2020.10.19.

Szakrális Magyarország

A SZAKRÁLIS MAGYARORSZÁG CSAK EGY ÉLŐ KERET, MINŐSÉGI TARTALOMMAL TI TÖLTITEK MEG.

A PCR TESZTEK KORONAVÍRUS SZENNYEZETTEK! beszámoló Angliából

1. A “STERIL” PCR TESZTEKEN KORONAVÍRUS MUTATHATÓ KI !! –

Figyelem!

A PCR tesztek világszerte szennyezettek lehetnek!!!

A koronavírussal szennyezettek az Egyesült Királyság tesztkészletei!

Az Egyesült Királyság fennakadt a koronavírus tesztekkel. Napi 25 000 teszt megrendelésből jelenleg mindössze 7 000 db használható a többi fertőzött.
Ugyanis egy vizsgálat után kiderült a legújabb adatok szerin, hogy a tesztkészletek fontos alkotórészein Koronavírus mutatható ki.
Mint a Telegraph újság korábban is beszámolt róla, és országszerte figyelmeztették a laboratóriumokat hétfőn, hogy késni fog a tesztkészletek leszállítása. Az ok: a vírus nyomait felfedezték az alapvető összetevőkön.
Szondák és alapvető összetevői szennyezettek!
Az érintett a luxemburgi székhelyű Eurofins vállalat, amely a jelentés szerint hétfőn kora reggel e-mailben figyelmeztette az állami laboratóriumokat Nagy-Britanniában. Ennek megfelelően a szondák és az úgynevezett primerek szennyezettek. Ezek rövid nukleotidláncok,( A nukleotidok a DNS-t és az RNS-t alkotó nukleotidlánc szerkezeti egységei, monomerei) amelyekre a genetikai anyag replikációjához egyfajta kiindulási szekvenciaként van szükség.
“Szennyeződések az egész világon”
A vállalat elismerte, hogy “probléma” van, ugyanakkor rámutatott, hogy más magánszolgáltatóknak is ki kellett volna vizsgálniuk: “Tudjuk, hogy az említett típusú szennyeződést a világ számos alapozó- és szondagyártója észlelte, miután előállították a Sars-CoV-2 pozitív kontrollokat.
Ezeket a kezdeti problémákat megfelelő tisztítási és gyártási szétválasztási eljárásokkal könnyen meg lehetne oldani “- idézik az Eurofins szóvivőjét.
A vállalat nem közölt részleteket arról, hogyan fordulhat elő a szennyezés.
Az Egyesült Királyság kormánya nem volt hajlandó kommentálni.
RENDKÍVÜLI ORVOSI KONFERENCIA – Orvosok a tisztánlátásért – Debrecen – Árvai Attila/ + KAPCSOLÓDÓK – Brindza András – Dr. Drábik János stb. – 😇🇭🇺🌍👈
A koronavírussal kapcsolatban ez a létező legátfogóbb összeállítás, legyetek szívesek osztani és terjeszteni, köszi !!
Brindza A.
A képen a következők lehetnek: egy vagy több ember és közeli, , szöveg, amely így szól: „Figyelem! A „Steril" PCR-teszteken Koronavírus mutatható ki!!!”