2020.09.24.

Szakrális Magyarország

A SZAKRÁLIS MAGYARORSZÁG CSAK EGY ÉLŐ KERET, MINŐSÉGI TARTALOMMAL TI TÖLTITEK MEG.

NAPÉJEGYELŐSÉG SZERTARTÁS BESZÁMOLÓ

2020.09.20.
Körevet szertartás Szabolcsveresmart

Napéj-egyenlőségi szertartást végeztünk az Élet tengelyen:

Piros-Föld-Csokonyavisonta
Fehér-Hang-Tatárszentgyörgy
Zöld-Fa-Szabolcsveresmart Körevetekben.

Az egész év folyamán szinte minden szertartáson részt vettem, különböző helyszíneken.
Ilyen élményben még nem volt részem.
Előző nap, szombaton érkeztünk a helyszínre (5-6 órás utazást követően), hogy a körevetet megtisztítsuk, rendbe tegyük.
Öten dolgoztunk déltől estig megszakítás nélkül, mire Természet Isten Anya Temploma készen állt a vasárnapi szertartáshoz.
Szabolcsveresmart a Belső magyarországi Magura rendszer Fa-szeretet elemet képviselő energiapontja.
A jelen helyzetben kulcsfontosságú a megtartó szeretet energiák fölerősítése. A fizikai megtisztítás során is ezt tartottuk szem előtt, erre hangolódva sokkal könnyebben ment a munka (noha egyikőnk térdfájással, másik fogfájással, harmadik allergiával küzdve – állt helyt a több órás munka során)
Vasárnap a helyszínre érkezve megcsodáltuk a tájat, a hely neve: Világlátó Hegy! És valóban: körben ellátni a Mátra, Bükk, Tokaj hegyekig, és tovább a távolban a Kárpátok bércei ölelik körbe a tájat.
Összejött a kicsi, de nagyon lelkes csapatunk, ám 1 fő hiányzott a szertartáshoz szükséges minimális 7 emberből, így két körben, egymás után tartottuk a hálaadást. (Talán így még hatásosabb is volt, váltott szerepekkel duplázva)
A szertartás vezető, Lakatos Mónika kérése volt, hogy mindannyian különös figyelemmel forduljunk a Fa Elem felé, azt táplálva, erősítve a lehető legtöbb támogatást megadva a MEGTARTÓ szeretet energiáknak.
A második körben a figyelem a TEREMTŐ Levegő és Víz Elemeken volt, hogy az új korszak alapját képező Élet Kánon megvalósulásához minél több energiát tudjanak biztosítani. Az emésztő energiát képviselő Tűz Elem pedig a jelenleg világszerte tobzódó, pusztító tűz energia megfékezésére hangolódott.
Mónika nagyon erősen hangsúlyozta, hogy a mostani helyzetben hatalmas a felelősségünk, hogy a régi rendszer alapminőségét meghatározó, képviselő EMÉSZTŐ energiák, vagy az új korszak egységre törekvő TEREMTŐ és MEGTARTÓ energiái kerülnek-e túlsúlyba.
Ezután a bevezető hangolódás és iránymutatás után mindannyian felelősségünk teljes tudatában, a feladatra koncentrálva, és Természet Isten Anya szerető támogatásával álltunk be a helyünkre, és tettük a dolgunkat.
Mindkét szertartás csodálatosan sikerült, ilyen erős energia áramlást és jelenlétet egyikőnk sem tapasztalt a korábbi magura-szertartások során, ahogy ezt utólag a “lakomázás” közben és a haza utazás során is megbeszéltük.
Darvak serege vonult el felettünk nagy magasságban, befordulva a körevet fölé. (később pedig egy kisebb csapat közvetlenül fölöttünk)
Talán az is közrejátszott a sikerben, hogy előző nap nagyon megdolgoztunk a körevet megtisztításával, és kicsit a jól végzett munka öröme is benne volt (ennek ellenére azért jobb lenne, ha a továbbiakban helyi aktív tagok végeznék ezt a munkát rendszeresen, gyakorolva a szükséges alázatot Természet Isten Anya Templomában).
És ezúton is szeretnénk felhívni a figyelmét minden kedves szimpatizánsunknak, illetve támogatóinknak, hogy ezek a magurák az ott élő környezetben fokozottan fejtik ki energetikai hatásukat, harmonizálják a környezetet, az ott élő emberek lelkét, vagyis értük is vannak. Jó lenne, ha minél többen értenék-éreznék meg ennek jelentőségét és valóságos hatását, mivel minden energiapont (ahogy az összes többi, korábbi “szent helyek” is) annál erősebb lesz, minél több tiszta ember jár oda hálaadásra.
De folytatva a “kielemzést”, az is sokat jelentett, hogy a szertartásvezető, Mónika, nagyon pontos iránymutatást adott külön minden elem képviselőjének, hogy mire koncentráljon, kinek mi a feladata. Mi pedig ezeket megértve, átérezve, kiküldtük a TÉR-be a kérésünket-hálánkat.
ÉS a TÉR válaszolt: Természet Isten Anya békéje, harmóniája elárasztotta a VILÁG-látó Hegyet, beköltözve a mi szívünkbe-lelkünkbe is. Megint egy örök-élménnyel gazdagodva tértünk haza.
Hála, hála, hála!

Szutor Erzsébet