2020.10.21.

Szakrális Magyarország

A SZAKRÁLIS MAGYARORSZÁG CSAK EGY ÉLŐ KERET, MINŐSÉGI TARTALOMMAL TI TÖLTITEK MEG.

A cikk lavinaként terjed és az egész Világon megváltoztathatja a dolgok történését….

 2020 október 17
A cikk lavinaként terjed és az egész Világon megváltoztathatja a dolgok történését....

A cikk lavinaként terjed az Egyesült Államokban és máshol is, és az egész Világon megváltoztathatja a dolgok történését….

Az Egyesült Államok CDC-jéből egy újonnan közzétett szenzációs vizsgálat és tanulmány a maszkokról és a megbetegedési statisztikáról, amit végeztek.

Azok a személyek, akik gyakran vagy rendszeresen maszkot viselnek, 85% -os kockázattal és valószínűséggel fertőződnek meg a COVID-19-ben – derült ki az Egyesült Államok CDC-jéből egy újonnan közzétett tanulmányban, amely lavinaként terjed az Egyesült Államokban és valószínűleg véglegesen biztosítani fogja Donald Trump választási győzelmét! A tanulmány eredetileg azt akarta kideríteni, hogy a maszk viselése megakadályozza-e a betegség terjedését, de valójában kiderült, hogy a kontroll csoportba tartozó fertőzött emberek gyakran vagy rendszeresen viseltek maszkot, csakúgy, mint a tesztalanyok fő csoportja, akik maszk viselése közben fertőződtek meg!

Félelmetes a korreláció mindkét csoport vizsgálati adatai között, akinek maszkja volt, 85% esélye volt a fertőzésre!

Így ez a jelentés valószínűleg felrobbantja a termonukleáris információs töltését, mert megcáfolhatatlan és brutális bizonyítékokkal rendelkezünk az USA legmagasabb tekintélyű járványügyi hatóságától, miszerint a maszkok viselése nem csak nem akadályozza meg a COVID-19 terjedését, hanem még a fertőzés valószínűségét is jelentősen növeli. Olvasónk, a floridai Karolína asszony felhívta a figyelmünket az esetre. Az amerikai CDC ez év júliusában 11 amerikai járóbeteg-ellátást végzett és néhány napja publikált annak megállapítására, hogy a drapériák aktívan csökkentik-e és korlátozzák-e a COVID-19 terjedését. Az eredeti tanulmányterv nagyon egyszerű volt.

A vizsgálat során összesen 11 amerikai egészségügyi intézményben végeztek egy felmérést azon betegek körében, akiknek pozitív volt a COVID-19-tesztje , és a betegek kitöltöttek egy kérdőívet arról, hogy a fertőzésük előtt 14 napig vagy annál hosszabb ideig viselték-e maszkot a nyilvánosság előtt. Ezen túlmenően, a vizsgálat igazolási szükségleteihez egy kontrollcsoportot állítottak fel a betegségmaszkok térfogata közötti kapcsolat igazolására vagy megcáfolására.

Az eredmény pusztító és különösen megdöbbentő, bár a CDC félremagyarázza a cikkében összegyűjtött adatokat, azzal érvelve, hogy a tanulmány más célt követett, nevezetesen azt, hogy szoros kapcsolatot tartson fenn a COVID-19 iránt ismert pozitív emberekkel, vagy olyan lehetőségeket keressen fel, amelyek lehetőséget kínálnak az evés és ivás összefügg a COVID-19 pozitívumával, ami igaz, de ez nem a tanulmány megállapításainak fő tartalma, amelyet a CDC egyértelműen nem illik be a boltba.

A maszkot viselő emberek fertőzési valószínűsége 85%, a maszkot elutasítóké pedig kevesebb, mint 4%

A tanulmány megállapította, hogy a vizsgálati csoportban a betegek 71% -a és a kontroll csoportban a betegek 74% -a rendszeresen és folyamatosan viselt maszkot 14 napig vagy tovább a tünetek megjelenése előtt. A vizsgálati csoport további 14% -a nyilatkozta, hogy gyakran visel maszkot. Összességében a fertőzött betegek 85% -a rendszeresen vagy gyakran viselt maszkot. Ezzel szemben a betegek csak 7% -a fertőződött meg COVID-19-vel, amikor csak maszkot viseltek. A teljes megrázkódtatás pedig véget ér, amikor a vizsgálatban részt vevők kevesebb, mint 4% -a fertőződött meg, amikor alkalmanként vagy egyáltalán nem használt maszkot. Ez egy teljes sokk!

A kontroll csoport csak megerősítette ezt a megállapítást. A vizsgálat eredménye elsöprő, abszolút sokkoló és robbanásveszélyes. A tanulmány egyszerűen kijelenti, hogy ha 2020-ban maszkot visel az Egyesült Államokban, akkor annak a valószínűsége, hogy megfertőződik és megbetegedik a COVID-19-sel, húszszor nagyobb, mint ha soha nem visel maszkot az arcán. Ez a tanulmány vitathatatlan, nem kamu, az USA legmagasabb epidemiológiai hatósága, a CDC végezte, és az adatokat igazolják. Az eredmény pusztító, több szintről.

A tanulmány azt mutatja, hogy az epidemiológiai szabályokat betartó embereknek 20-szor nagyobb a fertőzés veszélye, mint azoknál, akik soha nem viselnek maszkot!
Ha igaz lenne, hogy a maszk viselése bármit megakadályozna, akkor ezt egy CDC-tanulmánynak bizonyítania kellene, és a maszkok funkcióját meg kellene mutatnia. Logikailag a vizsgálatnak sokkal kisebb mennyiségű betegnek kellene lennie, akik gyakran vagy mindig a maszkot viselték a fertőzésük előtt, és ugyanakkor a vizsgálatnak jóval több tíz százalékkal nagyobb arányban kellett volna részt vennie azokban a betegekben, akik megfertőződtek és csak néha viseltek maszkot, vagy a fertőzés előtt egyáltalán nem.

Ha ilyen strukturált adatokat látnánk, akkor azt mondhatnánk, hogy igen, a maszkok valóban megakadályozzák a betegség összehúzódását és terjedését. De ez nem így van. Pontosan az ellenkezője van. E tanulmány szerint, ha gyakran vagy mindig maszkot visel az Egyesült Államokban, akkor 85% esélye van arra, hogy ugyanolyan beteg lesz, mint a vizsgálatban résztvevők 85% -a, akik rendszeres vagy gyakori maszk viselése után fertőződtek meg. A tanulmány még egy dolgot feltár, ami hiányzik a tanulmányból, de maga az ügy logikájából következik.

A maszkot viselő emberek körültekintőek, felelősek. Kerülik a maszk nélküli embereket, kritizálják őket, nagy távolságból megkerülik őket. A maszkos emberek ismét csak maszkos emberekhez kapcsolódnak. Fordítva: a maszk nélküli emberek főleg maszk nélküli emberekkel lépnek kapcsolatba. Ha igaz lenne, hogy a maszk véd másokat, megakadályozva ezzel az aeroszolok elterjedését, akkor logikusan a CDC vizsgálatnak kellene ezt bizonyítania, de nem ez történt.

Ha a maszkos emberek maszkkal védik egymást, mert A) maszkot viselnek, B esetében betartják az elővigyázatosságot és C) csak maszkban lévő emberekkel állnak kapcsolatban, akkor logikusan sokkal kevésbé kell fertőzniük, mint egy csoport felelőtlen emberek, akik nem viselnek maszkot, A) B) ne kövessék az intézkedéseket, és C) maszk nélküli emberekkel lépnek kapcsolatba. Egy amerikai tanulmány azonban pontosan és brutálisan az ellenkezőjét mutatta be. Ha egyáltalán nem visel maszkot, és maszk nélküli emberekkel lép kapcsolatba, akkor csak 4% -os kockázata van a COVID-19 fertőzésének. Ilyen az amerikai CDC tanulmány következtetése. És most jön a legrosszabb.

A maszk megváltoztatja a tüdőbe belélegzett levegő összetételét, és az eredmény a fertőzés több mint négyötöde a fertőzéssel

Biztosan kijelenthetjük, hogy a maszkot viselő embereket szándékosan nem érik az ajtókilincsek megnyalásának, illetve az érmék vagy hasonló fertőzött tárgyak szájukba vetésének vírusos kockázata.

Tehát hogyan lehetséges, hogy az emberek, akik gyakran maszkot viselnek, vagy mindig az összes beteg és fertőzött ember több mint négyötödét teszik ki?

Egy amerikai tanulmány ezt egészen egyértelműen és brutálisan bizonyítja.

Tehát hogyan lehetséges?

Az egyetlen magyarázat annyira ijesztő, hogy nem hiszed el, de ha az Aeronetet olvasod, akkor már tudod a választ. Úgy tűnik, hogy a maszkkal rendelkező emberek, akik 20-szor nagyobb valószínűséggel fertőződnek meg, mint a maszkok, szén-dioxid áldozatai , ami a COVID-19 kitörésének és megnyilvánulásának oka az emberi testben!

Ez az egyetlen kémiai-biológiai magyarázat ennek az amerikai vizsgálatnak az eredményeire. Az emberek a maszkból belélegzik a CO2-t, és oxigénszegényebb és CO2-ban gazdagabb levegő keveréke jut a tüdejükbe. Nemcsak az iskolákban élő cseh gyerekek már az órák alatt elájulnak, amikor maszkot viselnek, de most ez az amerikai tanulmány nagyon brutálisan arra utal, hogy a COVID-19 kitörésének fő vektora a CO2. Az egyetlen kapcsolat a betegség és a betegek száma között egy darab rongy, maszk!”

A CDC elismeri: “A CDC útmutatása soha nem javasolta, hogy a maszkok célja a viselők védelme volt”

Eredeti cikk a képre kattintva: