2021.12.21.

A VESZÉLY FOKOZÓDIK!

Akinek eddig nem lett volna világos: a Deep State minden jogot, minden emberi jogot el akar törölni.

Meddig alukálsz még?

Amíg egyszer csak azon veszed magad, hogy deportáltak? Mindegy, hogy be vagy-e oltva avagy nem!!!

Most feszültséget szítanak az oltottak és oltatlanok között, aztán majd más csoportok más ürüggyel lesznek egymás ellen fordítva. A cél az, hogy az emberek öljék egymást és vesszen a normalitás, a józan ész és az EURÓPAI KULTÚRA!

A MAGYAROKAT AKARJÁK BŰNBAKKÁ TENNI ISMÉT, HOLOTT AZ RMDSZ NEM MAGYAR, CSAK ANNAK NEVEZIK!!!

Ma 2021.dec. 21-én Romániában Bukarestben hatalmas tüntetés lesz. Ki az áruló? Az RMDSZ cionista zsidó ál magyar párt ( Románia Magyar Demokrata Szövetség), amely EGYHANGÚLAG beterjesztette az emberiesség ellenes törvénytervezetet, mely mögött a deep state, a USA CIA-ja állhat. Oh borzalom amit tett az RMDSZ, és főleg ha dec. 22-én megszavazza az általa beterjesztett törvénytervezetet a román parlament. Felállíthatnak egy vészhelyzeti ügynökséget 15 000 katonával, 90 000 polgári személlyel, akik NEM tartoznak a román Kormány alá, sem a román parlament alá, sem a román államelnök alá, teljesen függetlenül járhat el !

7 év börtön várhat bírói eljárás nélkül arra, aki oltás ellenző. Tüntetés esetén lő-paranccsal fog bírni a független vészhelyzeti ügynökség, elveheti az emberek magán vagyonát is. MA MINDENKI ROMÁNIÁRA FIGYELJEN, HA ŐK ELESNEK, MAGYARORSZÁGON IS EZ LESZ NAGY VALÓSZÍNŰSÉGGEL A VÁLASZTÁSOK KÖRNYÉKÉN.

https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=l4kugg0IP_g&feature=youtu.be&fbclid=IwAR12AUWUqiVpp21LJ2422vwguw_S50jr8bHH3n7pKQYAA92TC83w4yzxck0&ab_channel=jozsefmisk%C3%B3

https://rumble.com/vq8dfv-kszljetek-.html

https://www.facebook.com/edith.bacsvan/videos/150531850617689

egyéb információ… Teodosie Petrescu, a román főpópa sem támogatja a vírusimádatot:

A konstancai (tomisi) érsek a helyi rádióban azt mondta, hogy azok, akiket betegen oltanak be, meghalnak. Közölte, az orvostudomány már nem tudomány, a vakcina csak kísérleti jellegű, nem vállalja érte senki a felelősséget. A főpópa szerint az emberek vakon elhiszik, hogy hasznos az oltás, mert a Sátán elvakítja őket, hagyják, hogy mint egy nyájat, oltásra küldjék őket.