic dimension but I am hopeful that they will embrace it very soon. All the prerequisites are available.

This interview in the present English translation marks the beginning of the official revelations in the End Time that must commence with the exposure of the global fraud with which the current ruinous lockdown of the entire population was imposed by all world governments.

Video Interview, Script

Dr. Katsarov: I am talking to Dr. Stojan Aleksov, who is the President of the Bulgarian Pathology Association. He participated in an international webinar on the topic of the coronavirus infection and will tell us the point of view of the pathologists from different countries in Europe.

Based on that webinar, what are the main conclusions you come up with?

Dr. Aleksov: The topic of the webinar was to share between the pathologists in European countries what is happening in their countries, and from the perspective of pathologists what we should do to stop the so-called “pandemic”. Do we really have accurate information when are we talking about: A pandemic or infection? Is the virus really killing people? If so, how exactly is it killing people, and what mechanical type of process is going on? How are the different organs and systems in the human body impacted by the coronavirus?

The good thing is that the webinar was organized by the European Society of Pathology, and in the webinar, there were many participants from Italy, Spain, Germany, France, Switzerland. Many questions were asked. And the main question was: What is happening with the coronavirus infection, not a pandemic. I want to accentuate that: It is an infection, not a pandemic. Because what we hear, many of the facts that are given, the main thing the people are really afraid of is to die, but we the pathologists, we meet with dead people all the time and we are not afraid of death. The main conclusion was that the autopsies that were conducted in Germany, Italy, Spain, France, and Switzerland

do not conclude that the virus is deadly.

Dr. Katsarov: What are the specifics of the clinical picture from the histology of the coronavirus that makes it different from the seasonal flu and other respiratory diseases?

Dr. Aleksov: I asked exactly the same question to Professor Moch (Dr. Holger Moch, professor of pathology at the University of Zurich) because he showed us histological pictures or maps of the people they did autopsies on, as well as electron microscopy of the lungs of the people who died, the analyses that they did on those patients, which cannot be done in Bulgaria. He found helin bodies (inaudible ?) in endothelial cells. Based on that, they were considering that the virus creates endotheliitis, and that leads to lung pathology. Endotheliitis is a disease which is the infection of the lung endothelium. And also, what is happening to the first and second level of alveolitis in the lung?

(Read one more time my description of the LBP-induced broncho-pneumonitis, respectively acute alveolitis in my article Higher Dimensional Approach to the Coronavirus Scam. N.B. George)

I asked, is there a difference in the autopsy of a person who died from the coronavirus and of another person who died from the seasonal flu? And Dr. Moch answered that to this point from what he has seen in the autopsies there is no difference in the pathology of the person who died from coronavirus and someone who died from seasonal flu. But there is a big difference which is really important to know (see below).

The two doctors from Italy asked if there is a specific monoclonal antibody which we can use in our pathology work to prove that the coronavirus is present. Is there such an antibody that has been isolated? Dr. Moch answered that such a monoclonal antibody has not been isolated – they don’t know of the existence of such an antibody at the moment.

(This is correct because viruses do not exist as independent organisms as I have proved scientifically beyond any doubt in my article Why There Are no Viruses. All their DNA and or RNA sequences and other proteins belong to the eukaryotic cells of the host as they are simple exocytes and endocytes of these cells. For that reason, there are no specific monoclonal antibodies either for the coronavirus or for any other virus. Scientists do not understand the functioning of the immune system and all the vaccines they have created so far contribute to the human genocide in the current health care system about which I have written a lot. N.B. George)

The second question was, is there a different monoclonal antibody that we can use to diagnose a coronavirus infection when we do a biopsy? And to both questions, they answered no, there is no such antibody that we can use to prove coronavirus is present in a biopsy or in autopsy tissue.

In Bulgaria, we have done three autopsies on people whose deaths were attributed to COVID-19.  All autopsies were conducted by Dr. Nia Serbianova – she is the head of clinical pathology at Pirogov Hospital (the main academic hospital in Sofia, Bulgaria). She urged me to ask the same question about this antibody to experts from Italy and Spain. They replied that there are no such monoclonal antibodies. What all the pathologists said is that

there is no one who has died FROM the coronavirus.

I will repeat that: no one has died from the coronavirus. Most of the people died WITH a coronavirus. You would ask why? Because if you were listening to me, you would say that I am crazy. I will explain why I am not crazy. But I am explaining this from the perspective of pathology. And as a professional who is working in pathology, we have certain procedures, protocols, which we apply to autopsy as well as to biopsy. Our protocol should list the first disease, second disease, third disease, and the reason for the death. When we say that the patient died because of the coronavirus, we mean that the coronavirus led to interstitial pneumonia, afterward leading to the death of the person, with no other diseases in other organs and systems.

But such facts have not been found; nobody has reported this. And because of that, I am really concerned with the inadequate behavior of the World Health Organization (WHO). It is the first time in my practice since I have been practicing for 30 years as a doctor that the WHO is announcing a pandemic before it has facts to support this. They didn’t announce an epidemic but instead a pandemic! Pandemic means that many people will die from the coronavirus. I don’t know why many governments and country leaders are saying that people are going to die from it.

(Because my Bulgarian colleague is unfortunately not a Gnostic and doesn’t know about our ascension and why the cabal want to prevent it, N.B. George).

While we, the pathologists, are not scared by that because we meet with death every day – we work with dead bodies.

Dr. Katsarov: Are you saying that the information was presented in a manipulative way?

Dr. AleksovYes, in an absolutely manipulated way. Misrepresented. In many countries, the people who are pathologists and virologists work together in laboratories, so they talk to each other. And that is why I am telling you what the other people are saying. I am not the only person to listen to; we should listen to people from other countries as well. We need to listen to the people and the colleagues who work together with virologists, with biologists, and listen to what they think of that. And the people who died, did they die from the coronavirus or WITH the coronavirus?

The real term we use is that the people in Italy and France and in Spain are dying WITH the coronavirus – NOT from the coronavirus – on top of their very poor clinical picture from their illnesses, that is, they had serious co-morbid diseases.

Dr. Katsarov: Can we do this comparison: In Bulgaria, we have 200,000-300,000 people who get sick from the seasonal flu every year — and if we know that some of them will die because of different reasons, can we just say they died from the seasonal flu?

Dr. Aleksov: No, we can’t do that, because there is a big difference between the seasonal flu and the coronavirus. No, in many cases the people who die from the seasonal flu also include young people. This is a big difference. The difference to the coronavirus pandemic is that we haven’t yet had young people dying.

Which is a big difference. Because with the seasonal flu, we can find a virus that can cause a young person to die with no other illness present. And it is different than saying that somebody died from the coronavirus who has a cardiac infarct and with two other diseases. One of the people who died from COVID that we did an autopsy on was a 78-year-old with high blood pressure and an infarct from a heart attack and he didn’t have a single body system that was working properly. And then the people are saying that coronavirus infections are so difficult to be cured. In other words, the coronavirus infection is an infection that does not lead to deathBut the flu can lead to death.

(Please read one more time my articles on the coronavirus scam above where I clearly stated as early as February that this group of viruses (we know in the meantime that there are no viruses the way they are described in medicine and bio-science but only exocytes and endocytes) is known since 1960 and they have never caused any clinical problems whatsoever. Why now this deadly virulence all of a sudden? That is why this interview is of such paramount importance as it proves retrospectively all my a priori scientific statements based in the meantime on exponentially growing experimental evidence obtained by renowned pathologists all over Europe and surely in all other countries. N.B. George)

Dr. Katsarov: What I have in mind is if a person has a heart attack and a flu, we can either say that he died from a heart attack or we can say he died from the flu; that is what is happening now with the coronavirus.

Dr. Aleksov: Yes, exactly. At the moment there is a total resistance of the pathologists in Europe, in China, as well as in Australia, USA and in Canada because the pathologists have been pushed and pressured: if the patient has a coronavirus, the reason for the death is to be written that it is nothing else but the coronavirus. That is quite stressful for us, and for me in particular because we have protocols and procedures which we need to follow. Because when we do autopsies, we take necropsy material from all the body systems, we put it in paraffin blocks, and in 100 years we can take a look at them again. And another pathologist 100 years from now is going to say: Hey, those pathologists didn’t know what they were doing!  So we need to be really strict with our diagnoses, because they could be proven or disproved, and they could be checked again later.

In this case, there is the WHO that doesn’t want us to do autopsies. It is not clear to me why the WHO doesn’t want us to do autopsies when we need to prove what is the virulence of this specific virus. But I don’t know why the WHO doesn’t really want us to do autopsies; I assume they have the information that the virus is not deadly.

(This discussion illuminates two major aspects that will become very soon central in the current ascension scenario and will enable the revelations regarding the coronavirus fraud:

1) No matter how the WHO and the cabal are now trying to forge the statistics and are scaring the masses with falsely inflated numbers in order to prolong the lockdown, the truth cannot be hidden. The pathologists and all the other medical experts, who work to established GCP (Good Clinical Practice) and SOP (Standard Operating Procedures), do their job diligently and collect the facts from all alleged COVID-deaths that cannot be hidden for a very long time.

My professor for pathology in Heidelberg used to say that “pathology is the temple of truth, where all the false diagnoses are scathingly revealed”. The clinical doctors who presented their cases during his open lectures had a very hard time with this professor as their clinical diagnoses were very seldom correct.

It only took some time to collect these facts in the old cumbersome way, in which medical science, unfortunately, operates in the absence of a true General Theory of Biological Regulation. But the pathologists have them now and they will not be silent, not under the current constant barrage of the gold-yellow flame of illumination from the Source.

2) The cabal and the corrupt politicians know that and that is why they are so desperate these days and try with all heinous and increasingly blatant means to prolong the lockdown and install the NWO in the hope that they can then suppress the inevitable revelations and gain the upper hand. This will not happen – they only reveal in a dialectic manner their true ugly and criminal nature for everyone to see (The evil that always creates something good; Faust, Goethe.). They can manipulate science only for a certain period of time as long as the collective fear reigns: You can only fool all the people for some time, but you cannot fool all the people all the time.

These dark ones will be exposed for this fraud very soon, now that their masters, the evilest reptilians have been removed from the earth, and this month is a perfect time, to begin with. The revelations have actually begun with this key Bulgarian interview, which is not a coincidence as I will be the one who will trigger these revelations on a global scale as an ascended master and the new spiritual leader coming from Bulgaria.

The political elite that is responsible for this criminal lockdown and has infringed upon all basic human rights and ruined hundreds of millions of people – the Contes, the Macrons, the Merkels, the Johnsons – will either go to jail, in case the judiciary system will still exist after our ascension or will be simply dismayed and morally condemned by the people as the pariah of the new humanity. N.B. George)

Dr. Katsarov: Is this the reason that in Bulgaria we are not doing autopsies (in this epidemic)?

Dr. Aleksov: Exactly! We are required to follow the WHO. And I am really sad that we need to follow those instructions without even thinking about them. But in Germany, France, Italy, and England they are starting to think that we shouldn’t follow the WHO so strictly, and when we are writing the reason for death, we should have the pathological results to back that up, and we should follow the protocol. That is because when we say something, we need to be able to prove it.

We have information from Spain, Italy, Germany, and Switzerland: We didn’t find anybody that died from coronavirus. Did you find it in your country? Then we start asking each other internationally, asking: Where is the problem? Who is making that problem?

Dr. Katsarov: In the media, there is information that the WHO is giving instructions to all the health organizations, and in this information, the instructions are that every person who has a positive PCR test is to be counted as having the coronavirus. And if that person dies from something, it is to be written that he died from the coronavirus. That’s a directive that came from the WHO, which proves what you’re saying.

I don’t know if this had some specific goal. But even if the goal had a good rationale, the way it’s been done it’s a source of panic, it’s a source of stress to the whole world. Because all the people, when they are pronounced to have died because of the coronavirus that changes the character of the infection, which is really scary; the people are afraid. And in reality, there is not such a high mortality rate from it.

Dr. Aleksov: I compare it with the flu infection that we had in January and February 2020, when young people died from the flu. It was quite aggressive this year, and we had kids who died from it, as well as people of working age. Versus now with coronavirus, there aren’t as many cases and definitely not as many deaths. My opinion about that, and I will sign under what I am saying, is that the behavior of the World Health Organization is a criminal behavior and I subscribe to this statement with both my hands. It is irresponsible for the WHO to create worldwide chaos, with no real facts behind what they are saying.

In Bulgaria, there aren’t many virologists and pathologists, and there isn’t much funding from the government.  But as a pathologist, which is my personal specialty, I work with proofs — material proofs — and I am asking the World Health Organization:

Where are your proofs?

WHO developed a protocol, in which if somebody died from AIDS, we did the autopsy and took different samples from different organs, so that we could see exactly what was happening in the different systems and organs, and collect that data. We had a similar protocol for tuberculosis, which as you know is quite a dangerous infection. So we developed these protocols for tuberculosis as well.

My pathologist colleagues from Italy and Germany, they are attacking one of the instructions, they describe it as a law from the World Health Organization adopted by the EU parliament, that for the coronavirus we need to follow special instructions for really dangerous infections. But we already have similar directives. And as I said, we used that protocol from 1990 when we were collecting data for tuberculosis and collecting data for HIV. Those protocols began to be developed in 1919, after the Spanish flu, when 10-12% of the population died from it, and that was the population in the working age between 10 and 50 years. And it took decades to develop those protocols. It seems as if the WHO expected this same mortality rate with the coronavirus.

At this moment (May 12th), we are talking about 70,000 people worldwide who have died from the coronavirus, who are over the age of 70. And here I am asking why we didn’t try to do the autopsies of those people to see exactly why they died. And why do we say it is the coronavirus? Did they die from or did they die with the coronavirus?

There are also some different sources that were saying that in Italy the coronavirus led to the death of so many people because they were immunized with the H1N1 flu vaccine, which basically suppresses adults’ immune systems. And after that, they were getting the coronavirus easily, because as a result of the vaccine their immune systems weren’t very strong. This could be cleared up with autopsies, but at the moment it is not clear.

Dr. Katsarov: So your opinion is that they need to do research and they need to take into account the pathology?

Dr. Aleksov: Yes, of course! We are missing the main points. With the autopsies, we can take a lot of lung material. And we can take some of that material and do research on it, and we can keep about 80% for future research if future research is needed. The paraffin that we put the material into from autopsies can stay intact for up to 300 years. So maybe after 20, 30 years, when we have a different but maybe similar pandemic — or epidemic because I don’t believe it’s a pandemic — we can maybe compare the lung histological pictures between now and later.

Because coronavirus infections, for the people who don’t know it, exist in many people, but what we know from our Chinese colleagues, the Chinese pathologists, who studied it from 2002, 2007, 2008, 2013, 2017, and 2018. And based on this pathology material, we can see what the difference is with this pandemic. And again I won’t talk specifically about a pandemic, because I believe we don’t have the facts necessary to call it a pandemic. I think it is not reasonable that the World Health Organization is still saying pandemic for an epidemic. I haven’t seen such an advertisement for a virus before.

Dr. Katsarov: I don’t know whether that is a lack of professionalism, or there are different goals, but obviously there is some controversy about the behavior and the facts.

I want to wrap up with the observation that there is a massive concentration of attention and a building up of this attention into a panic, which will really impact the people who don’t have the coronavirus but have got different chronic diseases, various people who need medical care, who are the other victims of the failing healthcare resources that are focused instead on the coronavirus. These people are afraid to visit the doctor. And the health authorities don’t allow visits to GPs. I think this could be as serious a problem later on as the real coronavirus: the number of people who need the doctor’s attention and aren’t getting it, could grow and become an even bigger problem. In other words, I think more people possibly will die from their chronic diseases in the near future because their chronic diseases aren’t being taken of care of compared with the coronavirus.

Dr. Aleksov: This is not 100% right, you are 200% right. And I can say that for sure, because all of us who are working in oncology, we know that stress significantly suppresses the immune system, so I can really claim 200% that all the chronic diseases will be more severe and more acute. Specifically, carcinoma, over 50% of these are going to become invasive. So I will say that this epidemic isn’t so much an epidemic of the virus, but it is an epidemic in the sense of giving the people a lot of fear and stress. Because the people aren’t like me and other pathologists who understand that the coronavirus is nothing serious. The people are afraid of it.

Dr. Katsarov: How has your work changed because of the coronavirus?

Dr. Aleksov: Our work is down by 90%. In some hospitals, the work is down 100%, in others 50%, in some hospitals the work for the medical personnel is down by 10-15%.

Dr. Katsarov: I will just tell you now that your job as a pathologist is like the supreme court: you are giving the cause of death after they die. Specifically for cancer — if it is cancer or it is not cancer. Same with biopsies, you are the supreme court. For all the different tests, the people are waiting for the pathologists to say whether they have cancer or not. Specifically for cancer, same for the in-situ-mass biopsies and Pap tests: what’s the pathology. And if your job is 90% down, this means you are not getting those tests from the people. This means the people don’t have their proper diagnosis. And this means that the disease is developing without being diagnosed and treated.

Dr. Aleksov: Exactly. Pathology includes cytology, histology, immunochemistry, and molecular pathology. For example, when we tell a woman that she has to have a Pap test every three months and she hasn’t done it for six months if that patient had a risk of developing cancer, those six months could be crucial to the development. This means that instead of spending 5 leva ($3) to test the problem and to start treating it early, the problem is getting worse and we’ll need to treat it later much more expensively. It’s a similar thing when we are not doing autopsies for the coronavirus: it is as if somebody goes to the supreme court and that person was shot ten times, but the supreme court says: Well, maybe out of those 10 times one time he shot himself, so we consider it to be a suicide.

I know about similar situations. A really, really interesting situation was a person in the U.S. who was in a bus accident on the street, he had brain damage and he was put on life support in the hospital for four days. He was positive on the PCR test for the coronavirus, so on his death certificate, it said that he died from coronavirus. I don’t think that’s medicine. This is not serious science.

After the coronavirus epidemic has subsided, and this stupidity and primitiveness have finished, there will be a lot of people who will have lost trust in the medical profession. We can measure that, but it will be a big problem. I want also to add about the pandemic that we need to have people’s trust. Because in my opinion, the coronavirus infection isn’t that dangerous, and how are the people going to have trust in me doing cancer pathology, much of which is related to viruses as well? But nobody is talking about that, and nobody is thinking …

We have some patients who have lung cancer caused by a papilloma-virus infection. And nobody has ever made a big deal about this. And we have many patients like that. And also, each year about a million and a half people die worldwide from lung cancer due to smoking. If we compare that to the coronavirus, it would be like a pandemic and everybody would be told to stop smoking — let’s say pandemic of smoking.

Dr. Katsarov: What you are saying is that the reaction to this infection is disproportionate and that this amount of panic isn’t necessary. And maybe another risk is that after a year or two there’ll be a really dangerous infection, but the people won’t trust us and won’t believe us if we are saying that it is really dangerous.

Dr. Aleksov: I was talking with some friends who are specialists in virology, and they said that if we have global warming, perhaps it would cause the spread of viruses from frozen areas that humankind has never seen before. And if those viruses become active/alive, we would have to combat them, and we wouldn’t know how to do that. And if the people don’t believe us because we have lied to them, if a similar type of infection happens again, what are we going to do then? For example with ebola, which we have learned over the last few years is not really an infection that people are used to because it doesn’t infect many humans.

We need to see exactly how the law in the USA will deal with immunization and that vaccine that we are all talking about because I am certain that

it is not possible to create a vaccine against COVID.

I am not sure what exactly Bill Gates is doing with his laboratories, is it really a vaccine he is producing, or something else? [joking/laughs] But we need to leave this question to the internal agencies, FBI, KGB and …

Dr. Katsarov: Okay, let’s stick to talking about medicine, and the conspiracy theories are conspiracy theories. We don’t know what we are going to learn.

(In the end, the discussion becomes somewhat trivial as both doctors are approaching the problem from a conventional point of view and profess many medical ideas that are obsolete in the light of the General Theory of Biological Regulation and how organic matter and life are created and regulated in All-That-Is. But most of this discussion on the current coronavirus scam is a nuclear bomb for the cabal from a practical medical point of view as this lockdown was declared based on fake medical considerations. N.B. George)

Dr. Katsarov: I want to say thank you for this conversation.

Dr. Aleksov: I want to say again the last sentence, which is that

no one has died from the coronavirus.

The people are dying WITH coronavirus, NOT from it. There is no need for either the term pandemic or epidemicItaly, Spain, France, Germany, and Switzerland – this is what my colleagues from all those countries said.

Forrás:  http://www.stankovuniversallaw.com/2020/07/the-biggest-scientific-fraud-and-political-crime-of-all-times-no-one-died-of-coronavirus/

http://www.costadelsolmagazin.com/content/valami-nagyon-nem-stimmel-koronavirussal-kapcsolatban?fbclid=IwAR1yxiONO4_E9bNVGHR2fBxRD895jZLgIYUCrjCWXlUAbv84s07hc-3DxnQ

EZ JÖN HA NEM ÁLLÍTJUK MEG!!!!

A LÁNG FELLOBBANT SVÉDORSZÁGBAN.

https://mediaklikk.hu/kulfold/video/2020/09/03/koranegetes-malmoben/

A tett halála az okoskodás!

 2020. 09. 09.
 
Ezt már Madách Imre „Az ember tragédiájában” is kiváló érzékkel megírta…

És milyen igaza volt, mert valóban ez az egyik legnagyobb tragédiája az embereknek, és emiatt a társadalomnak is. Ugyanis a cselekvőképesség lassan elvész, mert mindenki csak magából indul ki, miközben a magasabb célok érdekében nem tud felülemelkedni az elképzelésein – és napjainkban már a kényelmén sem!

Ezt lépten-nyomon tapasztalhatjuk, de én most különösen szembesülök vele. Az időm, de mondhatom úgy is, hogy az életem túlnyomó része most a köré épül, hogy elérjem azt, amit elvileg ugyanígy milliók szeretnének, mégis csak nagyon kevés segítséget kapok ehhez. Sajnos az igazi támogatók száma is elenyésző, pedig sokak helyett vállaltam és teszem, amit teszek úgy, hogy háttérbe szorítottam a normális életemet, a családomat, az unokáimat és a számomra fontos dolgokat. Hálára persze nem számítok, de a lelkesítő, támogató és együttérző hozzászólásokon kívül, a mostani nagy jelentőségű rendezvény létrehozásában és lebonyolításában azért bevallom, hogy több segítséget reméltem. De eddig jószerivel csak kommentek jöttek…

Az egyik nagy probléma ezzel ott van, hogy az emberek 90%-a úgy szeretné az elképzeléseit megvalósítani és változást elérni, hogy lehetőleg neki azért semmit ne kelljen tenni, ami tipikusan a „fogjuk meg és vigyétek” módszer, de ez nem működik! A másik súlyos gond az, amikor ilyen hozzáállás mellé még az „ész osztása” is párosul, ráadásul 99%-ban úgy és olyan emberek részéről, akiknek semmi tapasztalata, vagy bármiféle olyan ismerete vagy képessége nincs, ami alkalmassá tenné arra, hogy megalapozottan beleszóljon a dolgok alakításába.

Most nem csak azokra a fotel-forradalmárokra gondolok, akik ráadásul még magukat sem merik felvállalni, csak kamu profilokkal osztják az észt, bomlasztják és provokálják az értelmeseket, hanem azokra az egyszemélyes „országmentő harcosokra”, akik mindent is halálbiztosan tudnak, hogyan, mit és mikor kellene tenni, és szidnak mindenki mást, azért mert nem követik az ő elképzelésüket…

De vannak ennél még aljasabb megmondó emberek is, akik java része már évek óta építi a saját „forradalmát”, és közülük már olyan is akad, akinek meghaladja az ezer főt a facebook követőinek vagy a csoportjának létszáma, de persze csak a közösségi oldalon, aminek az aktivitását azért jól tudjuk, hogy osztani kell tízzel.
Ezek között van olyan, aki annyira megsértődött, amikor nem követtem az utasításait és az elvárásait, hogy attól a pillanattól a 20-30 fős fanatikus „amazon hadtestével” azonnal be is indították velem szemben a rágalomkampányt. Pedig ők is „csak azt szeretnék”, amit mi, normális életet, de annak a megvalósításához vezető egyedül üdvözítő utat csakis ők ismerhetik, és nekünk ebben vakon követni kellene őket. Mind a harmincukat, ennek a 120 ezer embernek itt a csoportban…

Leírni is nagyon mulatságos, pedig higgyétek el, ezt teljesen komolyan gondolják, de olyannyira, hogy az amazon kommandó a lehető legaljasabb mocskolódásba ment át az elutasítás miatt, amit valós és kamu profilokon keresztül linkelnek megállás nélkül mindenhová, „dögöljön meg a szomszéd tehene is” alapon, mert ilyenek ezek a mai hősök és a nagy tudású „gurutól” is mindössze ennyi telik.
Az ő szemükben, ha nem veszed komolyan őket, csak ügynök, bérenc, sátán vagy provokátor lehetsz – pedig ez rájuk jobban illik, látva a viselkedésüket.

Az már csak hab a tortán, amikor kiderül róla, mert elmondták mások, akiknél korábban hasonló módszerekkel próbálkoztak, hogy az előző, még a „mindentudó mester” szerep betöltése előtti időkben a karhatalmi erőknél töltött be sok évtizeden át szolgálatot, persze akkor még nem gondolta úgy, hogy meg kellene változtatni ezt a rendszert! De hát tudjuk, pandúrból lesz a legjobb rabló, és ez az ország mindig is jól el volt látva „jó szándékú” ügynökkel és besúgóval.
Emiatt én továbbra is megmaradok a régi „elavult” elvek mellett, és csak akkor fogok tartani valakit valamire, ha ehhez már letett valamit az asztalra. Mert a beszéd, főleg ha mellébeszél, nem vezet semmire, de bárki is legyen az illető, ha komolyan gondol valamit, akkor tesz, és cselekszik is érte!

Ezért kedves barátaim, a jövőben ne is küldözgessetek nekem ilyen aljas, ocsmány és rossz szándékú linkeket és képeket, mert ha ezt komolyan veszitek vagy akár kérdezitek, akkor nincs értelme, hogy kövessetek. Ha mindezek után, amit ekkora ellenszéllel szemben eddig tettem, nekem bármit is magyaráznom kellene, felvállalva még ehhez az anyagi és egzisztenciális nehézségeket, akkor rajta, bátran keressétek az ilyen névtelen senkiket, álljatok mögé azoknak az arctalan „linkelőknek”, akik mindent IS, és sokkal jobban IS tudnak mindenről és rólam, mint én magam, vagy akár Ti mindannyian.

Régi tapasztalat, hogy 100 jó dolgot egy ordas hazugság bármikor felülír, hiszen gyarló az ember, és a rossz dolgok jobban megmaradnak benne, függetlenül attól, hogy igaz vagy sem, de „ezt hallotta valahol…”. Tudjátok, vagy ha nem, most megtapasztalhattátok, hogy a média éppen ebből él, hiszen az igazság és a jó dolgok már nem érdeklik az embereket, de a rossz és félelmetes hírek azonnal felcsigázzák a kedélyeket.
És akkor elérkeztünk ide, a mai világunkba, hisz éppen ezért tartunk most itt, mert az emberek nem a jó dolgokra kíváncsiak. A média pedig ezt kihasználva, ontja a nevetséges, de ma már egyre aljasabb hazugságait, amire korlátlanul vevők a kétségek között élő emberek.

Ti már túljutottatok ezen, legalábbis remélem, különben esélytelen, hogy változtassunk a katasztrófa felé tartó mai életen. Ezért válogassátok meg kitől és mit fogadtok el, de a legjobb, ha csak a valóságban bíztok és hisztek, amit magatok is megéltek. Én teszem a dolgom tovább, mert felelősséget érzek, de nem csak a családomért, hanem mindenkiért, hiszen a jövőt együtt kell élnünk, hogy lehetőséget tudjunk adni a Normális Életnek!

Segítsetek ebben, és ne hátráltassatok, hiszen van elég akadály előttem. Most mindenki számít! Felejtsétek el, hogy csak odamondogattok, mert ha már érzitek, és végre komolyan veszitek a ránk váró veszedelmes jövőt, akkor talpra is kell állnotok!
Ezért vegye ki mindenki büszkén és bátran a részét szeptember 11-én, mert ennyi áldozatot a gyermekeinkért, de még a megtévesztettekért és a rosszakaróinkért is meg lehet hozni.

Ez egy közös ünnep kell, hogy legyen, és az is lesz meglátjátok, ha ezt a dátumot együtt az igazság szolgálatába állítjuk! Mert az igazság szabaddá tesz, a szabadság pedig csodákat teremt, és ahogy ez meg van írva: megmutathatjuk végre, hogy a józan és élhető világ kiindulópontja, a Normális Élet központja a Kárpát-medence lesz.

Ha így látjátok és így akarjátok, akkor eljöttök Ti is a Szabadságunk terére, és ott lesztek vidéken is mindenhol, együtt és egységben, hogy ezzel tisztelegjünk ennek az alkalomnak, ami az életünk fordulópontja lesz! Ha igazán jót akarunk, akkor vegye ki mindenki a részét a munkából és az együttműködésből, ki a szervezéssel, ki az ügyességével, ki az ötletével, ki a lábával és ki a kezével, de a távolból is lehet együttérzéssel vagy az anyagi támogatással is.

Ha ennyit áldozatot tudsz hozni, akkor már tettél valami fontosat a jó ügy érdekében. Mindegy ki mivel, csak vegye ki a részét valamivel, mert ez fogja létrehozni azt a közös és kimondhatatlan erőt, amivel visszafordíthatatlan változást indítunk majd el.

Meglátjátok, egyre többen és elegen leszünk, hogy ne csak terünk, hanem szabadságunk is legyen…

Dr Gödény György

AZ OLTÁSOKRÓL ISMÉT..

https://www.youtube.com/watch?v=SZFd1HuiYx0&feature=youtu.be&fbclid=IwAR09GUmsky4s9qLC1EaaObOJHdnfDKX68OaCNXYJuamWUMRsIrGRTui4NPM&ab_channel=Index.hu

HOVA TARTUNK?

https://www.youtube.com/watch?feature=share&v=BoByzNw44vs&fbclid=IwAR0pCBl7IDXW3KfnFNG5Rtmr9Xp6P4UcGdYf9EHhEcph0UN6c3BWIeZhb2U&app=desktop&ab_channel=AttilaHeffner

VÉGREHAJTÁSOK

https://www.facebook.com/zpolgar/videos/3230313060391551

 

 

KSH: több születés, kevesebb halálozás (…és mi van a pandémiával???)

 

Az év első hét hónapjában 52 825 gyerek született. Január-februárban 8,8, március-májusban 2,3, júniusban 8,9, júliusban pedig 1,7 százalékkal több volt az élveszületések száma 2019 azonos hónapjaihoz képest.

 
Csökkent a természetes fogyás mértéke 2020 első hét hónapjában, miután 4,9 százalékkal, 2488-cal több gyerek született és 5,1 százalékkal kevesebben haltak meg, mint a múlt év azonos időszakában – közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) kedden az MTI-vel.

Az év első hét hónapjában 52 825 gyerek született. Január-februárban 8,8, március-májusban 2,3, júniusban 8,9, júliusban pedig 1,7 százalékkal több volt az élveszületések száma 2019 azonos hónapjaihoz képest.

2020. január-júliusban 74 093-an haltak meg, 3992-vel kevesebben, mint az előző év azonos időszakában. Január-februárban 13 százalékkal kevesebben, március-áprilisban 1,8 százalékkal többen, májusban 0,7, júniusban 3,5, júliusban pedig 6,1 százalékkal kevesebben hunytak el az egy évvel korábbihoz képest.

Kiemelték, a halálozások számának csökkenése és a születések számának emelkedése következtében a természetes fogyás mértéke 23 százalékkal, 6480-nal csökkent az előző év azonos időszakához képest.

A hivatal adatai szerint a házasságkötések száma nőtt: 34 337 pár házasodott össze, 2158-cal több, mint tavaly január-júliusban. Január-márciusban 101, áprilisban 8,9 százalékkal több, május-júniusban 26, júliusban 6,8 százalékkal kevesebb házasságot anyakönyveztek, mint egy évvel korábban. A kisebb mértékű áprilisi növekedés és a későbbi csökkenés hátterében a koronavírus-járvány miatt bevezetett, a csoportos rendezvényeket korlátozó intézkedések állhattak – írták.

Ezer lakosra 9,3 élveszületés és 13 halálozás jutott. Az előbbi adat 0,4 ezrelékponttal magasabb az előző év azonos időszakára számított értéknél, az utóbbi 0,7 ezrelékponttal alacsonyabb, ezért a természetes fogyás 1,1 ezrelékponttal alacsonyabb volt az egy évvel korábbinál.

Az év első hét hónapjában ezer élveszületésre 3,7 csecsemőhalálozás jutott, ami 0,2 ezrelékpontos csökkenés az egy évvel ezelőttihez képest. A házasságkötési arányszám (az ezer lakosra jutó házasságkötések száma) 6 ezrelékes értéke 0,4 ezrelékponttal volt magasabb az egy évvel korábbinál – olvasható a közleményben.

MTI nyomán
Fotó: illusztráció
(2020.08.25.)

 

A képen a következők lehetnek: egy vagy több ember

Médiapropaganda III.

Társadalompszichológia
 
A gondolatszoktatás, mindent átfogó médiális rémkép, és a mesterséges mentális krízis kialakításának, egy alkalmazott módszere.
Ebben a cikkben szemléltetem, milyen mikor a tömegtájékoztatás egy hétköznapi dologból mindent beterítő, hatalmas társadalmi lufit fúj.
A jelenséggel agresszív módon szembesültünk az elmúlt 4 hónap alatt.
Adott, egy minden évben legalább kétszer ismétlődő periodikus hullám, melyben emberek kezdenek el köhögni.
Néhányan meg is halnak, de a több milliós (vagy milliárdos) populáció létszámát tekintve, elenyésző számokról beszélünk.
A társadalom észre sem veszi, hogy bármilyen „köhögési hullám” jár közöttük, mivel minden nehézség nélkül élik az addig megszokott életüket. (persze tudják, hogy néhányan köhögnek, azt is, hogy egy kisebbség talán emiatt meg is hal, de ez semmiképp sem érint jelentős tömegeket)
A média nem foglalkozik vele, kizárólag említés szintjén kezeli a történést.
Az említett jelenség évszázadok óta velük van, együtt élnek vele, és senki sem csodálkozik, vagy menekül, ha meglát egy köhögő embert.
….. aztán valakik, valamiért – akiknek hatalmukban áll – úgy döntenek, hogy mostantól a globális média naponta, óránként, percenként kiabálja a polgárok arcába, fülébe minden létező csatornán: „köhögés, köhögés, halottak, halottak!!” – bár az egyélő világon semmi sem változott – az elmúlt évekhez képest – csupán a közmédia hozzáállása, az emberek elkezdik elhinni a percenként ismétlődő, felnagyított, média által generált rémképet. Ehhez hozzá lehet adni néhány manipulált fotót, videót, hogy hatásosabb legyen.
Mikor pedig meghal valaki, (azelőtt is haltak meg nyilván) de most, azonnal hírt kell adni róla minden elérhető felületen: Harsogni, ismételni, sulykolni, kiabálni.
Lassan, de biztosan elkezd beépülni a népesség pszichéjébe: „a köhögő ember veszélyes, halált is hozhat, óvakodni kell tőle”. – gondolat.
Amikor eddig jutunk, az emberek elkezdik elfogadni a korlátozó intézkedéseket a szigorításokat és minden olyasmit, ami szabadságukban gátolja őket.
Ennek pedig alapvető oka: a félelem, amit a multimédia sikeresen beépített a társadalom világlátásába.
Tehát: a vázolt példában nem történik semmi rendkívüli, csupán a minden évben ismétlődő jelenség, mellyel évszázadok óta együtt élünk.
Egyetlen különbség van: a globális hírközlés magatartása, hozzáállása.
Az a gyakorlat, ahogyan a jelenséget kezelik, tálalják a tömegek részére.
A szezonális jelenség felnagyítása, végnélküli ismételgetése, és agresszív elhintése egy olyan eseménysorozatnak, amiben semmi rendkívüli nincs, egyedül az, hogy minden nap többször elismétlik.
Ettől viszont akkora energiát és figyelmet kap, hogy lassanként mindenki elhiszi: „valami borzasztó dolog történik.”
Itt is az érzelmi intelligenciánkat használják fel ellenünk.
Ez nem új, hiszen történelmünk tele van ilyen és hasonló mentális manipulációval.
A tömegmédia hatalmában áll papagáj módjára addig szajkózni egy hétköznapi eseményt, ameddig az valódi, beépített pánikká lesz az emberek fejében.
Innentől kezdődhet az az aljas játék, melyben a félrevezetett emberek elkezdik egymást is molesztálni a beléjük ültetett félelemeik miatt.
Kezdik egymáson számonkérni a média, ezen keresztül, a hatóságok által követelt korlátozásokat.
Végül megjelenhet egy bizonyos „bolondok háza” effektus, melyben egyesek képesek átlátni a manipulatív folyamatokat, (és küzdenek ellene) míg mások mindent készpénznek vesznek az aktuális hírekből, és hajlandók életüket adni a korlátozások betartása mellett.
Két táborra szakad a társadalom, mely szintén kapóra jön azoknak, akik az egész őrületet vezénylik.
(megosztás, feszültség)
A kérdés ebben a helyzetben az marad: kik lesznek többen?….
Árvai Attila ©2020-08-08
 
 
 
 
 
 

Médiapropaganda II.

Prediktív programozás
Kamu, igaz?
Avagy az emberek mentális rávezetése (passzív ráerőszakolása) olyan intézkedésre, melyről a bevezetők tudják: ha nem tartják be a pszichológiai fokozatosság elvét, tervük tömeges ellenállásba ütközhet.
(a Panda – című cikkemet egyelőre nem teszem közzé, mert félő, hogy idegi károsodást, rémálmokat, esetleg önveszélyes reakciót válthat ki a mentálisan érzékeny olvasókból)
Ezért kanyarodjunk vissza a média által jelenleg is alkalmazott prediktív programozás technikájához, mely téma szintén aktuális, pszichológusként pedig vadonatúj cikkemben kötelességem tájékoztatni a gyanútlan lakosságot.
Valamit meg kell értenünk ezen témán belül. Mégpedig azt: teljesen mindegy, hogy kamu, vagy nem kamu egy bizonyos hír. Nem ez a döntő.
Mert maga a közzétett információ – ha hiteles, ha nem – hordoz egy adott érzést. Az emberi pszichében szinte mindent az érzések határoznak meg.
A minket manipulálni akaró érdekkör pontosan tudja, hogy az emberek érzelmi intelligenciájára kell alapozza összes elérni kívánt szándékát.
Ebben az értelemben teljesen mindegy, hogy egy adott hír igaz, vagy sem, a lényeg, hogy minél gyakrabban jelenjen meg a célcsoport szeme előtt és ezáltal mindig váltson ki egy bizonyos érzést belőlük.
A bevezetni kívánt célt sulykolni, ismételgetni kell, egészen addig, amíg az emberek már a szokásos reggeli székelés közben is arról beszélnek.
Eleinte – a bevezetést megelőző időszakban – a hír még nem igaz, nem aktuális, így nem is köteleznek rá senkit. Ebben a stádiumban a tömeg értelmetlen vitákba bocsátkozik (egymással) hatalmas érzelmi kitörések közepette. Minél hevesebb, hangosabb körülötte a vita, annál eredményesebb a mentális megtörés folyamata. Azonban, ahogy haladunk az időben előre, úgy kell sűríteni az erről szóló híreket, minden létező médiafelületen. Egyre többet, egyre gyakrabban, egyre intenzívebben tolva a lakosság arcába a közelgő intézkedés megvalósulásának lehetőségét, sőt: jövőbeni szükségességét és elkerülhetetlenségét.
Nem létező okokat, veszélyeket felsorakoztatni, (az intézkedés elmaradása esetére) ezáltal félelmet gerjeszteni, míg nem egy adott napon megtörténhet a valódi bejelentés, ami ekkor már semmilyen tiltakozást nem vált ki, hiszen az ehhez köthető automatikus önvédelmi reakciót egyszerűen kikapcsolták a pszichében.
Az emberek ekkorra már érzéketlenné válnak a bevezetni kívánt törvény rémképére. Már nem rettegnek tőle, mivel az elmúlt hónapokban minden érzelmi reakciójukat kimerítették a témával kapcsolatban. Sokszor túl vannak a leghevesebb veszekedéseken, vitákon, mely téma ezután csak legfeljebb egy vállrándítást vált ki belőlük.
Ekkor már, mint száraz tényt kezelik a kellemetlen, ámde „elkerülhetetlen” történést, (intézkedést) mert az idősávos mentális presszió és a prediktív programozás segítségével olyan viselkedésmintát ültettek be a populáció pszichéjébe, ami megakadályoz minden komolyabb ellenállást.
….és ekkor elérkezik az idő, miszerint minden létező médiafelületen, „szakértők” által be kell jelenteni az „elkerülhetetlen”, de a lakosság számára „nélkülözhetetlen” és „előnyös” intézkedést.
Aki pedig még ezután is ellenáll, – borítékolható, hogy kevés lesz – velük könnyűszerrel elbánnak, különböző retorziókkal.
Tehát: ennek az egész mocskos játéknak két igazi célja van: kiiktatni a lehetséges, eredményesen ellenálló tömeget, majd a passzív, érzelmileg lefárasztott lakosságon foganatosítani az intézkedést.
Miután ezzel a technikával kikapcsolták a lakosság minden egészséges önvédelmi mechanizmusát, zöld útja van bármilyen (akár életellenes) intézkedés bevezetésének is.
Jelenleg az etetés, puhítás, fárasztás stádiumában vagyunk. (viták, érzelmi reakciók, szoktatás)
Még néhány hónap és eljutunk a bejelentésig.
Mit lehet tenni?…. – a válasz benne van a cikkben, csak gondold át… és azt is, mekkora veszélyben vagy…
Árvai Attila ©2020-07-31

Médiapropaganda I.

Két féle ember létezik.
Egyik: a mindent elfogadó, kritikai önállóság nélküli, bólogató tapír, aki tenger mocskot tényként nyal be, a hivatalos közlőszervektől, anélkül, hogy akár egyetlen percig is elgondolkodna annak realitásán.
Másik: kritikai önállósággal rendelkező gondolkodó, aki nem elégszik meg a média vályúból, elé tényként tálalt romlott moslékkal.
(természetesen van más kategória is, de ebben a cikkemben ezt tárgyalom bővebben)
A világról és történéseiről alkotott véleményünk, folyamatosan változik.
Ám nem attól: a szomszéd Pista bácsi mikor szellentett utoljára akkorát, hogy a faluban lézengő magevő borzok is szektába tömörültek, hanem attól, amit nap mint nap arcunkba tol a tömegtájékoztatásért felelős fősodratú média.
Ennek pedig akkora hatalma van, amit ebben a pillanatban valószínűleg meglehetősen alábecsülünk, mivel jócskán felülmúlja Pista bácsi illetlen viselkedését.
Hol, miért kezdődik az egyik, és ér véget a másik, nehéz megmondani. Ugyanis sok esetben jobban meg van hülyítve egy több diplomás ember, mint egy iskolatázatlan hajléktalan.
A fősodratú média megmutatja nekünk: ki, mennyire életrevaló, mennyire képes önmagát megvédeni a rendszer „gondoskodásától”.
Ha pedig ez a gondoskodás átcsap egy rejtett pusztításba, (ahogy most is) a megvezetett ember nem képes észrevenni, mikor így vagy úgy az életére törnek.
Itt válik el a korpa a búzától.
Akik rábízzák magukat a rendszer mindenható irányítására, feltétel nélkül elfogadják nárcisztikus, jellemromboló parancsait: valószínűleg tömegsírokban végzik.
A maradék, akik gondolkodnak is:
esélyük lesz életben maradni.
Az elmúlt időkben olyan információk tárultak fel előttem, melyeket képtelen vagyok megosztani veletek, mivel azoknak logikai és esszenciális felépítése jóval túlmutat egy átlagember racionális elemzőképességén.
A szisztémákat, forgatókönyveket pedig nem emberi lények dolgozták ki, hanem univerzumunk valamely eldugott zugából származó sötétlelkű paraziták.
Ezért most ebbe bele sem kezdek.
Később kísérletet teszek arra, hogyan tudom érthetően megfogalmazni mindazt amire rájöttem.
Azonban minél több puzzle darabot illesztek össze, annál bonyolultabbá és hatalmasabbá válik az összkép.
De maradjunk a médiánál.
A módszerekbe nem megyek most bele, milyen utakon, módokon érik el, hogy leborulva imádják őket és amiket mutatnak, az egy következő cikk tartalma lesz.
Azt javaslom: légy kritikus, gondolkodó, alapos, és tudd, hogy pont az a belső megérzés fog megmenteni, amit kiskorodtól elnyomtak benned.
A lelked kell nekik.
Az a csoda, amit Istentől kaptál.
Vigyázz rá.
Árvai Attila ©2020-07-21
 
A képen a következők lehetnek: felhő, égbolt, virág, túra/szabadtéri és természet
 
 
 
 

Több mint 12 ezer településnév emlékeztet a Trianon előtti Magyarországra

 

„A településnevek ezreivel való szembesülés az erre érzékeny közönség számára átélhetővé teszi Magyarország egykor volt területi nagyságát.”

Több mint 12 ezer településnév olvasható a csütörtökön Budapesten átadott Összetartozás emlékhelyén. Az ünnepélyes megnyitón Orbán Viktor miniszterelnök mondott beszédet.


Az Összetartozás emlékhelye az Országgyűlés sajtóirodájának a parlament honlapjára feltett, Wachsler Tamás építészmérnök, a Steindl Imre-program vezetője által jegyzett közleménye szerint a trianoni békediktátum 100. évfordulójára készült el az Országházzal szemben, az Alkotmány utca torkolatában.

A kortárs építészeti és tájépítészeti eszközökkel kialakított emlékmű egy száz méter hosszú, a Kossuth tér felől lejtő, négy méter széles sétány, amelynek két oldalfalára a történelmi Magyar Királyság 1913. évi összeírás szerinti 12 485 településnevét vésték.

„A településnevek ezreivel való szembesülés az erre érzékeny közönség számára átélhetővé teszi Magyarország egykor volt nagyságát” – fogalmaztak.

Minden név egy-egy különálló gránittéglán jelenik meg, a három különböző téglaméret a település – az 1913-as, Trianon előtti utolsó statisztikai összeírás szerinti – lélekszámát tükrözi. A településméret efféle megjelenítésén túl semmilyen egyéb különbségtétel nem történik: határon inneni és túli, magyar többségű vagy magyar lakosság nélküli települések egyformán, összekeverve, véletlenszerű elrendezésben lelhetők fel. Aki egy konkrét települést szeretne megtalálni, azt az online településnév-kereső segíti.

A sétány a Honvéd utca kereszteződésénél eléri az ötméteres mélységet. Ott van az „emlékhely szíve”, egy körüljárható, hatalmas, hét szegmensből álló, meghasadt gránittömb, közepén égő öröklánggal, amely a szegmensek közötti réseken keresztül látható.

Azt írták: a talajszint alatti kialakítás elsődleges oka ugyan – Steindl Imre útmutatását követve – az Országházra való rálátás zavartalanságának biztosítása volt, de a sétány „zsákutcás” kialakítása „tudatosan hívja meg a temetés-feltámadás gondolatot”. Az öröklángot körülölelő gránittömb hasadékai is szimbolikus üzenetet hordoznak, a hét szegmens bevallottan a szomszédos államokat – utódállamokat – a középső, a lángot hordozó tömb pedig a „megmaradt” Magyarországot szimbolizálja.

A Steindl Imre-programban megvalósult projekt egy 2018-as kormányhatározattal indult, amely rendelkezett az Alkotmány utca Kossuth Lajos térbe torkolló szakaszának felszíni rendezéséről és a történelmi Magyarország 1913. évi összeírás szerinti helységneveinek feltüntetését magában foglaló emlékhely létesítéséről – áll a közleményben.

Az emlékhelyet az eredeti tervek szerint június 4-én, a nemzeti összetartozás napján nyitották volna meg, de a koronavírus-járvány miatt elhalasztották az átadását.

Forrás: hirado.hu
(2020.08.20.)

 
 

Összegzés

Ebben a cikkben összegzem, (néhány pontban) az elmúlt 4 hónap meglepő, vagy épp sokkoló világszintű alternatív híreit, fejleményeit, kutatásaim alapján.
Eredeti források fellelhetők, több nyelven is.
(a teljesség igénye nélkül)
1. A bolygó egyik legnépszerűbb vallásának vezetői, legismertebb színészeink, zenészeink, celebeink és politikusaink (többsége): kegyetlen pedofilok, gyermekbántalmazók, vérivók, kannibálok, akik (hagyományként) sátáni rituálékon áldozzák fel a kicsiket, már évszázadok óta. Továbbá: a sátánhoz imádkoznak.
(éppen ideje volt, hogy kiderült, jó vakok és süketek voltunk, hogy mindezt eddig nem vettük észre)
2. Több földönkívüli, idegen faj is létezik, vannak barátok és vannak ellenségek.
Úgy tűnik, egy értelemben és technológiailag magasan fejlett gonosz faj uralkodik rajtunk, (akár évezredek óta) akik agyafúrt módszerekkel tartanak minket szellemi sötétségben, hazugságokon keresztül. Megosztottak minket: vallások, dogmák, oktatás, szervezetek és pártok segítségével.
3. Nem mi állunk a tápláléklánc csúcsán. A fiatal emberhús és vér minden jel szerint, az univerzum egyik legkedveltebb csemegéje, melynek bolygóközi kereskedelme is jelentős.
Ellenértéke magas, és közülünk vadásszák, illetve a föld alatt „tenyésztik” az „árút”.
(tömeges, évesszintű eltűnések)
4. Jelentős minőségű és mennyiségű fejlett technológiát rejtenek előlünk, mely magában foglalja: az egészségügyet, (fejlett gyógyítás) űrkutatást és utazást, az ingyen, végtelen és zöld energiákat, a Tesla féle találmányokat, transzport technológiákat, kibernetikát, robotikát, klónozást, nano és kvantumtechnológiát, tér és időbeni utazást, és még egy sor csodát, amit el sem hinnénk, ha látnánk…
5. Oktatás, hivatalos intézmények: egyre inkább világossá válik, hogy a bolygó teljes oktatási (felső oktatás is) rendszere ugyanolyan ferdítések és hazugságok tömkelege, mint a vallásaink, vagy éppen a hivatalos történelmünk.
Az állami szintű tematika jelentős része birkásítás, hülyítés és megvezetés, vagyis: hazugság.
Nem véletlenül kell annyit szenvedni egy diplomáért, de ha a végén kiderül, hogy például egy egészségügyi diploma tulajdonosa, csupán egy gyógyszerügynök szintjén képes működni, az az igazi sokk.
(Persze ezt az istennek se akarják beismerni, mivel hosszú éveket szenvedtek a végzettség megszegéséért)
6. A földünkön működő összes civilizált országot átverték. Pénzalapú, létbizonytalanságra nevelt, harácsoló haramiákká tettek minket, akiknél az anyagi érdekeken kívül semmi más nem létezik. Városokba tömörítettek, ahol központilag látnak el mindennel. Ha pedig ki akarnak minket irtani, csak leállítják az ellátást.
Rejtett és nyílt propagandák által milliárdnyi egoista, ostoba korlátolt egyedet hoztak létre, akiket lassan és biztosan az elmagányosodás és teljes szellemi elbutulás szélére juttattak. (családok leépítése)
Teremtő önvalónkat elnyomták és rabszolgaságba kényszerítettek minket.
Még néhány lelepleződés és kijelenthető, hogy egész civilizációnkat kitalált hazugságokra és anyagi egoizmusra építették, benne kompletten minden irányított, e célt szolgáló folyamattal.
Tudnék még néhány pontot ismertetni, de már ennyi is elég ahhoz, hogy a gondolkodók, elgondolkozzanak.
Én is ezt tettem.
Jó ébredést. Itt az ideje.
Árvai Attila ©2020-07-25
 
A képen a következők lehetnek: egy vagy több ember, égbolt és közeli
 
 
 
 
 
A nőknek is van humoruk…
Edina Pottyondy

SZINTE MEGSZŰNTEK A KORASZÜLÉSEK A PANDÉMIA ALATT

koraszülést kiválthatják egyes betegségek is, de a nem jó minőségű spermiumokkal történő megtermékenyülés is ide vezethet, ám a legtöbb esetben a környezeti ártalmakat okolhatjuk a kialakulás miatt. Valószínű ez magyarázza, hogy a pandémia alatt kevesebb lett a koraszülések száma. A jelenséget először Írországban és Dániában vették észre, ahol két orvoscsoport egymástól függetlenül megvizsgálta saját régiójának vagy országának vonatkozó adatait.

Visszaesett a koraszülések száma a koronavírus alatt. (Fotó: illusztráció, Unsplash)

Bár a koraszülések visszaesésének több oka is lehet, az egyik legvalószínűbb az, hogy a Covid miatti lezárások alatt az emberek kénytelenek voltak otthon maradni, a legtöbb kismama pedig szabadságra ment, minthogy a munkáját otthonról oldja meg, vagy bejárjon dolgozni. Így elmaradt a stressz, a tisztuló levegő miatt kevesebb lett a méreganyag, a várandós nőknek maradt idejük önmagukra, véli dr. Angyal Géza, a ratkotunde.hu szakértője.

A pandémia alatt szinte eltűntek a koraszülött babák, a számuk világszerte 90%-kal esett vissza – ahogyan azt a Nature magazinban is publikálták a kutatók. Vagyis a külső tényezőknek kimagaslóan nagy szerepe van a koraszülés létrejöttében, ezt pedig most már nem lehet figyelmen kívül hagyni

 – idézi a szakértőt a napidoktor.hu.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=187&v=3j8_JNCUKU0&feature=emb_logo

HAMAROSAN NAGY-NAGY VÁLTOZÁSOK LESZNEK, ÉS MI SEGÍTÜNK FELKÉSZÜLNI…

ÁMDE AZ IMÁK ÉS ZSOLOZSMÁK MÁR NEM SEGÍTENEK. MOST MÁR CSAK A CSELEKVŐ SZERETET ÉS EGYÜTTMŰKÖDÉS MENTHETI MEG AZ EMBEREKET.

VÁRJUK A JÓ SZÁNDÉKÚ CSELEKVŐ POZITÍV BEÁLLÍTOTTSÁGÚ EMBEREK JELENTKEZÉSÉT A KÜLÖNFÉLE SZAKTERÜLETEKRE!

Szakrális létbölcselet – Igazságügy – Koordináció Egészségprevenció Oktatás – Kultúra – Művelődés – Örökségvédelem Agrárium  – Környezetvédelem – Vízügy Nemzetgazdaság,  Innováció (Kutatás- Fejlesztés) Szociális, család és munkaügy – „Népjólét” Közlekedés – Hírközlés – Energia Honvédelem, Nemzetbiztonság, Polgárvédelem Rendi társadalomszervezés -Önkormányzatok Nemzetközi kapcsolatok, külügy Pénzügy, Kereskedelem

IDÉN NEM LESZ COVID OLTÁS!!!

https://www.youtube.com/watch?v=ya75bukkW1k

ORVOSLÁSRÓL NORMÁLISAN

MILYEN IS A SAJTÓ? EGYÁLTALÁN HIHETÜNK MÉG A FŐÁRAMÚ MÉDIA BÁRMELY ORGÁNUMÁNAK?

A MAGYAR TÖRTÉNELEM ESEMÉNYHŰ OKTATÁSA ISKOLÁBAN

https://www.youtube.com/watch?time_continue=7&v=_cPm9iccq7c&feature=emb_logo

KÖNYVBEMUTATÓ GYULÁN