2021.01.25.

Szakrális Magyarország

A SZAKRÁLIS MAGYARORSZÁG CSAK EGY ÉLŐ KERET, MINŐSÉGI TARTALOMMAL TI TÖLTITEK MEG.

SZERTARTÁSI BESZÁMOLÓ

Levegőt!

Január 23-án körevet szertartást végeztünk  az „Éltető Tengelyen”:

Kapuvár – Levegő Magura

Tatárszentgyörgy – Hang Magura

Békéscsaba – Fény Magura

Anna és én Kapuvárra mentünk, ahol nem kis döbbenetünkre (a szertartás kezdete előtt kb. fél órával) kiderült, hogy az eddig egy éve helyén jól működő magura (kőkör, körevet – Természet Isten Anya Temploma) – immár építési terület, földúlva, körbe kerítve – megszentségtelenítve…

Sok időnk nem volt sajnálkozásra, Judit, a szertartás vezető (nagy lélekjelenlétről tanúskodva) gyorsan kijelölt a közeli fás – ligetes részen egy kisebb területet, ahol megtartottuk rendben a hálaadást.

Nagy örömmel töltött el minket (Anna és én voltunk csak „régi motorosok”), hogy a többi résztvevő CSUPA LELKES FIATAL volt, akik azért voltak itt, mert értik, tudják és átérzik a jelentőségét napjaink történéseinek. Nem túlzás, hogy nekünk ez katartikus élmény volt!

Hiszen eddigi szertartásokon egy-két fiatallal találkozhattunk elvétve, nagyrészt az 50-60-70-es korosztály „vitte a zászlót”.

Ahogy fent – úgy lent

Ahogy kint – úgy bent, hangzik az ősi törvény.

Ugye látjuk, érezzük, hogy egy ideje FOGY A LEVEGŐ körülöttünk, szennyezzük, ami belefér: frekvenciákkal, chemtraillel, fosszilis tüzelőanyagokkal, stb. Maszkot hordunk, nehogy normálisan tudjunk LEVEGŐT VENNI.

Utána a betegeket LÉLEGEZTETŐ GÉPEKRE tesszük.

És mint tudjuk, a LEVEGŐ ELEM a harmadik szem, a tisztánlátás funkciónkhoz tartozik, ami egyben a magasabb, isteni valóságszintekkel is összeköt minket.

Nagyjából itt vannak a bajok.

És mi történik?

Ilara tanításai, gondolatmenete alapján:

a magurák fizikai állapota, történései kapcsolatot mutatnak  a szellemi térben lejátszódó folyamatokkal, vagyis a megfelelő Elemmel való kapcsolatunkra lehet következtetni (ha odafigyelünk rá).

Ez a történet pedig drasztikus módon hívja föl a figyelmünket: valami nagy VÁLTOZÁS VAN A LEVEGŐBEN.

Nemcsak mi fuldoklunk, hanem ha fogy a levegő a Tűz Elemnek is fogy a levegő, és mivel ez egy élősködő minőség, ezen az úton fojtódik el, tér vissza az eredeti, harmóniába illeszkedő  arányokhoz.

(nem mindenki így ismeri, hogy a vas korszak – más néven a Tűz Elem korszaka, az anyagba süllyedés és az ÉLŐSKÖDŐK eluralkodásának az időszaka)

Nyomaték képpen az eső is egyre jobban kezdett esni, mire a szertartást befejeztük, egész jól rázendített.

Vagyis a tűzoltásba a Víz Elem is besegít(?) – ha folytatjuk a gondolatmenetet…

(Eddig kb. 12 szertartáson voltam, de egyszer sem esett az eső!)

Minden kellemetlen történés ellenére (vagy éppen ezért) nagy örömben volt részünk, a kis csapat lelkesedése nagy reményekkel tölt el minket, úgy látjuk, hogy lesz folytatás…

És ne felejtsük el: a Levegő Elem a Hang Elem után (és azzal együtt) a legfontosabb teremtő elem, és éppen itt jelent meg –  elsőként –  a fiatal korosztály.

Judittal együtt nyolc fiatal!

Köszönjük nektek, és sok sikert a továbbiakban!

Áldás az igaz úton járókra!

Szutor Erzsébet