2020.10.04.

Szakrális Magyarország

A SZAKRÁLIS MAGYARORSZÁG CSAK EGY ÉLŐ KERET, MINŐSÉGI TARTALOMMAL TI TÖLTITEK MEG.

Sajnos a youtube nem enged beágyazni bizonyos videókat, ezért linkként tettük közzé. Rákattintva megtekinthető a tartalom.

Az Astra-Zeneca korona vakcina részleges bénuláshoz vezető idegrendszeri szövődményei után most a Johnson & Johnson is szünetelteti a további vakcina adagolást minden dózisban, illetve minden típusú klinikai vizsgálatban, ide értve a 3. fázisú ENSEMBLE vizsgálatot is, egy “megmagyarázhatatlan” betegség kialakulása miatt a vizsgálat egyik résztvevőjénél. Lásd mindezt alább az eredeti angol nyelvű tájékoztatási anyagban!

Úgy áll ezek szerint a dolog, hogy a modern vakcina iparnak sikerült eddig ismeretlen kórképe(ke)t is felvarázsolni a gyógyászati feladatok palettájára; nem mintha nem lenne elég krónikus betegség miatti teendője a természetgyógyászoknak és orvosoknak az USA-ban és máshol, vagy netán a sűrgősségi ellátásban dolgozóknak, ha már ilyen “megfoghatatlanra” sikerült ez az újabb vakcina szövődmény!
 
Eszter Boros
Koronavírus pánikot csillapítók csoportja
Normális élethez ragaszkodunk!
 
 
—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

Michael Hüter, gyermek-szakértő, gyermekkor-kutató a SARS-COV2 járvány kapcsán

A SZÜLŐ LEGŐSIBB FELADATA, HOGY MEGVÉDJE GYERMEKÉT!

Sikerült azt a remekművet összehozni, hogy háborús helyzeten kívűl először, egy egész generáció kerüljön kollektív traumatizálásra.
Michael Hüter, gyermek-szakértő, gyermekkor-kutató a SARS-COV2 járvány kapcsán beszél.
A Drezdai és a Lipcsei Egyetem már két hónappal ezelőtt tanulmányukban megállapították, hogy a gyermekek a COVID19 tekintetében, mint fék működnek, tehát nem vesznek részt a járvány terjedésében!
Gyermekek és erre számos nemzetközi tanulmány van, a fertőzöttség kiterjedésében egyáltalán nem játszanak szerepet.
Fel kéne tegyük magunknak azt a kérdést is, hogy ez nem egyféle kollektív öngyilkosság-e, ha azon kevés gyermekeinknek, akik még egyáltalán vannak, most ok nélkül kárt okozunk?
Európa ezzel a négyszáz éves, tudományos kultúrájánák a végét is ünnepli!
 
Amit Ön, mint felelős szülő tehet, hogy elküldi ezt a videót is tanároknak, más szülőknek és tankerületi vezetőknek. Hívjanak össze rendkívüli szülői értekezleteket és beszéljenek a helyzet mihamarabb történő feloldásáról!
video:
https://www.facebook.com/apaszivegyesulet/videos/344404383448757

FONTOS TÁJÉKOZTATÓ VIDEÓ: https://www.youtube.com/watch?v=hH5KJminFx4&feature=emb_err_woyt&ab_channel=Dr.LenkeiG%C3%A1bor

Végső bizonyíték: A Covid-19-et az új világrend bevezetésére tervezték

 2020 október 11

 
 
Végső bizonyíték: A Covid-19-et az új világrend bevezetésére tervezték
 
 

1. Az orvosok kijelentik, hogy a pandémiát megtervezték

németországi  „Információs orvosok” nevű  , több mint 500 orvosból álló csoport  megdöbbentő kijelentést tett egy országos sajtótájékoztatón :

– A Corona-pánik játék. Ez egy átverés. Egy csaló. Legfőbb ideje megérteni, hogy egy globális bűncselekmény közepette vagyunk.

Ez a nagy orvosi szakértői csoport hetente 500 000 példányban jelentet meg orvosi újságot, hogy tájékoztassa a nyilvánosságot  a mainstream médiában megjelenő hatalmas téves információkról .

Tömeges tüntetéseket is szerveznek Európában, például 2020. augusztus 29-én, ahol 12 millió ember jelentkezett be, és több millióan jelentek meg.

Miért mondja ez a több mint 500 orvos a világméretű bűncselekménynek? Mit tudnak, mi nem?

A sok olyan tiltakozás egyike a „plandémia” ellen, amelyet nem fog látni a mainstream média

2. Spanyol orvosok százai mondják, hogy a pandémiát tervezik

Spanyolországban az „Orvosok az igazságért” nevű 600 orvosból álló csoport egy sajtótájékoztatón hasonló nyilatkozatot tett.

Orvosok az igazságért, Spanyolország

„A Covid-19 hamis világjárvány, amelyet politikai célokból hoztak létre. Ez egy világdiktatúra, egészségügyi mentséggel. Arra szólítjuk az orvosokat, a médiát és a politikai hatóságokat, hogy az igazság terjesztésével állítsák le ezt a bűncselekményt. ”  (2)

Németország és Spanyolország csak két példa. Hasonló, több száz orvosszakértői csoport létezik a világ országaiban.

Az Egyesült Államokban a PLANDEMIC nevű dokumentumfilmet  , amely a COVID-19-et bűncselekménynek teszi ki, több mint 27 000 orvos támogatja!

Miért mondja ez a több ezer orvosi szakember világszerte, hogy a járvány bűncselekmény? Milyen információkhoz férnek hozzá, amelyeket nem a mainstream médiától kapunk?

 

Meghívom, hogy nyitott szemmel nézze át az alábbi tényeket, majd tegye meg saját következtetéseit …

3. 2015-ben egy vizsgálati módszert szabadalmaztattak… COVID-19

2015-ben Richard Rothschild , egy holland kormányszervezettel szabadalmaztatta a „COVID-19 tesztelésének rendszerét és módszerét”  .

Ezt felfogta? 2015-ben –  négy évvel azelőtt, hogy a betegség még létezett volna  – kidolgozták a COVID-19 tesztelési módszerét. (2B)

Vegyen egy mély lélegzetet, és hagyja, hogy egy ideig süllyedjen…

4. 2017-ben és 2018-ban eladott COVID-19 tesztkészletek milliói

Mint tudjuk, az új COVID-19 betegség 2019 vége felé jelent meg Kínában. Ezért a COVID-19 nevet kapta, amely a 2019-es  koronavírus betegség rövidítése .

A World Integrated Trade Solution adatai azonban elképesztő dolgokat mutatnak:

“2017-ben és 2018-ban – két évvel a COVID-19 előtt – több száz millió tesztkészletet osztottak szét a COVID-19 számára világszerte.”

Covid 19 tesztkészlet export világszerteCovid 19 tesztkészletek exportálása világszerte 2

‘Gyors! Rejtsd el!!’

Ezt az értetlen adatot valaki 2020. szeptember 5-én fedezte fel, és közzétette a közösségi médiában. Másnap az egész világon vírussá vált.

Szeptember 6-án a WITS hirtelen megváltoztatta az eredeti „COVID-19” megnevezést homályos „Medical Test Kits” -re.

Ez nem engedélyezett a kereskedelemben, mert mindig konkrétnak kell lennie. Sokféle tesztkészlet létezik a különböző betegségekre.

Az a tény, hogy miután az adatok világszerte ismertté váltak, eltávolították a „COVID-19” specifikációt, azt bizonyítja, hogy nem akarják, hogy bárki is tudjon róla.

Azonban elfelejtettek törölni egy részletet: ezeknek az „orvosi tesztkészleteknek” a  termékkódja 300215, ami azt jelenti: „COVID-19 tesztkészletek”.

Covid19 termékkód

Takarásuk későn jött: ezt a kritikus információt feltárták, és milliók tárják fel világszerte. Akkor  töltse le a PDF, amely megmutatja az eredeti adatokat a honlap .

Két évvel   a COVID-19 kitörése előtt az Egyesült Államok, az EU, Kína és az egész világ országai millió diagnosztikai vizsgálati műszert kezdtek exportálni… a COVID-19 betegségre, amely állítólag még akkor sem létezett.

6. A COVID-19 „projektet” 2025-ig tervezik

A Világbank azt mutatja, hogy a COVID-19 egy olyan projekt, amelyet a tervek szerint 2025. március végéig folytatnak! Tehát a szándék további öt évig folytatódik  . (2C)

7. Anthony Fauci pandémiát garantált a következő két évben

2017-ben Anthony Fauci nagyon furcsa jóslatot tett, még furcsább bizonyossággal.

Fauci teljes magabiztossággal jelentette be, hogy Trump elnök első ciklusában biztosan meg fog történni egy fertőző betegség meglepetésszerű kitörése.

Ezt mondta: (3)

„NINCS KÉRDÉS, kihívás lesz a következő adminisztráció számára a fertőző betegségek színterén.

„Meglepetés lesz.  Senkinek sincs semmi kétsége ezzel kapcsolatban.

Hogyan garantálhatná Fauci, hogy meglepetésszerű járvány történjen a Trump-kormányzás első ciklusa alatt? Mit tudott, hogy mi nem?

Anthony Fauci idézet - koronavírus-jóslat

8. Bill és Melinda Gates garantálta a közvetlen globális pandémiát

2018-ban Bill Gates nyilvánosan bejelentette, hogy folyamatban van egy globális járvány, amely 30 millió embert képes megsemmisíteni. Szerinte ez valószínűleg a következő évtizedben fog megtörténni. (4)

Melinda Gates hozzátette, hogy a mesterségesen létrehozott vírus jelenti a legnagyobb veszélyt a humán tudományok számára, és azt is biztosította, hogy ez az elkövetkező években az emberiséget érinti. (5)

‘EGY ÚTJÁN van egy globális járvány. A mérnöki vírus a bölcsészettudomány legnagyobb veszélye. Ez a KÖVETKEZŐ ÉVtizedben fog megtörténni. ‘ – BILL GATES, 2018-ban

Bill Gates a koronavírusról 2018-ban

Hagyja, hogy egy pillanatra visszhangozzanak az ön szavai …

Azt állítják, hogy a világ sűrű népessége garantálja ezt a küszöbön álló világjárványt.

De legyünk őszinték:  a föld nagy része lakatlan . Csak repüljön Amerika felett egy repülőgéppel, és nézzen ki az ablakon. Üres helyet lát legtöbbször, itt-ott néhány város. Az Egyesült Államok nagy része még mindig nyitott és üres .

Ugyanez vonatkozik a világ többi részére is.

Ausztrália, Oroszország, India, Kína, Amerika, Afrika …  nagyrészt pusztaság . Bolygónk közel sem annyira lakott, mint amennyit Bill Gates azt akar, hogy higgyünk. Ez a világtérkép világosan megmutatja…

A föld nagy részében semmilyen emberi jelenlét semmis. Tehát   hazugság az az elképzelés, miszerint a világ túlságosan túlnépesedett, és ennek következtében közeli globális járványt kell előidéznie.

Azok a hatalmak, akiknek nem szabad, hogy ezt a kifogást is felhasználják a világ népességének csökkenésének – azaz az elnéptelenedésnek – igazolására

A nézőtér nagy kijelzőjén a nyomtatott szöveget látja: “Fel kell készülnünk egy világjárvánnyá váló eseményre.” Ezt a  pandémiás gyakorlatot Event201-nek hívták,  és 2019 októberében, szó szerint közvetlenül a kitörés előtt került sor.

Arra a következtetésre jutottak, hogy az egész emberiséget be kell oltani…

10. Izgalom a vakcinák eladásával kapcsolatban a következő évben

Röviddel e koronavírus-járvány gyakorlása után Bill Gates tweetelt:

“Különösen izgatott vagyok, mit jelenthet a következő év a globális egészség egyik legjobb vásárlása: az oltások számára.” – Bill Gates, 2019. december 19

Tweet Bill Gates Single

Gondoljon csak bele: a világ első számú oltóanyag-kereskedője garantálja, hogy az elkövetkező években globális járvány léphet fel, és felesége szerint mindannyian félnünk kell egy „úton lévő” vírustól. Ezután gyakorlatot szerveznek egy küszöbön álló globális járványra, és azt mondják, hogy az oltások lesznek az egyetlen megoldás. A következő Bill Gates tweeteli, mennyire izgatott az oltások eladása miatt a következő évben. Közvetlenül ezután kitör a bejelentett járvány.

Valóban, Bill Gates azonnal azt hirdeti, hogy az emberiség számára az egyetlen megoldás az oltóanyagok megvásárlása…

11. 2020 koronavírus-pandémiát jósolnak 2013-ban

Még 2013-ban egy zenész írt egy dalt PANDEMIC címmel. Dalszövegében világméretű járványt ír le, amely milliókat öl meg, leállítja a gazdaságokat és zavargásokhoz vezet.

Dalában szó szerint nagyon részletesen leírta, mit látunk a mai világunkban, hét évvel később.

Megemlítette még a világjárvány pontos évét: 2020-at és a vírus specifikus típusát: a koronavírust. (6)

Ez egy sor a 2013-as dalszövegében:

“2020 a CoronaVirus-szal kombinálva, testek egymásra rakása.”

Ez a dal megjósolta a most Amerikában tomboló zavargásokat is:

– Az állam garázdálkodik, a kinti utcát használja. Az ablakaihoz jön.

Honnan tudhatta ez a zenész 2013-ban, hogy koronavírus-járvány fog kitörni 2020-ban, és hogy a világjárvány idején zavargások törnek ki? Magyarázza:

‘Még 2012-ben kutattam, és olvastam az úgynevezett „összeesküvés-elméleteket”. Tudja, ezek a nyomozások, amelyeket a média nem akar, hogy utánanézzünk. Ezen elméletek szerint a járványoknak 2020-2030 évtizedében kellett bekövetkezniük. Tehát a Pandemic című dalt írtam róla.

12. Globális felkészültséget figyelő testület 2019. szeptemberében: „Készülj fel egy globális koronavírus-járványra”

2019 szeptemberében – szintén közvetlenül a járvány kitörése előtt – a Globális Felkészültségi Monitoring Testület jelentést tett közzé „A veszélyeztetett világ” címmel.

Hangsúlyozta, hogy fel kell készülni a … koronavírus kitörésére!

A jelentés borítóján egy koronavírus és az arcmaszkot viselő emberek képe látható.

A jelentésben a következő érdekes bekezdést olvashatjuk:

“Az Egyesült Nemzetek Szervezete (a WHO-t is beleértve) legalább két, az egész rendszert átfogó képzést és szimulációs gyakorlatot folytat, köztük egyet egy halálos légúti kórokozó szándékos felszabadításának lefedésére.

Ezt elkapta?

Gyakorolták egy halálos légúti kórokozó szándékos felszabadítását.

13. Kihirdetése Kínából

Pandémiás szimuláció

2018-ban a Betegségmodellezési Intézet készített egy videót, amelyben egy Kínából származó, Wuhan területéről származó, az egész világon terjedő influenzavírust mutatnak be, amelyek  milliókat ölnek meg . „A globális influenzajárvány szimulációjának” nevezték. Két évvel később pontosan ez történt.

Miért mondták, hogy Kínából származik? Miért nem Afrika, ahol sokkal több betegség van jelen? Vagy miért ne Dél-Amerika? Vagy India? Honnan tudhatnák, hogy influenzavírus érkezik Kínából, és még Wuhant is megmutathatja, hogy az az egész világ megfertőződik?

Ezt a koronavírust tervezték ?

Honnan jött a vírus? A biofegyverek világszerte vezető szakértője Dr. Francis Boyle. Meggyőződése, hogy egy wuhani biofegyver laboratóriumból származik, a Bio Safety Lab 4-es szintről.

Ez a létesítmény … koronavírusok fejlesztésére szakosodott!

Felveszik a meglévő vírusokat, és „fegyverzetbe hozzák” őket, vagyis sokkal veszélyesebbé teszik őket, hogy biológiai fegyverként használják őket.

A következő két perces videoklipben a Trump-kormány szóvivője, Dr. Francis Boyle biofegyver-szakértő és Trump elnök beszél arról, hogy ez a vírus hogyan jött a wuhani laboratóriumból.

Dr. Li-Meng Yan kínai virológus (MD, PhD) elmenekült az országból, egy rangos hongkongi egyetemen otthagyta állását és bejelentő lett. Megjelent a brit televízióban, ahol  azt állította, hogy a SARS-CoV-2 nevű vírust, amely a COVID-19-et okozza, kínai tudósok hozták létre egy laboratóriumban  – és bizonyítékokat ajánlott fel állításainak alátámasztására. ITT olvashat bővebben a témában  .

Most jön a legérdekesebb rész:

14. 2015-ben Anthony Fauci 3,7 millió dollárt adott ennek a laboratóriumnak.

Ezt ábrázoljuk: ugyanaz az ember, aki garantálta a vírus meglepetésszerű kitörését a következő két évben, majdnem 4 millió dollárt adott egy koronavírust fejlesztő laboratóriumnak.

Az alábbi rövid klipben láthatja, hogy egy újságíró megkérdezi Trump elnököt erről a Fauci által a wuhani laboratóriumnak nyújtott támogatásról.

Van azonban több lehetőség Wuhanban, ahonnan ez a vírus származhat. Egyesek úgy vélik, hogy ez a Wuhani Virológiai Intézetből származott, ahol a koronavírusok fegyverzésén is dolgoznak.

15. Kínai biológiai kísérletek az emberek 2015-ben kitett koronavírussal történő megfertőzéséhez az Olasz Állami Média által

Öt évvel ezelőtt az olasz állami tulajdonú média, a RAI – Radiotelevisione Italiana – Kína sötét vírusokkal kapcsolatos erőfeszítéseit tárta fel.

A  2015. novemberben sugárzott videó megmutatta, hogyan végeztek kínai tudósok egy denevérekből és egerekből származó, koronavírusnak vélt SARS-hez kapcsolódó vírus biológiai kísérleteit, megkérdezve, hogy megéri-e kockáztatni a vírus az emberi szervezetekkel való kompatibilitás érdekében.

Az alábbiakban olvasható az olasz közvetítés angol nyelvű fordítása:

Kínai biológiai kísérletek

Kínai tudósok denevérekből és egerekből csak tanulmányi okokból hoztak létre pulmonalis szupervírust, de ennek számos megkérdőjelezhető aspektusa van. Megéri a kockázatot? Természetesen kísérlet, de aggasztó.

Számos tudóst aggaszt: Ez egy kínai kutatócsoport, amely denevérektől vett fehérjét az egerekből származó SARS vírushoz, az Acute Pneumonia-hoz köt.

A kimenet szuper koronavírus, amely hatással lehet az emberre. – ( Forrás itt , ha tudnál többet olvasni)

16. A koronavírus-pandémiát jósló filmek

A prediktív programozás a lakosság tájékoztatása a hamarosan bekövetkező eseményekről.

Az elmúlt években számos film és televíziós sorozat készült, amelyek egy globális koronavírus-járványról szólnak!

A „ Holt pestis”  című film egy globális járványt ábrázol koronavírussal, és még a hidroxi-klorokint is megemlíti gyógymódként.

Egy másik „ Contagion ” című film bemutatja, hogy a koronavírus miként terjed globálisan társadalmi távolságtartással, arcmaszkokkal, lezárásokkal, kézmosással stb.

Szó szerint mindent, amit most látunk, ezekben a filmekben részletesen megjósolják.

17. Pandémiát ábrázoltak az olimpia nyári játékai során 2012-ben

A prediktív programozásról szólva: a nyári olimpia nyitó show-ján, 2012-ben koronavírus-járványot játszottak az egész világ szemei ​​előtt.

Tucatnyi kórházi ágy, sok nővér válik kontrollrendszer bábjává, a halál leselkedik rá, egy démoni óriás emelkedik fel a világon, és az egész színház úgy világít, hogy az égből nézve koronavírusnak tűnik .

Olimpia Summergames 2012-ben. 2

Olimpia Summergames 2012-ben

Miért mutattak be az olimpiai játékok koronavírus-járványt nyitó showjukban?

18. A világszerte lezárást jósolták 2008-ban

A szerző és a nyomozó, Robin de Ruiter 2008-ban azt jósolta, hogy globális lezárás következik be.

Szerinte ennek az lenne a célja, hogy megteremtse az autoriter irányítás új világát.

Mivel nagy része annak, amit még 2008-ban írt, most a szemünk előtt történik,  ezt a könyvet újra kiadták .

19. Az újságírók megjósolták a tervezett pandémiát

2014-ben az oknyomozó újságíró, Harry Vox tervezett globális járványra számított, és elmondta, miért fog ilyet tenni az „uralkodó osztály”:

– Semmiben sem fognak megállni, hogy befejezzék az irányítás eszköztárát. Az egyik dolog, ami hiányzott az eszközkészletükből, a karantén és a kijárási tilalom. A terv az, hogy több százezer embert megfertőzzenek vele, és megteremtsék az ellenőrzés következő szakaszát.  (7)

coronavirus nwo

20. „A jövő forgatókönyve”

Ez a neves kutató a Rockefeller Alapítvány híres dokumentumára hivatkozik, amelyben szó szerint nagyon részletesen megjósolják mindazt, amit most látunk: a globális járványról, a lezárásokról, a gazdaság összeomlásáról és az autoriter irányítás bevezetéséről.

Mindezt félelmetes pontossággal írják le …  tíz évvel azelőtt, hogy megtörtént volna !

A dokumentum címe: „Forgatókönyv a technológia és a nemzetközi fejlődés jövőjéről”. (9)

Ez mindent elmond: a jövő forgatókönyve. Van egy  „LockStep” elnevezésű fejezete  , amelyben a globális járványról úgy számolnak be, mintha a múltban történt volna, de amelyet egyértelműen a jövő próbájának szánnak.

forgatókönyv a jövő-rockefeller számára

A Rockefeller Alapítvány Lockstep művelete:  „ Pandémia leple alatt börtönállamot hozunk létre”

A „Jövő forgatókönyve” folytatódik az előre jelzett pandémiájukra adott két válasz összehasonlításával: az Egyesült Államok csak „erőteljesen elbátortalanította” az embereket a repüléstől, míg Kína kötelező karantént hajtott végre minden állampolgár számára.

Az első választ azzal vádolják, hogy a vírus még inkább elterjedt, míg a fojtogató elzárás bevezetését dicsérik. Ezután a totalitárius ellenőrzés végrehajtását írja le:

“A világjárvány idején a nemzeti vezetők szerte a világon megváltoztatták tekintélyüket, és légmentesen lezárt szabályokat és korlátozásokat vezettek be, az arcmaszkok kötelező viselésétől a testhőmérséklet-ellenőrzésekig a közösségi terek, például a vasútállomások és szupermarketek bejáratainál.”

Nyilvánvaló, hogy a tekintély hajlítása a kívánt válasz. De ez még rosszabbá válik a „jövő forgatókönyve” szerint:

“A világjárvány elhalványulása után is megrekedt, sőt fokozódott ez a tekintélyelvűbb ellenőrzés és a polgárok és tevékenységeik felügyelete.”

“A fejlett országokban ez a fokozott felügyelet sokféle formát öltött: például biometrikus azonosítókat minden állampolgár számára, és szigorúbb szabályozást kötött olyan kulcsfontosságú iparágakban, amelyek stabilitását létfontosságúnak tekintették a nemzeti érdekek szempontjából.”

Rockefeller Alapítvány - coronavirus NWO

Kézikönyv a globális ellenőrzéshez

Most, hogy a bejelentett járvány valóban itt van, ugyanaz a Rockefeller Alapítvány előterjesztette a második lépést:  egy kézikönyvet az új ellenőrzési rendszerek bevezetéséről a világjárvány idején . Csak akkor nyílhat meg a világ, ha az összes szükséges vezérlőhálózat megvan.

 

A két Rockefeller-dokumentum kombinálásakor megjelenik a terv:

1)  Először bejelentenek egy koronavírussal járó globális járványt, és elmondják, mihez kell vezetnie: egy teljesen új szintű autoriter kontroll.
2)  Másodszor gyakorlati lépéseket adnak az ellenőrzési rendszer alkalmazására.

Ezek illusztrációk és idézetek útmutatójukból:

Globális ellenőrzés

“A digitális alkalmazásokat és az adatvédelemmel védett nyomkövető szoftvereket széles körben kell használni a kapcsolatok teljesebb követésének lehetővé tétele érdekében.”

“A Covid-19 járvány teljes ellenőrzése érdekében heti  rendszerességgel kell megvizsgálnunk a lakosság többségét  .”

Digital Id

„A jövő forgatókönyve” szerint a világ egész lakosságának be kell szereznie egy digitális azonosítót, amely jelzi, hogy ki kapta az összes oltást. Elegendő oltás nélkül az iskolákba, koncertekre, templomokba, tömegközlekedési eszközökbe stb. Való belépés megtagadva.

Most 2020-ban pontosan ezt követeli Bill Gates és sok kormány.

21. Bill Gates 100 milliárd dolláros kapcsolatfelkutatási ügyletet tárgyalt a demokrata kongresszusi képviselő szponzorával, hat hónappal a koronavírus-pandémia előtt.

A sokkoló leleplezéseket a  Thomas Paine Podcast  és a  patreoni Moore Paine Show-n tárta  fel a két nyomozó.

kilenc hónappal a ruandai Gates Alapítvánnyal folytatott megbeszélések után – Bobby L. Rush, az illinoisi demokrata bevezette a  100 milliárd dolláros HR 6666-ot , a COVID-19 mindenkivel való tesztelés, elérés és kapcsolatfelvétel  (TRACE) törvényt .

Mindenki kapcsolatait ellenőrizni kell

A kiszivárgott kormányzati videóban (10) beszélgetést látunk Bill Clinton volt amerikai elnök és Andrew Cuomo, New York állam kormányzója között.

Megbeszélik, hogyan lehet nagy ellenőrzési rendszert felállítani a teljes népesség tesztelésére és az összes kapcsolatuk ellenőrzésére. Megbeszélik, hogyan lehet hadsereget építeni ennek az ellenőrzési rendszernek a végrehajtására.

Anthony Fauci és Cuomo

A globális kontroll egy teljesen új szintje

Bill Gates azt is világossá tette, hogy  csak azoknak az embereknek  szabad utazni, iskolába járni, találkozókon részt venni és dolgozni , akiket beoltottak a Covid-19 ellen . (11)

A digitális oltóanyag-azonosítókat már fejlesztik (12), és Gates szabadalommal rendelkezik a technológia iránt, amely lehetővé teszi az egyén testének bárhol történő nyomon követését. Ezt a technológiát WO2020-060606  (13) néven hívják  .

Szintén nagyon érdekes megjegyezni:  A LUCIFERASE nevű enzim Bill Gates beültethető oltóanyagát eredményezi

Ezen kívül Gates egy globális megfigyelő hálózatot akar létrehozni, amely nyomon követi mindazokat, akik kapcsolatba kerültek a Covid-19-szel (14).

A terv: Injekciózzuk az emberiséget DNS-módosító oltással

A híres oknyomozó újságíró, Anthony Patch évek óta kutatott a világ ellenőrzésének terveiről létrehozott járványok és kötelező oltások révén. Egy 2014-es interjú során ez a kutató a következőket jósolta:

– Felszabadítanak egy ember által készített koronavírust. Ennek eredményeként az emberek oltást követelnek a védelmük érdekében. Ez a vakcina egy harmadik DNS-törzset ad hozzá egy személy testéhez, lényegében hibriddé téve őket.

“Miután az embert beadták, szinte azonnal átalakul a DNS-e. Ez a genetikai változás arra készteti az embereket, hogy elveszítsék a gondolkodás képességét, anélkül, hogy tudatában lennének ennek. Így könnyebben irányíthatók, hogy az elit rabszolgáivá váljanak.

Természetesen ez őrületesen hangzik, és valóban őrületes. Mégis tisztában kell lennünk azzal, hogy ez a hivatásos nyomozó nem bolond. Évek óta kutat, és ezt fedezte fel az évek során.

Vigyáznunk kell arra, hogy ne utasítsuk el a megalapozott ismereteket, több éves kutatás alapján, pusztán azért, mert saját ismereteink hiánya van e témákban.

20 éves kutatás: Mondjuk: az oltás megváltoztatja a DNS-ét

Carrie Madej orvos két nagy klinikát irányított Georgiában, mielőtt a Dominikai Köztársaságba ment volna humanitárius munkát végezni. Az elmúlt húsz évben tanulmányozta a DNS-t és az oltásokat, és sürgős videót készített, amelyben figyelmezteti, hogy terv van arra, hogy az emberiségnek nagyon veszélyes oltásokat adjon be a Covid-19-re.

Ezen új vakcinák célja kettős lesz:

1) programozza át DNS-ét és könnyebben ellenőrizhető hibridekké tegyen bennünket

2) csatlakoztasson minket a mesterséges intelligenciához egy digitális oltóanyag-azonosítón keresztül, amely szintén egy teljesen új irányítást nyit meg.

Ez az orvosi szakértő azt mondja, hogy többször is megfigyelte, hogy a betegségek hogyan terjedtek a lakosságra a repülőgépekkel. Satefy okok miatt nem tud erről több részletet megosztani a nyilvánosság előtt.

Szervezett járványok révén elnéptelenedik a Föld

Dr. John Coleman a CIA híres hírszerzési tisztje, aki könyvet írt „ A 300 fős bizottság ” címmel .

Ebben elmagyarázza, hogy a titkos társaságok hogyan manipulálják a kormányokat, az egészségügyet, az élelmiszeripart, a médiát és így tovább. Ez a könyv megtalálható a CIA honlapján. (15)

A kormányokat és a médiát ellenőrző számos titkos társaság egyik elsődleges célja a föld elnéptelenedése.

ITT talál egy  32 ‘elit’ listát, akik támogatják és támogatják (saját állításaik szerint) az elnéptelenedést .

DR.  JOHN COLEMAN, a CIA intelligencia-tisztje

Dr. Coleman a következőket mondja stratégiájukról:

„Legalább 4 milliárd haszontalan életet meg kell szüntetni 2050-ig korlátozott háborúk és végzetes, gyorsan ható betegségek szervezett járványai révén.…” – DR. JOHN COLEMAN, a CIA intelligencia-tisztje

Az emberiség fenntartása 500 000 000 alatt

1980-ban egy gránit emlékművet emeltek  Georgiában, Guidelones néven . Tíz iránymutatás halmaza van felírva a szerkezetre nyolc modern nyelven, rövidebb üzenet pedig a szerkezet tetején négy ősi nyelvű írásban.

Az első irányelv a következőképpen szól:

1.  Tartsa 500.000.000 alatt az emberiséget  a természettel való állandó egyensúlyban.

Dr. Coleman, a CIA tisztviselője elárulta, hogy az emberiség „fenntartásának” egyik módszere a „végzetes, gyorsan ható betegségek szervezett járványainak kiváltása”.

Vakcinák felhasználása az emberiség csökkentése érdekében

A TED beszélgetés során Bill Gates visszhangozta ezt a célt, amikor szó szerint azt mondta, hogy új oltásokkal 10–15% -kal csökkenthető a világ népessége! (16)

Bill Gates - depopulációs szakember és oltáskereskedő

‘Most 6,7 milliárd ember él a földön, és hamarosan 9 milliárd lesz. Ezt a számot azonban tíz-tizenöt százalékkal csökkenthetjük, ha jó munkát végezünk új oltásokkal, egészségügyi ellátással és fogamzásgátlóval ”.

Covid19 vakcina a populáció ellenőrzésére?

Mike Adams publikált élelmiszer-tudós, az Food Forensics című népszerű tudományos könyv szerzője és az ISO által akkreditált CWC Labs alapítója.

Évekkel ezelőtt a következőket mondta:

„Mérnöki biofegyvert fognak kiadni a népességközpontokban. Felhívást fognak kiadni, hogy az oltóipar hatalmas állami finanszírozást kapjon egy oltás előállítására. Csodálatos módon rekord idő alatt kifejlesztenek egy vakcinát. Mindenkinek be kell állnia a sorba, és megkapnia ezt az oltóanyagot. ”

Valóban van egy biofegyver gyártás előkészítés, ezt követi az oltási megbízás, az állami oltásipar hatalmas állami finanszírozása és egy rekord idő alatt kifejlesztett vakcina.

Üzenete további része az, hogy ez az oltóanyag néhány év alatt lassan elkezd milliókat – ha nem milliárdokat – megölni. Ez egy kill-switch vakcina lesz, amelynek célja a világ népességének csökkentése.

ÖSSZEFOGLALÓ: A VILÁGJÁRVÁNYT TERVEZTÉK?

Orvosok ezrei globális bűncselekménynek és egészségügyi mentséggel járó világdiktatúrának nevezik a világjárványt.

Két évvel azelőtt, hogy a Covid-19 megjelent volna a globális színtéren, az Európai Unió, az USA, Kína és más nemzetek hirtelen elkezdtek több tízmillió tesztkészletet exportálni a Covid-19-hez.

2013-ban egy zenész egy koronavírusú globális járványt jósol, és azt mondja, hogy ez 2020-ban fog bekövetkezni. Ezt az úgynevezett „összeesküvés-elméletek” személyes kivizsgálása miatt tudta.

2017-ben Anthony Fauci garantálta a fertőző betegség meglepetésszerű kitörését a Trump-kormányzás első ciklusában.

Közvetlenül a koronavírus-járvány kitörése előtt Bill Gates globális koronavírus-járványos gyakorlatot szervezett: (hu) Event201.

Közvetlenül a járvány kitörése előtt a Globális Felkészültségi Megfigyelő Testület azt mondta a világnak, hogy készen álljon a koronavírus-járványra.

2018-ban a Betegségmodellezési Intézet globális influenzavírus-járványt jelentett be, amely Kínából származik Wuhan területén.

2018-ban Bill és Melinda Gates bejelentette, hogy a következő években egy tervezett vírus globális járványa lesz.

A SARS-CoV-2 koronavírust a wuhani Bio Safety Lab 4-es szintű laboratóriumban hozták létre, amely dollármilliókat kapott Anthony Faucitól.

Több film nagyon részletesen ábrázolta a koronavírus-járványt, sőt a hidroxi-klorokinot említik gyógyírként.

A 2012-es nyári olimpián a koronavírus pandémiája játszott nyitóbemutatójuk során.

Harry Vox oknyomozó újságíró 2014-ben azt jósolta, hogy globális járvány alakul ki, így az „uralkodó osztály” magasabb szintű autoriter ellenőrzést hajthat végre.

Anthony Patch oknyomozó újságíró egy ember által létrehozott vírus világméretű járványát jósolta, amelyet arra használnak, hogy egy DNS-módosító oltást kényszerítsen az emberiségre.

Dr. Carrie Madej évtizedekig tanulmányozta a DNS-t és a vakcinákat, és elmondása szerint a terv a Covid-19 vakcina felhasználásával indítja el a transzhumanizmus folyamatát: az emberi DNS újraprogramozását.

A CIA tisztje, John John Coleman titkos társaságokat tanulmányozott, és azt állítja, hogy céljuk a föld elnéptelenedése halálos kimenetelű, gyors hatású betegségek szervezett járványai révén.

Georgia államban 1980-ban hatalmas emlékművet állítottak fel, az emberiség tíz iránymutatásával, nyolc nyelven. A „tízparancsolat” közül az első az, hogy az emberiséget félmilliárd emberre kell csökkenteni.

Bill Gates a TED beszélgetése során elmondta, hogy új oltásokkal 10-15% -kal csökkenthető a világ népessége.

Az „egészségügyi őr”, Mike Adams évekkel ezelőtt megjósolta, mit látunk most: egy tervezett biofegyver kiadását, majd oltási megbízást, az oltóipar hatalmas állami finanszírozását és egy rekord idő alatt kifejlesztett oltást. Azt is megjósolta, hogy ez az oltás számtalan embert fog megölni pár év leforgása alatt.

2010-ben a Rockefeller Alapítvány közzétette a „A jövő forgatókönyve…” címet, amelyben leírják a közelgő globális járványt, amelynek az emberek feletti autoritárius ellenőrzés végrehajtását kell eredményeznie, amely a pandémiát követően fokozódik.

2020-ban kiadnak egy kézikönyvet az irányítás e világának létrehozásáról, lépésről lépésre. Azt mondják, az élet nem térhet vissza a normális kerékvágásba, amíg a világ „bezárkózott” lesz, autoriter kormányok fentről lefelé történő irányításával.

Valóban látjuk, hogy Bill Gates és sok más világszerte azonnal példátlan módon ragadja meg az irányítást az oltóanyag-azonosítók, az emberekbe beültetett mikrochipek betartatásával, az arcmaszkok viselésével, a társadalmi elhatárolódással, a kényszerített bezárásokkal, a szélsőséges érintkezés nyomon követésével. , stb.

Ennek a fentről lefelé irányuló ellenőrzésnek része az orvosok, tudósok vagy más szakértők minden egyes hangjának rendkívüli cenzúrázása, akik kritizálják a történteket.

Valamennyi jóslat bekövetkezett röviddel azelőtt, hogy megtörtént volna

Ne feledje, hogy ennek a járványnak minden előrejelzését néhány évvel vagy akár hónappal azelőtt jelentették be, hogy bekövetkezett volna. Ez jelentős.

Gates és Fauci hazudik hallgatóságuknak, amikor azt mondják: „a történelem azt mondja, hogy ez megtörténik”, de nincs történelmi alapja annak, hogy garantáljuk, hogy a globális koronavírus-járvány néhány hónapon vagy éven belül bekövetkezhet.

A történelem során soha nem fordult elő ilyen, ilyen globális szinten.

Az a tény, hogy egy ilyen történelmileg egyedülálló eseményt nagyon részletesen megjósoltak – filmek, műsorok, nyomozók, orvosok, azok, akik finanszírozzák ezeket a vírusokat fejlesztő laboratóriumokat, akik milliárdokat keresnek ezekből a járványokból, akik teljesen új szintet akarnak létrehozni az irányítás a világunkban stb. – azt mutatja, hogy azt tervezték.

Vannak-e jelei annak, hogy a pandémiát manipulálják?

Eddig megvizsgáltuk a jeleket arra vonatkozóan, hogy a pandémiát előzetesen megtervezték. Ha valóban hangszerelt, akkor ennek a világjárvány idején is nyilvánvalónak kell lennie. A tervezett járvány egyben ellenőrzött járvány is.

A világ irányításának terve

Lehet, hogy már hallotta a „globalisták” szót, de azok számára, akik nem ismerik: ezek az emberek szerte a világon tervezik egy globális kormány felállítását, így teljes globális ellenőrzés alatt állnak az egészség, a vallás és a pénzügyek felett – minden.

Ennek fő szereplői az  Egyesült Nemzetek Szervezete , a  Világgazdasági Fórum , az Egészségügyi Világszervezet, az Európai Unió, a Nemzetközi Valutaalap és még sokan mások.

Nemrég jöttek össze a DAVOS nevű eseményen, ahol kifejtették, hogy a világjárványt miként fogják felhasználni terveik megvalósításához.

Íme néhány nyilatkozatuk: (18)

Most van itt a történelmi pillanat, nemcsak a vírus elleni harc, hanem a RENDSZER ALAKÍTÁSA érdekében.
A világjárvány lehetőséget kínál a világunk visszaállítására.

A világnak közösen és gyorsan kell cselekednie társadalmaink és gazdaságaink minden szempontjának újramegújítása érdekében, az oktatástól a társadalmi kapcsolatokig és a munkakörülményekig.

MINDEN ORSZÁGNAK – az Egyesült Államoktól Kínáig – részt kell vennie, és minden iparágat – az olajtól és a gáztól a technológiáig – át kell alakítani. ” –  Klaus Schwab, a Világgazdasági Fórum Funder

A gobalizmus egyik fő vezetője a Klaus Schwab által alapított Világgazdasági Fórum. Létrehozott egy „forgókereket”, minden céljukkal. Rajta a következő három „projektet” láthatjuk: Covid19, majd globális kormányzás és Internet kormányzás.

Globális visszaállítás - internetirányítás

Jó olvasmány:  A válasz a koronavírusra az új világrend / Agenda 2030

Senki sem akarja ezeket a szervezeteket

A földön egyetlen ember sem szavazta meg, hogy ezek a szervezetek még létezzenek, nem is beszélve arról, hogy teljes mértékben irányítsák életünket, családjainkat, közösségeinket, munkahelyeinket, egészségünket, iparunkat stb. az egész jövőnk.

Az Egészségügyi Világszervezet az egészségünk globális főnökeként mutatja be magát, anélkül, hogy bárki közülük választott volna nekik.

Zsarnokságot alkalmaznak a mainstream médiában és a közösségi médiában, ahol semmilyen orvosi vagy tudományos szakvélemény kifejezése nem megengedett, kivéve, ha ez összhangban van e „Világ” szervezet irányelveivel.

Orvosok és tudósok tízezreit cenzúrázták a világ minden tájáról, a Facebook, a Youtube és a Twitter. Miért? Mivel ezek a közösségi média óriások kijelentik, hogy CSAK az, amit az Egészségügyi Világszervezet mond, igaz.

Az egész emberiségnek alá kell vetnie magát ezeknek az embereknek, akik mindannyiunk felett helyezkedtek el, anélkül, hogy valaha is megkérdezte volna véleményünket, vagy akár konzultált volna más orvosi szakértőkkel.

Valójában minden egyes orvosszakértőt, aki ellenzi döntéseit, cenzúrázzák.

Ez az orvosi szabadság teljes elvesztését, a szólásszabadság elvesztését, az igaz tudomány elvesztését, a valódi újságírás elvesztését és a diktatúrák bevezetését jelenti azoknak a szervezeteknek, amelyekre senki sem szavazott, olyan emberek vezetésével, akiket senki sem akart, és mégis magukévá tették világunkat.

Ők a nagy kövér, átlagos zaklató a játszótéren, aki mindenki felett főszerepet játszik.

Az Egészségügyi Világszervezetet egy terrorista irányítja

A Word Egészségügyi Szervezet vezetője,  Tedros Adhanom Ghebreyesus , egy erőszakos forradalmi kommunista párt tagja  Etiópiában , a Tigray Népi Felszabadítási Frontnak. (19)

A Belbiztonsági Minisztérium egyértelműen kimondja:

„A TPLF erőszakos tevékenységei alapján a Tier III terrorszervezetnek minősül…”

Engedje át ezt Önnek:  az Egészségügyi Világszervezetet irányító férfi szó szerint kommunista terrorista , aki ártatlan emberek ezreinek meggyilkolásában vett részt, és megpróbálta Etiópiára rákényszeríteni a kommunizmust.

És ez az ember az egész világot megfélemlíti, elmondja mindannyiunknak, mit tehetünk és mit nem, minden más, más véleményen lévő egészségügyi szakembert cenzúrázik, vak engedelmességet követel az egész emberiségtől, miközben megbízásokat ír elő az első számú pénzügyi szponzoruk beoltására.  : Bill Gates .

Mostantól ez a világ, amelyben élni akarsz?

Egyre több pandémia, az emberiség beadványáig

Ezek a globalisták még nagyobb szenvedéssel fenyegetik az emberiséget, ha nem vetjük alá magunkat teljes ellenőrzésüknek. Károly herceg nemrég csatlakozott a DAVOS-hoz, és nyilvánosan kijelentette:

“Egyre több járvány lesz, ha most nem hajtjuk végre a” nagy visszaállítást “.”  (18)

Bill Gates ezt már „pandémiának nevezi”, és „második és harmadik pandémiáról” beszél.

A nyomozó, aki még 2013-ban azt jósolta, hogy 2020-ban koronavírus-járvány fog bekövetkezni, majd zavargások következnek, elmondta, hogy a terv az, hogy 2020 és 2030 között járványsorozatokat hozzanak létre.

Ez az évtized választott időkeret arra, hogy a világot egy nagy banánköztársasággá alakítsa, amelyet őrült hatalmi férfiak vezetnek, akik elnéptelenednek a földön, és rabszolgává teszik az emberiség többi részét.

Annyi járványt terveznek előidézni, amennyi csak szükséges, annak érdekében, hogy áttörjék az emberiség hátát, amíg mindenki nem engedi át magának globális irányításának.

Kezdi megérteni, hogy miért hívja több mint 500 orvos Németországból, 600 orvos Spanyolországból, orvosok ezrei az Egyesült Államokból és még sokan mások a világ minden tájáról “globális” bűncselekménynek?

A katolikus egyház vezetői figyelmeztetik az emberiséget

Egy érsek és a római katolikus egyház több bíborosa levelet írt az emberiségnek, hogy a Covid-19 leple alatt gloval zsarnokságra figyelmeztessen bennünket.

Ez a kivonat ebből a történelmi üzenetből, amelyet sok nyelvre lefordítottak és elküldtek a vezetőknek a világ minden tájáról. (20)

„Van okunk feltételezni, hogy a járvány előfordulásának a halálozások számához kapcsolódó hivatalos adatai alapján vannak olyan hatalmak, akik érdekeltek abban, hogy a világ lakossága között pánikot keltsenek, amelynek egyetlen célja a korlátozások elfogadhatatlan formáinak végleges bevezetése. az emberek irányítása és mozgásuk nyomon követése. Ezeknek az illiberális intézkedéseknek a bevezetése zavaró előzmény a minden kormányzáson kívül eső világkormány megvalósításához. ”

Van remény? Mit tehetünk?

Van-e remény a jövőnkre, vagy átadjuk magunkat e gonosz megamilliárdosok irgalmatlan kezének, akik el akarják népteleníteni a földet, és meg akarják ragadni az emberiség teljes irányítását?

Igen, van remény. A jövő fényesebb, mint azt el is tudjuk képzelni!

Ez nem végzet és komor forgatókönyv, hanem ébresztő felhívás az emberiség számára, hogy hagyjon fel vakon a maffia-médiában és a perverz politikusokban, és a szabadság jövőjévé váljon.

Meghívlak benneteket, hogy csatlakozzatok a globális szabadságharcosok egyedülálló és történelmi mozgalmához, akik az emberiséget a remény, a helyreállítás és a nagyobb szabadság új korszakába vezetik, mint amit valaha is tudtunk.

Forrás:  StopWorldControl.com  / Referenciák:

1:  Információs orvosok német csoportja

2:  Az Igazságért Orvosok spanyol csoportja

2B:  Richard Rothshild 2015-ben szabadalmaztatta a COVID-19 tesztelési módszerét

2C: A  Világbank bemutatja a COVID-19 projekt tervezett befejezési dátumát

3:  Fauci garantálja a következő két év kitörését.

4:  Bill Gates világméretű járványt jelentett be

5:  Melinda Gates szerint a bölcsészettudományok legnagyobb veszélye a vírus

6:  A 2013-as dal szövege, amely megjósolta a koronavírus-járványt 2020-ban

7:  Harry Vox megjósolta a globális járványt

8:  Robin de Ruiter megjósolta a bezárásokat

9: A  leírt globális világjárvány forgatókönyve

10:  Andrew Cuomo Bill Clintonnal beszél az autoriter ellenőrzésről

11:  Bill Gates digitális igazolványról beszél az emberek ellenőrzésére

12: Az  oltások összekapcsolása digitális azonosítóval

13:  Gates szabadalmaztatta a technológiát, hogy bárhol nyomon lehessen követni a testet

14:  Gates globális felügyeleti rendszert akar

15:  Töltse le a CIA-tiszt, Coleman könyvét

16:  Gates a világ népességének oltásokkal történő csökkentéséről beszél

17:  Az EU, az USA, Kína stb. Több tízmillió Covid-19 tesztet hajtott végre 2017-ben és 2018-ban

18:  DAVOS és a globalisták összejövetele

19:  Az Egészségügyi Világszervezet vezetője az erőszakos terrorista csoport tagja

20:  Érsek és bíborosok levele az emberiségnek

Eredeti oldal angolul

 
  • Forrás:tapnewswire.com
KAPCSOLÓDÓ TARTALOM