2020.12.26.

Szakrális Magyarország

A SZAKRÁLIS MAGYARORSZÁG CSAK EGY ÉLŐ KERET, MINŐSÉGI TARTALOMMAL TI TÖLTITEK MEG.

AZ IGAZSÁGHOZ MINDIG HŰNEK KELL MARADNI, MINDEGY MI AZ ÁRA!

MI TÖRTÉNT SERTÉS INFLUENZA ÜGYBEN?

https://www.facebook.com/apaszivegyesulet/videos/1013230992500602

Herbert Kickl, az egyedüli vezető párt-politikus Európában aki, megvédi a gyermekeket a palndémiában!
 
 
 
NAGYON ALAPOS ÉS ÉRTHETŐ MAGYARÁZAT A TUDOMÁNYOS SARLATÁNSÁGOKRÓL…
Ez a blog nem oltásellenes kommentár. Arra szeretném ösztönözni az olvasókat, hogy gondosan olvassák el a dokumentációt, kellőképpen gondolják át, és NE vakon fogadják el azt, amit mondanak nekünk.
Meglepődne vagy aggódna, ha megtudná, hogy az 1918-as „spanyol influenzának” semmi köze Spanyolországhoz, és egyáltalán nem lehetett influenza? Nos, tarts ki barátom, durva útra indulsz!

Mit mond a történelem az 1918-as „spanyol influenzáról”

A történelem azt mondja, hogy az 1918-as spanyol influenza 50-100 millió ember halálát okozta. Abban az időben, az orvosi és gyógyszerészeti forrásokból úgy jellemezte, mint LEGJOBB szörnyű betegség folyamata, hiszen a Black Plague of 1347, amely megölte a becslések szerint 25-30000000 embert.

Oltás: „Elefánt a szobában”

Eleanor McBean, PhD, ND a Vaccination Condemned című könyvében a szerző részletesen leírja az 1918-as „spanyol influenza” járvány során tapasztalt személyes és családi tapasztalatokat. 

McBean riporterként és be nem oltott túlélőként az 1918-as „spanyol influenza” tudósítása megköveteli, hogy az esemény történelmi alapjait felül kell vizsgálni, nem „ összeesküvés-elméletként ”, hanem olyan bizonyítékokkal, amelyek „tüzet fognak gyújtani”. .  

Néhány évvel ezelőtt találkoztam Eleanor McBean újabb könyvével: „Oltás … A néma gyilkos” . McBean bizonyítékot szolgáltat arra, hogy nemcsak az 1918-as „spanyol influenza” történelmi eseményei, hanem a gyermekbénulás és a sertésinfluenza járványok is veszélybe kerültek.

Beszéljünk a „spanyol influenza” tényekről:

A spanyol bűnbak

Spanyolország semleges volt az első világháború alatt, és NEM cenzúrázta sajtóját, ellentétben a harcoló országokkal. Ennek eredményeként Spanyolország jelentette elsőként az 1918-as influenzajárványt, és a világ Spanyolországot „bűnbakká tette”. Így születik meg a „spanyol influenza” .

Az első eset: Katonai oltási kísérletek Fort Riley-ben, Kansasban

Az első világháborúra való felkészülésként számos, korábban kifejlesztett vakcinát magában foglaló hatalmas katonai oltási kísérletre került sor Fort Riley-ben, Kansasban, ahol az első „spanyol influenza” esetet jelentették.

1. világháború tervezete = Humán teszt alanyok

Az újonnan kialakuló gyógyszeriparban, amelyet a „Rockefeller Institute for Medical Research” támogatott, volt valami, amire még soha nem volt példa – nagy mennyiségű emberi tesztalany. Az amerikai hadsereg első hadereje szolgáltatta, a vizsgálati alanyok száma több mint 6 millió férfit hozott létre.
KATTINTSON IDE a további részletekért.

Bakteriális agyhártyagyulladás elleni vakcina: A gyilkos csatatér

Boncolás a háború után bebizonyította, hogy az 1918-as influenza egyáltalán NEM egy „influenza”. Egy kísérleti „ bakteriális agyhártyagyulladás elleni vakcina” véletlenszerű adagolása okozta , amely a mai napig utánozza az influenzaszerű tüneteket. A katonák és a civilek felkészületlen immunrendszerére kiterjedő, többszörös támadások további oltásokkal létrehozták a „gyilkos mezőt”.  Azok, akiket nem oltottak be, nem érintettek.  

 

Tehát … Hogyan haltak meg a civilek?

  1. Az első világháború a vártnál hamarabb véget ért, HATALMAS mennyiségű felhasználatlan kísérleti vakcina maradt.
  2. Attól tartva, hogy a hazatérő katonák betegségeket terjesztenek családjaikra, az Egyesült Államok kormánya a történelem legnagyobb vakcina „félelem” kampányát szorgalmazta. Az emberi populációt kutatási és fejlesztési laboratóriumként alkalmazták kísérleti vakcinák tesztelésére.
  3. Civilek tízmilliói haltak meg ugyanúgy, mint a katonák.  
  4. Az oltások leállítása helyett az orvosok fokozták őket, a nagy „1918-as spanyol influenzának” nevezve. Ennek eredményeként CSAK AZOK HALTAK MEG AKIK VAKCINÁT KAPTAK.

– Hét ember holtan esett össze egy orvosi rendelőben oltás után. Leveleket küldtek családjuknak, hogy akció közben ölték meg őket.

Eleanor McBean
Minnesota Wellness Directory
http://www.mnwelldir.org/docs/vaccines/vaccinations_condemned_McBean.htm

Az első világháborús amerikai katonák 14-25 teszteletlen, kísérleti oltást kaptak egymás után néhány napon belül, ami egyszerre az összes betegség fokozott eseteit váltotta ki.  Az orvosok új betegségnek nevezték, és további gyógyszerekkel vagy oltásokkal folytatták a tünetek elnyomását .   

A megtévesztés és a titoktartás hosszú múltra tekint vissza

A példákban az én korábbi blog „ COVID 19: újabb fejezet a History of Deception és titkosság” , a történelem tele van szándékos hazugság azt mondta, hogy a közvélemény vagy a „megtakarítás arc”, vagy, hogy becsapják aljas célra. Az 1918-as „spanyol influenza” sem volt kivétel.

Vissza a COVID-19-hez: A Ferguson-modellek hamisak és félrevezetőek

Brit tudós és Neil Ferguson professzor, a londoni Imperial College ( ugyanaz a londoni Imperial College, amelyet a Bill Gates Alapítvány finanszírozott) volt felelős a matematikai pandémiás számítógépes modellek kidolgozásáért a COVID-19 járványra.

A világ követte Ferguson tanácsát, mégis minden modelljéről bebizonyosodott, hogy durván túl van állítva és félrevezető. 

Például Ferguson azt modellezte, hogy Svédország 100 000 halálesetet fog elérni 2020 júniusáig. A mai napig Svédország tetőzte a 2854 halálesetet.  

* Ezek a matematikai számítógépes modellek jelentik az oltásgyártás alapját … ..hmmmm!
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3178755/

A média elhallgattatja a nem konformista nézőpontokat

A média, a Facebook, a Google, a YouTube és más „magántulajdonban lévő” kommunikációs egységek az információk önjelölt „őrei” (cenzorai) lettek.

2020. április 26-án a Twitter felfüggesztette egy nyilvánosan forgalmazott biotechnológiai vállalat számláját a COVID-19 nem gyógyszeres UV-fényterápiájával kapcsolatos információk megosztása miatt. A YouTube egy videót is eltávolított, amely bemutatja a technológia működését.

„((YouTube) betiltja azokat a videókat, amelyek ellentmondanak a WHO pandémiával kapcsolatos útmutatásainak, vagy hamis vagy be nem bizonyított koronavírus-gyógymódokat osztanak meg.

Susan Wojcicki
vezérigazgató – YouTube
https://www.reddit.com/r/autotldr/comments/g6n74n/youtube_ceo_susan_wojcicki_announce_that_the/

A NewsGuard a közelmúltban hamis hírnek minősítette a Mercola.com-ot, amikor arról számolt be, hogy a COVID vírus potenciálisan kiszivárgott a kínai Wuhan City 4. biológiai biztonsági szintjének laboratóriumából.

 

A gyógyszeripar az orvosi hivatást birtokolja és ellenőrzi

A „tényellenőrzést” gyakran a gyógyszergyárak fizetett írói biztosítják, és nem ellenőrzött, független forrásokból.

„ Az orvosi hivatást a gyógyszeripar megvásárolja, nemcsak az orvostudomány gyakorlata, hanem az oktatás és a kutatás szempontjából is. Az ország tudományos intézményei engedik magukat a gyógyszeripar fizetett ügynökeinek lenni. Szerintem gyalázatos.

Arnold Relman
A New England Journal of Medicine volt szerkesztője
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1126053/

A fertőző betegségek szintje csökken, mielőtt az oltások belépnének a képbe

       A vakcinák promóterei azt állítják, hogy az oltások megsemmisítették a legtöbb fertőző betegséget. A történelem más történetet mesél el nekünk. A XX. század elején bevezetett javították a higiéniai (csatornák), szennyvíztisztító telepeket, és jelentősen javult a táplálkozás is. 

A fenti grafikonok azt mutatják, hogy a fertőző betegségek, például a kanyaró, a köhögés, a diftéria, a tífusz és a gyermekbénulás, mind a legalacsonyabb szinten voltak, és a vakcinák bevezetése előtt alig voltak.

Az 1918-as „spanyol influenza” baljós titkokat tartott 100 évig. Az előző blogom alapján: „COVID 19: Újabb fejezet a megtévesztés és titoktartás történetében” megtudjuk, hogy a COVID-19 világváltoztató protokolljai rejtett titkokat is tartalmazhatnak?

 

Írta: Dr. Sal Martingano, FICPA

 

 

OLASZ ORVOSOK GYÜMÖLCSÖKÖN VÉGEZNEK COVID TESZTET. NÉMELYIK POZITÍV LETT. VAJON MENNYIRE MEGBÍZHATÓ A TESZT?

BOSZNIA-HERCEGOVINA ALKOTMÁNYBÍRÓSÁGI HATÁROZAT

– Az emberek szabad mozgásának korlátozása és a maszkhordás kötelező elrendelése, alkotmányt és európai egyezményt sért.
Az Alkotmánybíróság arra a következtetésre jutott, hogy a Bosznia és Hercegovina alkotmányában, valamint az emberi jogok és alapvető szabadságok védelméről szóló európai egyezményben (Európai Egyezmény) garantált alapvető emberi jogok és szabadságok a száj- és orr-maszkok viselésének kötelezettsége, valamint állampolgárai szabad mozgásának korlátozása tekintetében, nem csupán Bosznia-Herecgovina alaptörvényébe ütközik, de a legalapvetőbb emberi jogokat és nemzetközi egyezményeket is sérti.
Az Alkotmánybíróság megállapította, hogy a Bosznia és Hercegovinai Alkotmány II.3. Cikkének f) pontja és az Európai Egyezmény 8. cikke cikk – Magán- és családi élet tiszteletben tartásához való jogok sérültek a korlátozó, elrendelt járványügyi intézkedésekkel.
Említett speciális esetekben a rendeletek a magánélethez és a szabad mozgáshoz való jog megsértését eredményezték, amelyeket a járványügyi-krízisstáb szűklátó intézkedéseivel követett el. Megállapításra került, hogy a védőmaszkok kötelező viselésének elrendelése és az emberek szabad mozgását korlátozó rendeletek, az állampolgárok magánéletébe történő súlyos beavatkozásnak minősülnek, melyek egyúttal az alapvető emberi jogokat- és szabadságot garantáló, emberi jogok európai egyezményét is sértik, közölte a Bosnyák Alkotmánybíróság
Forrás:
A képen a következők lehetnek: 3 ember, , szöveg, amely így szól: „Bosznia-Hercegovina Alkotmánybírósági határozat A maszkhordási kötelezettség és az emberek szabad mozgásának korlátozása alaptörvénybe ütköző!”