2021.03.07.

Szakrális Magyarország

A SZAKRÁLIS MAGYARORSZÁG CSAK EGY ÉLŐ KERET, MINŐSÉGI TARTALOMMAL TI TÖLTITEK MEG.

ÜZENET A RENDVÉDELMISEKNEK

Kedves Rendvédelmi Dolgozók!

Előző üzenetünkben megszólítottuk a fehérköpenyeseket és szakrális vezetőként nem tehetjük meg, hogy éppen Önöket, a magyar nemzet színe-javát felsorakoztató fiatal vagy középkorú férfiakat ne szólítanánk meg.

Önök, mint katonák, rendőrök, tűzoltók és katasztrófavédelmi dolgozók képezik a nemzet fizikailag leginkább jó kondícióban levő állományait. Önök a magyar nemzet védőbástyái. Önök azok, akik esküt tettek, hogy akár életük árán is a hazájukat, a népüket szolgálják. S Önök, híven az esküjükhöz mindig is azt tették. Mentek, amikor küldték, és tették, amire utasították Önöket. Akármikor, amikor szüksége volt a hazának, a nemzetnek Önökre, az Önök fizikai erejére és odaadására. Esőben, hóban, jégben vagy éppen perzselő hőségben és tűzben, Önök az életük kockáztatásával hősként mentek előre és tették a dolgukat.

Kiöntött valamelyik folyó és Önök ott voltak a gáton, áramlottak be a migránsok és Önök ott voltak a határokon. Bármely gond és nehézség adódott a magyar nemzet számíthatott Önökre, az Önök segítségére és emberségére. Ez így van rendjén, hiszen azt tették, amire felesküdtek. Óvták, védték a nemzetet.

No de ki, és mi is a nemzet valójában? Emberek. Gyerekek, nők, férfiak, akik élik az ilyen-olyan polgári életüket. Játszanak, dolgoznak, élnek, szeretnek, babakocsit tologatnak, házakat és utakat építenek és még nagyon- nagyon  sok mindennel foglalkoznak, egyszóval működtetik a társadalmat, munkájukkal, életükkel jövőt és jólétet teremtenek.

Megkeresik az Önök bérét, fegyverét és minden mást, amely szükséges ahhoz, hogy Önök elvégezhessék amire felesküdtek. Hogy védhessék a nemzetet. Védhessék a gyermekeket, a tanárokat, a pékeket, a szállító munkásokat és mindenki mást is, akik bármilyen oknál fogva munkaképtelenek, mert betegek vagy jól megérdemelt nyugállományukat töltik.

Önöket a magyar nemzet minden egyes dolgozó tagja azért foglalkoztatja, hogy amíg Ők teljes odaadással a munkájukra figyelnek, dolgoznak és termelnek, Önök vigyázzanak rájuk, óvják a szeretteiket és családtagjaikat.

S ez így van rendjén, ez a társadalmi együttműködés és ezt mindenki elfogadja, mert szükséges, mert jó.

A problémák ott kezdődnek, amikor valamilyen oknál fogva ez az egészséges viszony felbomlik és Önök a saját népük, a saját nemzetük ellen fordulnak, mert az ország vezetése, a politika ezt kívánja Önöktől. Tudjuk, Önöknek nem dolguk a politika megítélése. Ugyanakkor mindenkor dolguk, hogy józanul gondolkodjanak és döntsenek.

S bizony van az a pillanat, amikor a politikai döntések átláthatatlan szövevényességéből teljesen világosan kirajzolódik, hogy baj van. A politikusok valami egészen mást csinálnak, mint amire szerződtek. Ugyan ők is felesküdtek valamire, de hát sajnos az a csúnya pénz, az a sok csúnya becsvágy és kísértés… Ugyan mit tehetnének? Mindennek ellent tudnak állni, csak a kísértésnek nem. No és ezzel bizony tisztában vannak a világ nagy játékosai is, akik végképp nem tudnak ellenállni a hatalomszomj kísértésének. Így aztán a megkísértettek egymásra találnak, és bizony függőségeiktől fuldoklik a világ. Mert mindig több kell. Eddig csak a területek, bányakincsek, olajkészletek, cégek kellettek nekik, no és a pénz, a pénz és a pénz, mert ha nincs meg az éves hozam, akkor vajon jövőre miből telik háborúkra? Miből tudják fizetni a zsoldosokat, akik nem gondolkodnak, hanem teszik a dolgukat. Mennek, dúlnak, ölnek, ha küldik Őket. Nem tudják miért, nem tudják mit ártottak nekik, de mennek. Amerikai katonák milliói mentek idegen országokba gyilkolni, dúlni a hazaszeretet jegyében. Mert meg kellett védeniük a demokráciát. Mert ők jobbak, mert ők a világ csendőrei és nélkülük a fű sem nő. A katonák pedig elhitték és a hazaszeretet és a szent demokrácia nevében napalmoztak, kénbombáztak és a helikopterekben üvöltő heavy metall zenére lövöldözték halomra a lent a földfelszínen  az életükért futó embereket, mint a hangyákat. Mert arabok, mert vietnamiak, mert ezek nem emberek…. Ők viszont emberek! Értjük? No és miért is tették, amit tettek?  A hazaszeretetért? Vagy a zsoldért?  Vagy csak azért, mert nagyon menő dolog helikopterből az embervadászat? Mert megtehetik és megteszik? Mert mindig vannak lelkiismeretlen droidok?

S hogy nekünk mi közünk ehhez? Sajnos van. Mert a szegény hatalomfüggőségtől szenvedő politikusok és a pénzemberek annyira fékevesztetté váltak, hogy már minden kell nekik. Minden! A földek, a kincsek, a vagyonok, az Élet, egyszerűen minden! Ön is a tulajdonuk, legalábbis azt képzelik. Úgy is bánnak Önnel. Megmondják Önnek, hogy mi az igazság, hiszen az övék a világ összes kormánya, a hírközlés minden csatornája. S hiába mondja el Cecília asszony, hogy már az első dózisú vakcina is halálos lehet, a politika és a média mégis arról beszél, hogy a vakcina a megoldás. A kérdés csak az, hogy vajon mire megoldás? Mert az intézkedések és az állítólagos járvány kezelésének módja igencsak gyanút ébresztő.

Tudják, amikor kiöntött a Duna nem azt mondták, hogy jaj – igen, látjuk, hogy jön a víz, ezért vigyenek sok nylon zsákot és fogják fel abban, szállítsák el messzire, és ha majd leapad a víz, öntsék vissza, mert ha mindenki elvisz 10 zsák vizet, akkor kimerjük a Dunát, és nem önti el a várost.  Ugye mekkora ötlet lett volna? Hány és hány nylonzsákot adhattak volna el? Mennyi üzemanyag és szállítójármű kellett volna hozzá, s mekkora  üzlet lett volna ez nekik?

A média szétkürtölné, hogy ez az új árvízvédelmi stratégia, és mindenkinek legyen otthon legalább 20 zsákja. Az emberek fogják a fejüket, teljesen őrült ötletnek tartják, de mennek és vesznek 30 zsákot, mert ők nagyon meg akarják menteni az országot.

Most, ennek a pandémiának nevezett valamivel is így vagyunk. Van a világban egy szűk csoport, akik zártkörű klubjaikban megbeszélik, hogy mi lesz a legújabb projektjük és kiadják a parancsot, hogy a társadalommérnökök és az egyéb szakértők dolgozzák ki a tervet. Ők pedig jól megfizetett zsoldosokként ügyesen megtervezik az eseményeket.

Régebben háborúztak ember-ember ellen, de ma már az első generációs kiber hadviselés szintjén vagyunk, ahol az ellenség szinte láthatatlan. Csak a hatásai érzékelhetők. Ilyen hatás pl. az, ha azt mondják, hogy nylon zsákokban merjék ki a Duna vizét, mert az úgy korrekt.

A háború legolcsóbb és leghatásosabb fegyvere a megtévesztés, az ámítás. A Természettől lopták az ötletet, hiszen, ha a háború természetét tanulmányozni akarjuk, akkor legjobb, ha a mikrobiológiát tanulmányozzuk. Az immunrendszerünk is úgy működik, hogy a károsnak ítélt betolakodókat  immunsejtek elpusztítják. Az okos támadók pedig megtévesztik valahogy az immunsejteket így behatolhatnak a sejt energiaellátó rendszerébe és leuralják. Ettől kezdve az organizmus senyvedésnek indul, és gyakran bele is pusztul.  Az élősködő is vele pusztul, de mivel a természete az, hogy élősködjön, így azt teszi, amire képes, amit tud. Ezért a sejteknek mindig tanulniuk kell és emlékezniük a betolakodók természetére, hogy az újabb és újabb trükköket is jól kivédhessék. Természet Isten Anyánk csodálatos fantasztikusan jól működő rendszert épített fel. Ez az immunrendszer tart minket életben. S mi kell ahhoz, hogy az immunrendszer jól működjön? Napfény, D vitamin, zöldségek, egészséges vegyes táplálkozás, friss levegő, mozgás, szeretet-kedvesség, boldog emberi kapcsolatok.

Önöknek pedig a média, – az okos betolakodó sejt – azt mondja naponta ezerszer, hogy vegyél maszkot, ne szívj friss levegőt! Ne érintkezz másokkal! Ne öleld meg a nagyszüleidet, sőt, rájuk már nincs is szükség, hiszen csak viszik az erőforrásokat és kevesebb marad nekünk az élősködéshez. Sőt, büntesd, büntesd, büntesd a honfitársaidat, ha nem fogadnak szót!

No és még számtalan esztelen ötlettel rukkolnak elő, és Önöket butítják, áltatják és altatják. Majd jövőre lesz jobb fizetés, jobb körülmények, majd így, majd úgy. S minden alkalommal rájönnek, hogy rászedték Önöket, mert az ígéretek nem, vagy nem úgy teljesülnek, ahogy beharangozták. Mert ha az élősködő betolakodó okos, akkor nem vállal nyílt konfrontációt, hanem szépen, lassan kis adagonként vonja el az életet a sejttől.

Önök kedves rendvédelmisek bizony a társadalom immunsejtjeiként kellene, hogy viselkedjenek és az lenne a dolguk, hogy éberen figyeljenek és megvédjék a népet az élősködőktől, akiknek jól kidolgozott stratégiájuk van az életerő elszívására.

Először a munkaerő kizsákmányolására, kifárasztására, aztán az elszegényítés és hitelcsapdába csalás, majd a vagyonok elvétele, aztán a munkahelyek megszüntetése, a tömeges nyomorba döntés, majd a végén a sok feleslegessé vált nyomorult eliminálása a cél. Ez az elképzelés viszont a legtöbb ember előtt nem világos, sőt, szinte hihetetlen. Az emberek jóhiszeműek, és csak a jelenségeket látják. Nagyon kevesen és viszonylag keveset tudnak a mélységben megbúvó mozgatóerőkről. Pedig törvényszerűen mindennek van valamilyen mozgató ereje, valamilyen eszmei háttere.

Normális esetben, – ez alatt azt a szakrális rendet értem, ami mentén egy társadalomnak működnie kellene – a legmagasabb szintű szakrális vezetőnek kötelessége, hogy figyelmeztesse a népet és elmondja nekik, hogy veszélyben vannak, és mivel Neki mondhatni munkaköri kötelessége látni a jövő tendenciáit is, ezért azt is el kell mondania, hogy mire lehet számítani, mi a teendő. Mi ezt mindig megtettük, megtesszük, de vajon hol vannak a nagy vallások vezetői? Vajon ők miért hallgatnak, vagy éppen miért támogatják ezt az őrületet? Hogy lehet, hogy egy bizonyos egyházban egyedül Vigano érsek volt olyan gerinces, hogy írjon az USA elnökének az áldatlan világhelyzettel kapcsolatosan?

Talán ők is az okos sejtek valamelyike, és a szervezet megtévesztése a feladatuk? Ezt nyilván nem kérdésnek szántuk, hiszen tudjuk, hogy évezredek óta az a legfőbb feladatuk.

Pedig ők, mármint a legmagasabb szintű szakrális vezetők tudják, hogy mi történik, és tudják, hogy mi lenne a helyes. Mégis félrevezetik a népet. A kérdés innentől nem az, hogy valóban szakrális vezetők-e, hanem az, hogy ki fizeti a révészt?

Mi már sokszor elmondtuk, hogyha Önök tisztában lennének azzal, hogy kik és milyen őrült elvek mentén irányítgatják a világot, akkor már holnap vasvillákkal máglyákra hánynák őket. Csakhogy amíg az emberek dolgoznak és termelnek, nincs módjuk mélyebben tájékozódni. Nem látják át az erővonalakat, a mozgatórugókat, és többnyire a felszín problematikájával foglalkoznak. Gyakorta ugyan csóválják a fejüket, mert minden, ami történik, a józan ész ellen van, de tovább nem jutnak.

A józan ész már annyira fejre állt, hogy Önöknek már nem is nylonzsákokként, hanem bögrénként kell kimerni a Dunát. Miért? Mert azt mondták, hogy ez a legmegfelelőbb megoldás.

Ezért aztán a pandémia áradatot az orvosokkal közösen kell megállítaniuk. Természetesen a bögre módszerrel. Mert ebben van az üzlet. Nem ám gátat építeni, nem ám vitaminokat adni az embereknek! Nem ám immunrendszert erősíteni!

A vakcina viszont ingyen van. Igaz, hogy az állam fizet érte, nem keveset.

No de ki a csuda az az állam, amelyiken az emberek kívül állnak és nem értük, nem az ő érdekeiért működik? Miféle szerzet az az állam, amelyik becsapja a dolgozóit, vagy hagyja kizsigerelni az embereket? Az állam elvileg azért jött létre az emberek közös szándékából, hogy a közös ügyeiket és feladataikat ellássa és az érdekeiket védje. Mostanság pedig nagyon úgy tűnik, hogy az összes állam öncélúvá, vagy idegen érdek kiszolgálóivá vált. Magyarországon ez nagyon régóta így van. Ez azt is jelenti, hogy akik a hatalmat birtokolják vagy súlyosan hazaárulók, vagy súlyosan korruptak, de inkább egyszerre mindkettő.

Még a legjobb szándékú embernek is feltűnik, ha becsapták és még a legjámborabb ember  is fellázad egy ponton.

S hogy tudják véghez vinni a terveiket? Úgy, hogy minden népnek vannak rendvédelmi szervei, akiket úgy mozgatnak, mint a sakkfigurákat. S ha kell biztosítják általuk a fosztogatók által kezdeményezett kilakoltatásokat, elvisznek gyermekeket a családjuktól, anyák karjából kitépve őket, és fedezik a politika és a pénzemberek bármilyen gazemberségét.

Akik a speciális szennyes munkát végzik, azokat jól megfizetik, de a teljes állományt csak hitegetik, kecsegtetik a jobb bérrel. Aztán mindig kiderül, hogy járni-jár a magasabb bér, de valahogy sohasem jut.

No de miért nem jut? Az emberek dolgoznak, termelnek, noha manapság már ez is kérdésessé vált. Most, hogy már kilátszik lóláb, megint Önöket fogják előszedni, hogy védjék meg az „állam érdekeit”. Mert Önöknek az a dolguk. Csakhogy az államvezetés nem a népet szolgálja. Sőt, egyenesen a magyar emberek élete ellen tört!

Méghozzá azért tették, mert annak az idegen zártkörű klubnak minden kell és a feladat végrehajtásért cserébe busásan fizetnek, amiből természetesen  az átlag ember semmit nem lát.

2020-ban elkezdődött a Nagy Aratás ideje, – ahogy ők nevezik – és bizony a jövőben nem lesz szükség se a magyar tanárokra, orvosokra, se a rendőrökre, de kiváltképp nincs szükség a magyar katonákra.

Ezért nem  a nyugdíjasokat, hanem az egészségügyben dolgozókat és Önöket is oltani kell. Noha ez utóbbitól azért mégiscsak ódzkodik a politikai grémium, mert hát ki fogja megvédeni őket? A harácsolás közepette is gondolniuk kell a menekülőútra, és ha Önök nincsenek mögöttük, akkor bajban lesznek. Persze Ők már jó mélyen benne vannak a bajban, de még reménykednek, hogy megúszhatják. Pedig nem.

Sokan úgy hiszik, hogy valamiféle összeesküvéselméletről beszélünk, holott nyílt titok és maga a regnáló kormány médiája is rendszeresen kommunikálta a mély állam (DEEP STATE) létezését és bizonyos működéseit. Ugyanakkor mélyen hallgatott arról, hogy saját maga is a mély állam végrehajtója. Hiszen, ha a miniszterelnök szerződésben aláírja, hogy a bankok nyugodtan kifoszthatják a magyar embereket, és nem gördít akadályokat a kilakoltatások elé, akkor ez milyen tényállást merít ki? Ráadásul ezt a szerződést csak angolul teszik közzé, akkor ez azt jelenti, hogy a magyar emberek széles rétegei számára akarják nyilvánvalóvá tenni, hogy valóban melyik oldalon is állnak? …szóval mit is jelent ez?

Minden szinten áltatják az embereket a demokrácia és törvényesség látszatával, és olyan propagandával, amelyet már egyre kevesebben hisznek el. Hiszen a napnál is világosabb, hogy a Dunát nem lehet bögrével kimerni még akkor sem, ha kínai néphadsereg csinálja.

Önöket pedig újra és újra felhasználják, az emberek, a nép ellenében, aztán eldobják, mint a koszos felmosórongyot.

Önöket a nép tartja el, mi több Önök is a Nép fiai. A mikrobiológiában az a helyzet idézi elő az autoimmun betegséget, amikor rátámadnak a saját szervi sejtjeikre. Az emberi társadalom immunbetegsége az, amikor a saját rendvédelmi erői támadnak a népre.

Kedves rendvédelmisek! Önök is tudják, hogy miért éppen most szólunk Önökhöz! Önök is érzik, hogy hamarosan kiborul a bili és közeleg az a pillanat, amikor ez a pandémiás mesevár összedől és patthelyzet alakul ki. Önök is érzik, hogy közel van az a körülmény, amikor Önöknek dönteniük kell, hogy a hatalombirtoklókat védik vagy a nemzetüket, az embereket. Ebben a játszmában mindenki tud mindent.

A végjátszma közel van és csakis az EMBERSÉGEN múlik a kimenete.

Higgyék el, van és lesz jó megoldás, de ehhez Önöknek épen, egészségesen kell túlvészelniük ezt a hektikus időszakot.

Kérjük, nagyon vigyázzanak magukra, és ne engedjék magukat beoltani, akármivel is zsarolják Önöket! Akkor se, ha hadbírósággal vagy bármivel is fenyegetik Önöket! Az Önök élete és egészsége nekik nem számít, és ha Önök, mint az utolsó védőbástyák, kiesnek vagy kiállnak az emberek mellől, akkor az Önök hazája megszűnik létezni.

Az orvosok és egészségügyisek egy része már nem hajlandó együttműködni, mert rájöttek, hogy őket is rászedték. Sőt, néhányan nyíltan ki is merik mondani azokat a tudományos igazságokat, amelyeket mélyen elhallgatnának. Nagyon szomorú, hogy csak ilyen kevés gerinces orvosunk van! Az embereknek bizony már nem sok okuk van bízni az orvosokban sem, pedig ők arra esküdtek fel, hogy ha segíteni nem is tudnak, legalább nem ártanak. Elképzelhetetlen, hogy ennyire silányan felkészültek és tudatlanok lennének! Nem is azok, hanem csak megalkuvók és gyáván sunyítanak. Magyarországon nagyjából fél tucatnyi orvos merte nyíltan kijelenteni, hogy ez az egész pandémiás őrület nem más, mint üzlet és genocídium.

Kedves rendvédelmisek! Gondolkodjanak! Az emberek saját állama így viselkedne az állampolgárokkal? Megvezetné, áltatná őket? Ugye, hogy nem? Normális esetben a kormány egy valós megbetegedés folytán napi 20 órában hangosbemondókkal kürtölné szét, hogy kell az immunrendszerünket ellenállóvá tenni. S ennek pont az ellenkezője történik. S ha már Önöket is leoltják, akkor a magyarok egy letűnt néppé válnak. Ne legyen kétségük, hogy ez a cél.

A magyar magas rendű minőséget kell, hogy képviseljen. Azért magyar.

Önökre hatalmas szüksége van a magyar nemzetnek. Mert gondoljanak csak bele, hogy mi történik, ha Önök már nem tudják ellátni a feladataikat?

A DEEP STATE, a pénzhatalom csak addig tud működni, amíg az emberek félnek és inkább önpusztítókká válnak, minthogy fellépnének valamilyen módon.

Mint mondottuk, ne aggódjanak, lesz megoldás! Jó megoldás, csak legyen helyén az eszük és a szívük! Esküjükhöz híven, álljanak a magyar nemzet, a nép oldalán és ha így tesznek, a magyarság példát mutat EMBERSÉGBŐL, tisztességből és abból, hogy miképpen lehet vér és nagy áldozatok nélkül lerázni a fojtogató élősködőket! Mert ha a magyarok nem teszik meg a nagy lépést, akkor bizony olyan pusztítás lesz világszerte, amelyre még nem volt példa!

Most még minden sötétnek tűnik, borús és felhős, de a Nap hamarosan felkel és megállíthatatlanul halad a zenit felé.

Legyenek készek, legyenek bátrak, legyenek gerinces  nagybetűs MAGYAR EMBEREK!

Ne aggódjanak, jó és szép világ lesz, és az  Isten is Önökkel lesz, ha nem válnak technohibrid lelketlen istentelenekké!

Hallgassanak a szívükre, szeressék a hazájukat! Maradjanak nagybetűs MAGYAR EMBEREK, hogy a nemzetük és a világ büszkeséggel, tisztelettel beszélhessen Önökről, és eljöhessen rövid időn belül az az idő, amikor az állam többé nem az emberek ellensége!

Mi magunk büszkék vagyunk Önökre, mert minden nehézség ellenére legtöbbjük meg tudott maradni nagybetűs EMBERNEK, és biztosak vagyunk abban, hogy egészséges körülmények között még jobbakká válhatnak!

Áldás az igaz úton járókra!