2020.08.26.

Szakrális Magyarország

A SZAKRÁLIS MAGYARORSZÁG CSAK EGY ÉLŐ KERET, MINŐSÉGI TARTALOMMAL TI TÖLTITEK MEG.

A TÉMÁHOZ KAPCSOLÓDIK 20.08.28.

John F. Kennedy már Berlinből üzent az embereknek!

Robert F. Kennedy már Berlinben van Dr. Heiko Schöninggel közösen, aki múlt héten még a Budapesten megrendezett COVID19 koferencián tartott előadást a magyarok házában. Holnap mindketten beszédet fognak mondani Berlinben, több millió ember előtt, de előtte még tettek ma egy sétát Berlin utcáin.

Közzétette: Apaszív Egyesület – 2020. augusztus 28., péntek

Élményem volt a minap.
Olyan megvilágosodásféle, mely a bal lábam egyik ujjától indult, térdemen, sajgó tomporomon át a fejem búbjáig, majd onnan bukkant ki a térbe ismét.
(előtte estem seggre a réten)
Álomban ritkábban, mint így kapom az információkat. (éber állapotban)
Mikor így vagyok, látni vélem az emberek auráját, finom arcokon a szopóráncokat, csakrákat, a test energetikai központjait és azt, mikor hazudik bele az arcomba a közmédia.
Nagyon kevesen vagyunk ebben a világban, akik értik is mi történik most velünk.
Memóriánkat minden születéskor törlik, nehogy tudatosan tervezni tudd a sorsodat.
Szóval úgy néz ki a helyzet, van egy 24 órás terv.
(ez a valóságban több ezer év, de így egyszerűbb szemléltetni)
Ebből a 24 órából, Te mindig csak egy kis szeletet látsz, mivel nevetségesen le van rövidítve egy – egy fizikai életünk. (szándékosan)
Mondjuk a 24 órás terv, 5 percét éled át ugyanabban a testben, mert a következő 5 percet már egy másik testben kapod meg úgy, hogy egyáltalán nem emlékszel az előző 5 percre, amit a korábbi testben tapasztaltál.
Csoda, hogy nem értesz semmit abból, ami körülötted történik?
Dehogy csoda, egyenes következmény.
Miért értenél bármit is, ha csak rövid epizódokat látsz?
Egy sorozatnak sem érted a 87- ik részét, ha nem láttad az előzőeket.
Ez is pont ilyen.
Akik viszont az egész tervet kivitelezik, ők egyben látnak mindent.
Nem 5 percig élnek, mint mi, hanem jóval tovább, így tudnak félrevezetni, manipulálni, céljaik érdekében felhasználni minket.
Átverőink borzasztó fejlettek, intelligensek, és professzionálisan szervezettek. Anyagi, logisztikai és technológiai fejlettségük számunkra elképzelhetetlen, nincs tudomásunk róla.
Ezért nem veszünk észre semmit az egészből. Ők “an blokk” szemlélik a földet, nem kicsiben, országonként. Mindent ennek rendelnek alá és a céljaiknak, melyek ellentétesek a miénkkel. Amint említettem, az időt sem úgy számolják, ahogy mi, nekik rövidebb idő 100 év, mint nekünk.
Mi vagyunk a gyalogok a sakktáblán.
Nem kár értünk, feláldozható, tudatlan többség vagyunk, kicsik és jelentéktelenek a király és királynőhöz képest, akik láthatatlanul irányítanak mindent a háttérből.
Most a gigaterv egy olyan pontjához értünk ismét, mikor meg akarnak szabadulni tőlünk az irányítók.
Nem ez az első eset, dehogy!
Több hasonló apokalipszist megrendeztek már ezek a gyilkosok, melyekről azért nem tudunk, mert kitörölték a tudatunkból, nehogy megértsük a gigafolyamatot.
Ugyanis ha megérted, azonnal tudod mi a megoldás rá… de ha nem értesz semmit?…
Most itt állunk újra, védtelenül, tudatlanul, és fogalmunk sincs mit kellene tennünk.
Ideje lenne már az egész tervüket feldugni a seggükbe, azután megkóstoltatni velük a nagyi ottfelejtett 12 éves kovászos uborkáját, hadd emlékezzenek ránk jó sokáig.
Rabszolgatartóink két dologtól félnek nagyon: az emberi szeretet emelkedésétől, és az ezen keresztüli egységes összefogástól.
Az utóbbi pár ezer évben éppen ezeket próbálták teljesen kiölni belőlünk, kisebb nagyobb sikerrel.
Újabb vizsga, újabb végpont.
Sajnos hihetetlenül bealtattak minket ismét: illúziókban, téveszmékben, dogmákban élünk, háborúról háborúra vándoroltunk. Vegyszerekkel és saját fajtánk húsával etetnek minket.
Legalább egy évszázada oltanak is válogatott mérgekkel, egész kiskortól.
Népirtások, betegségek, nonstop munka, mindez azért, nehogy öntudatra ébredj.
Mindig azt kérdezitek tőlem: “mi a megoldás”?
Ebben a cikkben leírtam mi az.
….. ha nem ugrik be, olvasd el mégegyszer….
 
Árvai Attila ©2020-08-19

Kora őszi rét

Attól függetlenül, hogy az egyre hangosabban kiabált második hullámban, – már csak óvodások és kritikai önállósággal nem rendelkező gondolathiányos ostobák hisznek, – mikor bezárod az ajtót, az befolyik az ablakon.
Lassan nyakadig ér a szagos hazugsághullám, ami minden médiafelületről ömlik rád, és Te nem tudod karúszóval, gólyalábbal, vagy úszógumival menekülj a helyszínről.
Olyan fertőzöttségről beszélnek, azt figyelem hová lépjek az utcán: bármelyik pillanatban rám zuhanhat egy tüsszögő hulla.
Rettegő paranoid barmot gyártanak belőlem, aki a kedvenc kávézójában is fertőzött, maszkos zombikat lát, emberevő külsővel.
(ha hagyom)
Néha, mikor gyönyörködöm a szeptemberi rét gazdag vadvirágainak tengerében, rothadó trágyaszagtól kezd felfordulni érzékeny gyomrom, ami a meghirdetett második bélsárhullámból terjeng felém a kora őszi szélben.
Közben arra gondolok: “azon kedves emberek mosolygós, maszktalan arcát kellene beleverni ebbe a bűzös őszi szartengerbe, akik ebben a pillanatban is millió szerencsétlen emberrel hitetik el a közmédián keresztül: “mindmeghalunk”
A buli igazolásába már a magyar celebek is beszálltak, még hihetőbb legyen a hoax-sztori.
Most, hogy festői ihletésű ars poetikus képet adtam jelenlegi helyzetünkről, térjünk rá a száraz, ám nyugtalanító tényekre.
Miközben több országban lazítások, itthon szigorítások várhatók.
Miért van olyan érzésem, ez is a nekünk koreografált kontinenseket átívelő színházi előadás része?….
A szavazatösszegzés eredménye biztató, a magyar emberek csaknem 100% – a nem oltatná magát, bár a jelenlegi helyzetben nagyon könnyű rávágni a választ: “nem”.
De vajon mit teszünk akkor, ha az aktuális hatalom elkezdi kényszeríteni az általuk preferált vakcinát?
Mikor durván egy hete kitettem csoportokban: “tudod-e, hogy készül a kényszeroltási törvénytervezet?” – rengetegen kiröhögtek.
Azóta jócskán eltűntek a gúnyos mosolyok, mivel az említett törvénymódosítás szövege, már az interneten is olvasható. Ebben tulajdonképp le van írva, bármit megtehetnek veled, mert az elrendelt járványügyi vészhelyzetben, semmihez sem lesz jogod.
Haladunk a totális transzhumanizmus felé. (bár egy nagy vakcinafejlesztő, hírek szerint leállította az oltóanyag fejlesztését, mert “nagyon kedvezőtlenek voltak a mellékhatások” – sebaj, majd indítanak másik 3 projektet)
(a törvény előreláthatólag 2021.01.01 től lesz hatályos, de ha nem lesz vakcina, minek a törvény?) – ez nem stimmel.
Az oltásokat a következő sorrendben fogják erőltetni:
Először: az egészségügyben dolgozók, közszolgálatot ellátók, és a szerintük “veszélyeztetettek” – fogják megkapni.
(jelenleg állítólag a gyerekek vannak veszélyeztetve)
Valakinek eszébe jutott már, mi lesz például egy családon belül, mikor az apa oltáspárti, az anya meg nem? (mondjuk van 2 gyerek) mi fog abban a családban történni?…
Vagy: mindannyian tudjuk mekkora áldozatokkal, küzdelemmel jár egy, vagy több gyereket felnevelni. (szülők)
…. és mindezt nem sokára egy 3 másodperc alatt beadható szurival fogják örökre tönkretenni? A szülők és a gyerekek életét is, akik még el sem kezdték az életet?
Valaki belegondolt már ezekbe?
Hangosan kiabáljuk: “nem, nem, nem!”
Csodálatos, de mi lesz, ha ez a tömeges reakció azoknak is eszébe jutott, akik a következő 1 év alatt, mindenáron be akarják oltani a “birkanyájat”? – ahogyan ők fogalmaznak.
Ne gondoljuk, még ennyire sem voltak előrelátók az illetékesek: “jaj, erre nem számítottunk!” – esete fennállhatna.
Túl egyszerű lenne….
Elhiheted, számítottak rá sőt, egyenesen bekalkulálták, így lesz.
Mit tudnak tenni?
Sajnos nagyon sok mindent.
Csak néhány lehetőség, ami a kezükben van:
Mivel forgatókönyv szerint, már jó előre városokba tömörítettek minket, – ezekre egy korábbi cikkben is utalok – szinte mindent központi ellenőrzés és kontroll alatt kapunk.
Élelmiszert a boltokból, meleget, vizet, áramot, gázt, internetet, stb. meghatározott szolgáltatóktól, melyek mind a rendszer szerves részei.
Bankszámlák zárolása, aki nincs oltva, nem jut semmilyen fizetőeszközhöz.
(A falvakban is hasonló a helyzet)
Munkát, egészségügyi ellátást, társadalmi élet gyakorlását, utazást, tömegközlekedést, mind, mind olyan ellátórendszerek közbenjárásával kapunk, melyeket egyik napról a másikra át lehet állítani a totális kontrollra.
Sőt, akik nem állnak kötélnek, egyszerűen ki sem tehetik lábukat a lakásukból. Ellenkező esetben csúnya dolgokat tudnak velük művelni.
Akiknek pedig családjuk van, a gyerekekkel is tudják őket zsarolni.
Sakk- matt.
Még mindig olyan nagyon biztos vagy abban a masszív: “NEM” -ben?
Egy ilyen helyzetben mit teszel?
Ez úgy tűnik, totális csapda, melyből nehéz lesz a menekvés.
(oh elnézést, már ha lesz belőle valami, és nem csak az én gyanakvó, elemző fejemben született meg az egész) – egyelőre nem erre utalnak a történések.
Most pedig ideírom a lehetséges megoldást, mert rendszerint leszedik a fejem, “soha nem szolgálok megoldással, csak a közelgő baj definiálásával.”
Ebben a helyzetben egyetlen működő megoldás lehetséges csak:
A tömeges szabály és parancskövetés azonnali leállítása, megtagadása.
Egységesen, mindenki.
Nem mehetek dolgozni, boltba, bankba stb? Ok.
De akkor semmit nem is fizetek tovább, se hitelt, se rezsit, SEMMIT, továbbá valóban senki nem megy be dolgozni.
Ha ezt egységesen meglépnénk, higgyük el, hamar fordulna a kocka.
Mindjárt nem akarnának ránk erőltetni tovább ronda dolgokat.
Mindjárt engedékenyebbé válna a rendszer.
Ennek két igazi akadálya van jelenleg:
A megosztottság és a gyávaság.
Egy másik cikkemben írom: az ostoba szabály és parancskövetők fognak minket elpusztítani, ha ezt nem ismerik fel az emberek időben.
Összefogás.
De van egy nagy baj ezzel: mi még most is “anyázunk”, pártoskodunk, vallásozunk, származásozunk, félünk, és nem vesszük észre, a felsoroltak közül senkit sem fognak kímélni. Senkit.
Pont úgy veszíthetünk el mindent, hogy rettegve kapaszkodunk belé.
Amíg ezt nem ismerjük fel, addig azt tesznek velünk amit csak akarnak.
(ez csak az én privát véleményem: mindenképp erőltetni fogják az oltást, minden ami most történik, erre megy ki. Ez a végcél)
Egy hajóban ülünk, ugyanabban a bajban vagyunk, mégis egymás torkát szorongatjuk…nem elég, hogy egy külső, idegen erő el akar tiporni bennünket mindenestől, még segítünk is neki.
Az időnk pedig egyre csak fogy.
 
Árvai Attila ©2020-09-10
 
A képen a következők lehetnek: virág, növény, égbolt, természet és túra/szabadtéri
 
 

Rövid konklúzió

 
Amire én jöttem rá hosszas kutatás, utánajárás eredményeképp, néhány hónappal azután, hogy márciusban elindult a világméretű cirkusz.
1. Március első hetében néha kételkedtem: “hátha lehet benne valami” – ebből hamar kigyógyultam, – hónap végére már egyértelműen tudtam – rájöttem, globális megvezetés van folyamatban.
2. Telt múlt az idő és közben szakemberek, orvosprofesszorok, orvosok és doktorok álltak ki az igazság mellett, például az augusztus végén megrendezett orvoskonferencián is:
“Nem volt első hullám, és a második sem várható, csupán a médiában.
Az egész, egy statisztikai hamisítványokon alapuló pánikkeltés, aminek politikai gyökere van, nem egészségügyi” – hangzott el a konferencián.
Én nekik hiszek.
3. Mindezek alapján: az egész Istenverte cirkusz semmi másról nem szól, csak erről:
A mostanában sokat emlegetett vakcina, már több évvel ezelőtt ki volt fejlesztve. Nem valószínű, hogy most “futnak versenyt” a kifejlesztéséért.
(évekkel ezelőtt bejegyezték)
Az egész színház, egy részletesen megírt forgatókönyv alapján zajlik.
Egyszerűen, csak fel kellett építeni a már kész oltóanyag köré, egy mesterséges médiajárványt, hogy azt folyamatosan sulykolva, arra hivatkozva, be tudják adni a teljes népességnek, a “járványt megakadályozó” vakcinát. Azokat is oltani akarják, akik se ezelőtt, se ezután nem voltak betegek.
(ez eleve abszurd, agyrém)
Miből áll a vakcina maga és milyen hatásai lesznek? – ezt jelenleg kevesen tudják pontosan, bár egyre több intő üzenet érkezik, szintén neves hazai és nemzetközi szakemberek felől.
(tájékozódj)
Tehát: egy kiterjedt, teljes médiapropaganda segítségével néhány hónap alatt kiépítettek az emberek fejében egy “végzetes járványt” – amit kizárólag a: “tömeges vakcinázással lehet csak megállítani” .
Jelenleg a sulykolás, ismételgetés, meggyőzés, rávezetés, gondolatszoktatás, (prediktív programozás) stádiumában vagyunk.
Belegondoltál hová vezethet ez?
Azt sejtem igen, de kérdezd meg a szomszédod, barátaid, ismerőseid, családod tagjait is.
Sok múlik ezen.
Sokkal több, mint hinnéd.
Ha az emberiség tisztában lenne a jelenlegi helyzet súlyosságával, a következő órában körülbelül 3 milliárd ember indulna meg egyszerre Európában, és máshol….
Szerinted elérnének valamit?
… így van, mindent, amiről ma már csak álmodozunk…
 
Árvai Attila Író
©2020-09-06
 
A képen a következők lehetnek: egy vagy több ember